COC-H: BSKs Joachim Hauer tar første seier

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 2. Okt 2017

BSKs Joachim Hauer tok sin første COC seier i Klingenthal lørdag 30. september. 

Joachim hadde lengste hopp i begge omganger (134 m og 134,5 m) i Vogland-Arena og sikret seg sin første COC seier med 252.2 poeng. 

"Det er en flott dag. Det er fantastisk å ta en pallplass og endelig vinne et hopprenn", sa Joachim til Berkutschi.com

Hopperen fulgte opp lørdagens seier med en 3. plass i søndagens renn. 

"Jeg er fornøyd med helgens resultater. Det var ikke mye jeg kunne gjøre mot slovenerne i dag, de hoppet i en annen liga. Jeg er fornøyd med progresjon jeg har gjort de siste ukene",  sa Joachim til Berkutschi.com

Joachim Hauer på pallen i Klingethal. Bilde: Berkutschi.com


0 Kommentar

Lyst til å prøve hopp/kombinert?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Jan 2016

Bækkelaget har en olympisk gullmedalje i kombinert ved Oddbjørn Hagen fra OL i 1936. Vil du ta opp arven etter ham?

Hvis klubbens ledestjerner Joachim Hauer og Philip Sjøen har inspirert noen til å prøve hopp, har dere sjansen til det i Telenorkarusellen for hopp/kombinert som blant annet går på Bjørndalen 27. januar 2016.

Oppmøte kl. 18:00 ved Klubbhuset på Bjørndal og oppstart renn kl. 18:30. Ta med (alpin)hjelm og langrennski. Det vil bli mulighet for å låne hoppski. Konkurransen er for barn opp til 12 år, eventuelt opp til 14 år om man ikke har hoppet så mye før.

Veibeskrivelse:

https://www.google.no/maps/place/Bj%C3%B8rndal+IF/...

I Midtstulia har vi et flott rekrutteringsanlegg for hopp hvor man også kan låne ski og støvler for å prøve seg som skiflyver!

https://www.facebook.com/pages/Midtstulia-rekrutta...

Har du spørsmål kan du kontakte Christian Steen Eriksen, cse@kklaw.no, tlf 928 99 829

Telenorkarusellen går ellers disse datoene:

11.01.2016 Trollbakkene

Hopp og kombinert, kombikross hvis mulig.

27.01.2016 Bjørndalen

Hopp og kombinert.

10.02.2016 Midtstulia

Hopp og kombinert

02.03.2016 Linderudkollen

Hopp og kombinert. Avslutning med premiering.


0 Kommentar

Presentasjon hopp/kombinert

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Hopp/kombinert 7-12 år

For alle hoppere er det følelsen av å fly som er drivkraften. Vi får det til!

Om høsten har vi trening på Bekkelaget Skole mandager klokken 19-20. Første gang er mandag etter skolens høstferie, dvs. ca. 10. oktober.Har du lyst til å bli med oss så møt opp her. Vi hopper bla. på trampoline og gjør andre øvelser for å trene spenst og balanse.

Om vinteren hopperen vi mye i Linderudkollen, som har bakker i alle størrelser, fra 10-metersbakke og oppover. For alle hoppere er det følelsen av å fly som er drivkraften. Målet er å fly lengst mulig, så presset på foreldre og trener for å hoppe i større bakker blir stadig sterkere. Med moderne utstyr og V-stil går gutta raskt over i bakker der de kan hoppe 40 eller kanskje 70 meter.

Hoppgruppa består av ca. 20 tøffe gutter mellom 7 og 16 år. I desember tar vi med oss familien og drar på tur og treningssamling til Raufoss. Her hygger vi oss i fine hoppbakker og badeland. På bildet t.h. er alle de yngste gutta samlet i bakken på turen til Raufoss.

Evigunge Erling Johanssen er trener for de yngste, samtidig som han preparer nye og gamle hoppski og skrur bindinger. BSK har masse utstyr som lånes ut til nye tøffinger, så du slipper å kjøpe alt hvis du vil prøve deg.

Trener 7-12 år, styremedlem og primus motor:
Erling Johanssen, tlf. 22 29 44 70 (p), erjohan2@online.no

Oppmann 7-12 år:
Leif Lippestad, tlf. 22 74 65 45 (p), Leif.Lippestad@KonicaMinolta.no

(artikkelen fortsetter under bildet)
Hopp/kombinert 13 år og eldre

I BSK har vi fortsatt 5-10 hoppere som er 13 år og eldre. Fra 13 år trener man i Kollenhopp, som er et treningsfellesskap for alle hoppere og kombinertløpere i Oslo og Akershus.

Vi er stolte av hoppere vi utvikler i BSK og Kollenhopp. Mange har hatt flotte plasseringer i NM og andre landsdekkende renn for senior. Kent Johanssen har vært den mest kjente, med sølv i VM i 1991 som høydepunkt i sin karriere. Kanskje har vi en ny ener som ham i våre rekker i dag? Mange har i hvert fall flotte resultater de siste sesongene. Og de som ikke kommer langt hopper langt likevel - Anders Vien er ukjent utenfor klubbens rekker, men han fløy hele 185 meter i Vikershund, med en følelse alle kan misunne ham...

Kontaktpersoner:

Oppmann junior/senior: Jarle Sjøen, tlf. 90 77 00 57 (m)0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline