Kretssamling for utøvere født 2002-2003

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Sep 2015

Oslo skikrets inviterer til kretssamling for 13-14 åringer ! Flere påmeldte fra BSk allerede ! Sjekk detaljer i linken her:
http://www.skiforbundet.no/oslo/nyhetsarkiv/2015/9...


0 Kommentar

Presentasjon 13-14 år

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Nå blir det mer seriøs trening, men treningen skal fortsatt være variert og vi skal ha det gøy!

Ungdomstrinnet organiseres i forskjellige treningsgrupper fra år til år, best mulig tilpasset det antall utøvere vi har og tilgjengelig trenerkapasitet. I år har vi delt inn etter "vanlig modell"; én gruppe for 13-14 år (7.-8. klasse) og én for 15-16 år (9.-10. klasse).

Treningsgruppe 13 - 14 år

Noen av løperne har hatt sitt første møte med sommerskiskolen i sommer og utover høsten blir det flere samlinger med mer trening og moro. Offisiell treningsoppstart er først etter sommerferien, men vi har 1-2 treningsøkter med variert innhold om våren også. De siste årene har vi hatt tradisjon med å starte sesongen med en samling i begynnelsen av mai.

Treningsopplegget er variert med mye lekbasert aktivitet som bidrar til utvikling av skiteknikk og utholdenhet, men også mer intervalløvelser enn yngre grupper. Det skal være fokus på langrennstrening som skigang, intervall, hurtighet, spenst, stafetter og styrketrening, men vi skal også innom mange andre øvelser som sykling, svømming, klatring og ballspill. Når det ikke er snø går vi også ofte på rulleski.

(artikkelen fortsetter under bildet)Du kommer til å bli sliten og svett på skitreningen, men det skal være gøy. Målet er at ALLE skal ha det moro og samtidig få et bra treningsutbytte.

Har du lyst til å være med oss på trening? Ta kontakt med hovedtrener i gruppa eller møt opp på trening (kontaktpersoner og treningstider lenger ned i artikkelen)!

Det går fint an å begynne med langrenn for en som går på ungdomskolen. Et godt hjerte og motivasjon for å drive utholdenhetsidrett og å presse kroppen litt er viktigste egenskap - god langrennsteknikk skal vi alltids klare å lære deg.

Treningstid og -sted (høst):
Tirsdag kl. 18.00 fra Sportsplassen/Skullerud
Torsdag kl. 18.00 fra Sportsplassen/Skullerud
Søndag kl. 10.00, fra Skulleruddumpa (søndagsjoggen)
+ innetrening (styrke)

Følg med på Trening> Treningsbeskjeder for treningsbeskjeder, og de ulike gruppesidene for månedsplaner.

Trenere og oppmenn 2014/2015
Trenere 13-14 år: Ingeborg Hauge (HT), Lise Marie Sørland, Sven Erik Wilmo, Espen Steinsrud, Helge Bjørnstad, Thor Ingvar Huuse, Bjørn Vatne, Svein Yngvar Willassen
Oppmann: Heidi Lier Wisløff
Klikk her for adresser/telefonnr.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline