Karusellrenn og klubbmesterskap 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Des 2018

I tradisjons tro arrangerer vi også i vinter karsuellrenn. Rennene går i stedet for ordinær trening på oppsatte datoer, og alle registrerte medlemmer er automatisk påmeldt. Datoer for 2019 er:

 • Renn 1: Tirsdag 15. januar (fristil)
 • Renn 2: Torsdag 14. februar (klassisk)
 • Renn 3: Tirsdag 5. mars (fristil)

Dere kan også merke dere søndag 24. mars for klubbmesterskap. Rennet vil gå på ettermiddagen (kl 16:00). Planen er at Klubbmesterskapet i år som i fjor blir arrangert i løypene ved Brannfjell (stilart: klassisk). Hvis ikke snøforholdene er bra nok på Brannfjell i slutten av mars blir klubbmesterskapet arrangert tirsdag 26. mars på Skullerud. 

Oppmøte og start

Det er planlagt at alle Karusellrennen går på Skullerud, men dersom forholdene tilsier det vil rennene i år som i fjor bli flyttet til Brannfjell. Hvis karusellrennet blir flyttet vil det bli gitt beskjed i god tid om dette.

Første start vil være kl 18:30. Startnummer kan hentes fra kl 18:00, og vi oppfordrer alle å møte i god tid så man rekker å hente ut startnummer så slipper barna stress og mas - det kan være litt kø ved nummerutdeling.

Vi kjører fremdeles manuell tidtaking, så ikke behov for personlige brikker. 

Startrekkefølge og løyper

Vi starter med de yngste klassene. Det er ingen nedre aldersgrense og vi oppfordrer spesielt yngre søsken til skigruppas medlemmer å melde seg på. Yngste deltaker så langt har vært 3 år. 

 • 0-6 år : 400 m, individuell start
 • 7-8 år : 1 km, indivuduell start
 • 9-10 år : 1,5 km, individuell start
 • 11-12 år: 2 km, individuell start
 • 13-14 år: 2,5 km, fellessart
 • 15-16 år: 4,5 km, fellesstart
 • Junior damer: 6,5 km, fellestart
 • Junior herrer + senior: 8,5 km, fellestart

Løypene vil bli tilpasset de lokale snø- og føreforhold på dagen så løypelengder vil kunne variere noe. 

Det vil bli lagt ut informasjon om det enkelte renn når det nærmer seg, inkludert startlister. 

Påmelding

Alle aktive utøvere som er registrert i medlemssystemet vårt blir automatisk påmeldt. Dersom du av en eller annen grunn ikke står i startlisten, så ta kontakt med Pål Christian (pingierd@gmail.com) så skal vi ordne det. 

Det er mulig for gjesteløpere å delta også - det være seg familiemedlemmer eller fra andre nærliggende klubber som vil være med. Disse må melde seg på manuelt til kontaktpersonen nevnt over. Familiemedlemmer deltar gratis, løpere fra andre klubber faktureres kr 150 for hele karusellen.  

Mannskap

Som vanlig arrangerer ikke karusellrenn og klubbmesterskap seg selv, og vi er avhengige av at foreldre bidrar som mannskap. 

Du trenger ingen forkunnskap for å hjelpe til, så her er det bare å melde seg :) Vi trenger hjelp fra alle – både fra erfarne og mindre erfarne skiforeldre! Hjelp oss med å få dette til ved å melde deg på som mannskap i god tid før rennene her:

http://palisoft.no/bsk/?arrid=11
 

Resultater og premiering

Vi tilstreber resultatservice på løpet. Lister slås opp ved målbua. Urangerte lister med tider for barn under 11 år og rangerte lister for 11 år og eldre. Vi legger også ut resultater på nett, men kun for utøvere over 11 år. Dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene.

Alle som fullfører minst 2 renn vil bli premiert. Løpere som har fullført 2 renn hvert år i 5 år får den store statuetten. 

Klikk her for samleside over resultater fra tidligere år.

Stemning og moral

Karusellrennene skal være lavterskel og hyggelig for alle. Det viktigste er å delta, og alle oppfordres til å heie på alle! Vi minner også om at BSK oppfordrer til skirenn uten fluorbruk, og det gjelder i høyeste grad også på våre karusellrenn! 


Velkommen til årets karusellrenn! 


0 Kommentar

Regler for dekning av startkontingent

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Des 2018

Rennsesongen er i gang og vi minner om klubbens retningslinjer for dekning av startkontingenter. 

Klubben dekker ordinær startkontingent for våre medlemmer ut fra følgende regler;

 • Utøver må være medlem i BSK skigruppe
 • Utøver må ha betalt aktivitetskontingent for inneværende sesong
 • Det dekkes kun startkontingent i ordinære aldersbestemte NSF terminfestede ski- og rulleskirenn, både i og utenfor oslo skikrets
 • Turrenn som birken (og ungdomsbirken) dekkes ikke
 • Utøver må stille til start - startkontingent ved "no-show" som ikke skyldes sykdom/skade dekkes ikke
 • Etteranmeldingsgebyrer dekkes ikke - meld deg på i tide! 
 • Brikkeleie for utøvere opp til og med 10 år dekkes av klubben
 • Eventuell brikkeleie for utøvere 11 år og eldre må dekkes av den enkelte (alle forventes å ha egen brikke)

Etter sesong vil klubben etterfakturere utøvere no-show, etteranmeldingsgebyrer og brikkeleie for de over 11. 

Dersom sykdom/skade oppstår og det er for seint å melde seg av rennet, må utøver/foresatt melde fra til oppmann for sin gruppe slik at det noteres at no-show skyldes sykdom. Dette gjøres senest uka etter rennet. 

Utøvere over 11 år skal i utgangspunkt ha egen privat tidtakerbrikke med på renn. Arrangør er ikke pliktet å stille med leiebrikker for disse klassene, selv om de fleste arrangører har noen i reserve. Les mer om tidtakerbrikker og kjøp av disse på forbundets sider: https://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/regler-og-retningslinjer/sesonginformasjoner2/tidtakerbrikker/

Viser også til klubbens samlede retningslinjer for økonomisk støtte som ligger her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2018/10/29/dekningsregler2018-2019.pdf


0 Kommentar

Barneskileik 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Des 2018

BSK Skigruppa – Barneskileik 2019

Det blir dessverre ikke arrangert barneskileik i år men vi invitererer barn i skolealder til å være på ordinære treninger og alle barn til å være med på klubbens karusellrenn

Invitasjon til å være med på karusellrenn

Skigruppa arrangerer i løpet av vinteren tre karusellrenn som er åpne for alle, også de som ikke er medlem i klubben. Dette er uhøytidlige renn der yngste deltaker er nede i 2 årsalderen.

Karusellrennene arrangeres på følgende datoer:

 • Renn 1: Tirsdag 15. januar (fristil)
 • Renn 2: Torsdag 14. februar (klassisk)
 • Renn 3: Tirsdag 5. mars (fristil)

Rennene blir arrangert enten på Skullerud eller Ekeberg avhengig av snøforholdene. Følg med her for informasjon om det enkelte renn: Infoside karusellrenn.

Vi ønsker forhåndspåmelding som gjøres ved å sende fullt navn på barnet og fødselseslår til pingierd@gmail.com


Skigruppas treningstilbud for barn fra det året de begynner på skolen

Skileiken er et tilbud til de aller yngste. Skigruppa har i tillegg mange barn som trener hele året fra det året de begynner på skolen. Hvis barnet ditt har lyst til å prøve å være med på ordinære treninger, kan du ta kontakt med trener eller oppmann for den aktuelle aldersgruppen. Kontaktinformasjon finner du her: Kontaktinformasjon skigruppa0 Kommentar

Priorterte renn sesongen 2018/19

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Nov 2018

Skigruppa velger hver sesong ut enkelte renn i Oslo Skikrets der vi tilrettelegger for at mange BSK medlemmer skal bli med, ikke bare de ivrige som går renn ofte. Vi vil ha med BSK telt slik at vi kan samle alle BSK'ere og skape et godt miljø og en spesielt god BSK stemning på disse rennene. Den enkelte gruppe vil også tilrettelegge for å yte smørehjelp og samle gruppen til felles oppvarming m.m. Nytt av året er at vi har lagt til Ungdomsbirken som et prioritert renn da det er sesongens store happening for 12 år og eldre.

Nedenfor er en fullstendig oversikt over sesongens renn i Oslo Skikrets samt to renn rett utenfor Oslo før jul for de som ikke vil vente til januar med å gå renn. 

Prioriterte renn er markert med blå uthevet skrift nedenfor

 


Dato:

Renn:

Sted:

Stilart:
Alder fra:

Påmelding:
7-8. des (lør/søn)KonnerudrennetKonnerudKlassisk/fristil8 årLink
15-16. des (lør/søn)HakadalsrennetVaringskollenKlassisk/Fristil8 årLink
6. jan (søn)
Lauritz Bergandahls Minneløp
SørkedalenKlassisk9 årLink
13. jan (søn)KM Skagen Oslo SprintSognsvannKlassisk Sprint9 årLink
19. Jan (lør)
Oslo Skifestival
HolmenkollenFristil8 årLink
20. jan (søn)
Oslo Skifestival stafett 
HolmenkollenKlassisk stafett8 årVia klubben
26-27 jan (lør/søn)
Kretsmesterskap Oslo Skikrets
SkullerudKlassisk/Fristil8 årLink
3. feb (søn)NjårdrennetHolmenkollenKlassisk8 årLink
9. feb (lør)RossignolrennetLillomarka ArenaKlassisk8 årLink
10. feb (søn)
Rustad-stafetten
SkullerudKlassisk stafett9 årVia klubben
3. mars (søn)KollmilaFrønsvollstrøkkaFristil7 årLink
10. mars (søn)
Ungdomsbirken
SjusjøenKlassisk12 årLink
12. mars (tir)HemingstafettenHolmenkollenKlassisk/Fristil11 årVia klubben
13. mars (ons)
Hemingrennet
HolmenkollenKlassisk9 årLink
17. mars (søn)KjelsåsrennetLinderudkollenFristil8 årLink

Startkontigent

BSK dekker ordinær startkontigent til skirenn, men ikke ved "No-Shows" med mindre dette skyldes akutt sykdom/skade etter påmeldingsfristens utløp. Se for øvrig Retningslinjer for dekning av startkontigenter m.m.

Fluorforbud

Norges Skiforbund har innført fluorforbud i klassene til og med 16 år fra og med sesongen 2018/19. Forbudet omfatter fluorholdige glidprodukter som f.eks LF og HF glidere fra Swix og tilsvarende fluorholdige glidprodukter fra andre produsenter. Skigruppa har siden i fjor vært tilsluttet alliansen "Tøffest uten fluor" og er synes fluorforbudet er veldig positivt. Skiforbundet har utviklet en kontrollmetode som vil bli benyttet i forbindelse med renn.

Hjelp fra foreldre

For å skape den riktige rammen rundt prioriterte renn trenger vi hjelp fra foreldre. Vi oppfordrer smørekyndige foreldre til å bistå sin gruppe med smøring av ski på renn. I forbindelse med prioriterte renn vil vi også trenge hjelp med transport / oppsetting av teltet og til å ta med varm drikke. De gruppene som starter tidlig tar med og setter opp teltet mens de som starter til slutt tar ned / transporterer teltet hjem igjen. Oppmenn vil ta kontakt med renndeltagere fra gruppene for å koordinere disse aktivitetene.0 Kommentar

Vi trenger deg som mannskap helgen 26 og 27. januar 2019!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Nov 2018

Vi trenger deg som mannskap helgen 26 og 27. januar 2019!

Skisesongen nærmer seg meg stormskritt, og vi gleder oss til å arrangere kretsmesterskap på Skullerud. Nå inviterer vi deg til å melde deg på som mannskap! 

Lørdag og søndag 26-27. januar er BSK heldige å få arrangere kretsmesterskap for Oslo skikrets. 

Rennet gir oss mulighet til å skape uforglemmelige skiopplevelser for barn og voksne (fra 8 år og oppover), vise oss frem som arrangørklubb og ikke minst tjene gode penger som vi kan bruke til beste for utøverne våre. 

Vi trenger DEG som mannskap!

KM arrangeres lørdag og søndag 26-27. januar på langrennarenaen på Skullerud. Arenaen har i sommer og høst blitt betydelig utvidet og oppgradert. Vi forventer opp mot 1200 ivrige løpere og er avhengig av at alle foreldre, hjelpetrenere og andre støttespillere stiller opp som mannskap. Det er mange ulike aktiviteter du kan bidra på, for eksempel: Arenaen skal rigges, utøverne skal sendes ut ved start, geleides gjennom løypene og tas imot i mål, familier skal ønskes velkommen og få tildelt parkeringsplass, resultatlister skal lages, medaljer skal deles ut og i kiosken trenger vi kaker og boller og selvsagt hjelp til å selge dem. 

Du kan melde deg på den aktiviteten du ønsker, men vi kan ikke garantere at du får ønsket ditt oppfylt. Er du derimot raskt ute, er det størst sjanse for å få ønsket ditt oppfylt. 

Her kommer det til å være mannskap med lang erfaring sammen med mange som aldri har vært med på dette før. Det er en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre foreldre og bidra til å skape flotte skiopplevelser.  Dette blir gøy!

Meld deg på her i dag: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10


0 Kommentar

Julekalendere 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Nov 2018

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppa inntekter til drift. 

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk julekalendere av klubben for til sammen 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendere deles ut på treninger i uke 47 og 48 til de som har betalt. Faktura for betaling sendes på epost fra MinIdrett 14. november med kort betalingsfrist. Beklager at vi er litt sent ute. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi epostadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe. 

Skigruppa oppfordrer til deltakelse i dette for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann så vil utsendt faktura bli kreditert.  
0 Kommentar

Klubbkveld på Oslo Sportslager

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Nov 2018

Onsdag 21. november kl 18:00-21:00 er det klubbkveld for BSK skigruppa sine medlemmer på Oslo Sportslager. Da blir det gitt ekstra gode tilbud på en rekke varer i tillegg til de gode normale rabattene du som medlem i BSK skigruppa alltid har gjennom vår samarbeidsavtale med Oslo Sportslager.  

Kom innom og gjør skiboden klar for vinteren sammen med andre klubbmedlemmer! 


0 Kommentar

Brannfjell Opp Hall of Fame

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 31. Okt 2018

Vi har sammenstilt alle historiske resultater fra motbakkeløpet vårt Brannfjell Opp inn i en felles "Hall of Fame" oversikt, fordelt på de tre lengste løypene. Disse ligger nå ute på Brannfjell Opp resultatsiden her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater

Merk at langløypa har endret seg litt i nyere tid så tidene er ikke direkte sammenliknbare før og etter denne endringen.  

Dere vil også se at det er en del navn knyttet til gamle startlister som er mangelfulle. Jeg tar gjerne tilbakemelding fra dere på om dere kjenner igjen noen av disse (gulmerket) slik at vi kan få dette så komplett som mulig. Send i så fall epost til pingierd@gmail.com

0 Kommentar

Bra stemning på kveldens Oslo Sportslagerløp

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 25. Okt 2018

Hele 133 deltakere stilte til start på kveldens interne terrengløp fra kontoret - BSK Oslo Sportslagerløpet 2018. Bildet viser yngste deltaker Vilde (2 år) på startstreken. 

Glade barn og mange flinke funksjonærer gjorde det til en fin alternativ treningskveld med mange gode prestasjoner. 

Resultatliste fra i kveld: Sportslagerløp 2018 resultatliste.pdf
(PS: Vi publiserer ikke tider eller rangering for aldersgrupper under 11 år på nett, dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene)

Vi ser fram i mot resten av BSK-uka, med hjemmesamling på lørdag og dugnad på søndag (etter søndagsjoggen for de som skal dit). Fremdeles mulig å melde seg på - følg linken for informasjon

Noen flere stemingsbilder:


0 Kommentar

BSK-uka 2018!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Okt 2018

Det er i uke 43 det skjer! Les all informasjon om skigruppas "BSK-uka" aktiviteter her, og husk å melde deg på hjemmesamlingen og sportslagerløp. 

Aktivitetene er åpne for både langrenn, telemark og hopp og ellers alle som har lyst til å henge med skigruppa! 

BSK-uka består av; 

 • Terrengløp torsdag 25. oktober
 • Hjemmesamling med to økter og felles lunch lørdag 27. oktober
 • Bruktmarked lørdag 27. oktober
 • Søndagsjogg i Østmarka søndag 28. oktober
 • Dugnad på skihytta og i lysløypa på Brannfjell søndag 28. oktober

Les mer om dette under.


Oslo Sportslager løpet torsdag 25. oktober

Vi arrangerer terrengløp i stedet for ordinær trening. Se egen informasjon og påmelding her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/133170/oslo-sportslager-lopet-torsdag-25.-oktober?ispage=trueHjemmesamling 27-28. oktober

Samtlige treningsgrupper inviteres til hjemmesamling helgen 28.-29. oktober. Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj (vi serverer mat!) mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se treningsopplegget for helgen, og informasjon om påmelding.

NB! Alle grupper fra 7-16 år vil på lørdag få besøk av våre eliteløpere fra junior/senior-satsingen. Disse vil gjennomføre og lede en morsom og inspirerende økt..


Påmelding

For å dimensjonere innkjøp av mat trenger vi at alle som tenker å delta melder seg på. Påmeldingsfrist 26. oktober.

Påmeldingsskjema: http://palisoft.no/bsk/?arrid=6

Skriv inn fornavn, etternavn, e-post (ikke synlig for andre) og velg hvilken klasse du tilhører. Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle matallergier eller andre hensyn, skriver du inn det før du lagrer.

Merk at alle foreldre som kan bidra som trenere og/eller lunsjhjelp MÅ melde seg på via det samme systemet.


Program

Treningsprogram deles med gruppene i forkant av samlingen. Regn med løping, sykling (for de yngste) og rulleski (for de gruppene som er gamle nok). 

Søndag vil det være søndagsjogg i Østmarka kl 10 for grupper 11 år og eldre. Oppmøte Skulleruddumpa. 

Turlangrennsgruppa stiller også på søndagsjogg fra Skulleruddumpa søndag, og ønsker foreldre og tidligere aktive velkommen til å trene sammen med dem på en rolig langtur. 


Bruktmarked lørdag 27. oktober

Vi inviterer til sportssalg/bruktsalg lørdag 27. oktober kl. 11.00 - 14.00. Her blir det muligheter for å gjøre et skikkelig godt kjøp eller tjene en liten slant, hva gjelder skiutstyr.

- Salg av brukt sportsutstyr:

Fra kl. 11.00 kan du selge brukt sportsutstyr i atriet på BSK-kontoret. Har du ski (langrenn, hopp, alpint, telemark), staver (langrenn, alpint), sko (langrenn, hopp, alpint, telemark), rulleski eller sykler du ikke lenger bruker er dette en glimrende mulighet til å selge det. Merking av utstyr som skal selges:

 • Merking av ski med følgende opplysninger;
  Høyde; høyden på skia
  Vekt; hvilken vektklasse skia hører til (spennet)
  Slip; hvis slip, hvilken?
  Bruk; konkurranse eller trening, skøyting eller klassisk?

Alt øvrig utstyr må merkes med pris og gjerne Vipps-nummer for betaling


Dugnad på Brannfjell søndag 28. oktober

Vi trenger å gjøre litt vedlikehold på skihytta og gjøre lysløypa klar for vinteren. Satser på en like bra vinter som i fjor, og da må både skihytta og løypa være tilrettelagt.  Derfor blir det dugnad i lysløypa søndag 28. oktober kl. 12.00 - 16.00.

 • Oppmøte ved skihytta
 • Rydding av løypa, ta med rive, rake, motorsag, hagesaks etc.
 • Oppussing av skihytta. Ta med malerdress og verktøy
 • Vi serverer varm suppe

Håper å se mange denne dagen, da dette er til felles beste for hele skigruppa! 

For å ha et bilde av hvor mange vi blir - meld deg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=9

PS: Deltakere på søndagsjogg er velkomne på dugnad så snart de er ute av dusjen, dvs møt opp selv om du ikke rekker å være der til kl 12.


Vi håper å se masser av folk på alle delene av BSK-uka 2018! 0 Kommentar

Oslo Sportslager-løpet torsdag 25. oktober

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Okt 2018

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 25. oktober 2018 det årlige "Oslo Sportslager løpet". 

De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30. 

Påmelding

Meld deg på her innen onsdag 24. oktober kl 18:00: http://palisoft.no/bsk/?arrid=7

Foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer melder seg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=8
Vi trenger et antall foreldre som kan hjelpe til som løypevakter etc for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase :)


Startlister og resultater

Startlistene ligger her: Sportslagerløp 2018 startliste v2.pdf

De yngste starter individuelt. Deretter fellestart for 13-14 før siste fellestart for 15 år og eldre. 

Pass på at du løper riktig løype. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 


Løyper

Se løypekart her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2016/10/15/L%C3%B8ypekart2016.pdf


0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.


0 Kommentar

Meld deg på snøsamlingen på Beitostølen 30.nov-2.des 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Okt 2018

Påmelding til vår tradisjonsrike snøsamling på Beitostølen er nå åpen. Påmeldingsfristen er absolutt og satt til 4. november. 

Dette er en breddesamling for hele familien, og vi oppfordrer SPESIELT nye unge medlemmer med familier å bli med. Dette er en ypperlig anledning til å bli bedre kjent med den fine gruppa vår. 

Les invitasjonen og meld deg på via MinIdrett som tidligere år. Nye deltakere bes lese invitasjon og instrukser for påmelding nøye. Det kan være litt knotete første gangen om du ikke har brukt MinIdrett før. Da finnes det tips på instruksjonssiden, og hjelp å få om du har problemer. 0 Kommentar

Webshop for BSK klær er igjen åpen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Okt 2018

For å sikre en ny levering før jul (fine julegaver) har vi igjen åpnet webshop for bestilling av BSK-klær fra vår leverandør Trimtex. Levering forventet i uke 49 for å være sikker på at julenissen skal rekke å pakke inn tøyet.

 

Husk bestillingsfristen søndag 28. oktober - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut og neste mulighet for bestilling vil først være i 2019.


Nyheter i kolleksjonen i år

 • Konkurransedressen Vision 2.0 kommer i et nytt og forbedret materiale som ikke er så stivt og matt som tidligere
 • To nye luer/pannebånd:
  • Pulse Merino erstatter den gamle BSK lua, med bedret passform og merino foring
  • Bi-elastic air er ny rendyrket racing lue tilsvarende den modellen elitegruppa har hatt tidligere (da i gul farge)

TRENERE bestiller selv gul trenervest. Nye trenere av året eller gamle trenere som eventuelt har utslitt/utvokst trenervest får denne refundert av kasserer, som del av treneravtalen. 

For å bestille gjør du følgende:

 • Gå inn på www.trimtex.no
 • Registrer deg som ny kunde hos Trimtex (nytt system, så dette må alle gjøre selv om man har en bruker på den gamle plattformen).
 • Legg inn teamkode: BSKlangrenn under fanen "Min Trimtex" for å få frem BSK sine produkter med priser.
 • Legg ønskede varer i handlekurven, betal med kort og bekreft ordre.

BESTILLINGSFRIST: 28. oktober!

Forventet levering i uke 49.


0 Kommentar

Deltakerrekord i Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Sep 2018

Med 125 deltakere til start ble det i dag satt solid ny deltakerrekord i motbakkeløpet Brannfjell Opp! Raskest av alle på langløypa var ikke overraskende Anders Sørensen, som også så langt vi kan forstå satte ny løyperekord. Ny solid rekord på damesiden satte også Stella Jahrmann Laustad. Vi gratulerer! 

Regnværet som preget hovedstaden gjennom dagen skygget pent banen rett før BSK inntok brannfjelltoppen og løpsleder Christian Steen Eriksen sammen med skigruppas arrangementsansvarlig Cecilie Clement disket opp til en real sportslig festkveld for alle deltakerne. 

Aldri før har vi vært så mange på motbakkeløpet, og det lover godt for framtiden til skigruppa. 

De yngste startet ved julgrana øverst ved frisbee-banen og var i mål før vi ante ordet av det. Yngste deltaker har blitt ett år eldre siden sist (4 år) så vi må passe på å fylle på med noen nye småbarn snart. 

Når de litt større barna som startet fra bjørka nederst i frisbee-banen og de enda litt større barna som kom fra luftskip-ankeret på sletta kom mot mål i iherdige spurtoppgjør ble det hektisk for tidtakerne, men vi håper likevel de aller fleste har fått omtrent korrekte tider.  

Fra Ekebergrestauranten kom deretter plutselig 13-14-åringene og disse lå etter hvert strødd på toppen av Brannfjell hivende etter pust.

Det ryktes om at en og annen 15-åring ble overrasket under oppvarmingen over at de ikke skulle starte på restauranten men skulle helt ned til byen, men alle kom seg opp også herfra. Raskest av alle var vår seniorløper Anders Sørensen som med tiden 15:37 satte ny løyperekord. Raskeste dame på langløypa var Stella Jahrmann Laustad i jenter 15 som klokket inn på solide 18:17, som også er ny rekord for damer.  

Også gledelig at det er en del foreldre som stiller i foreldreklassen, men ut fra oppmøtet på toppen så burde vi klare å stille enda flere i denne klassen til neste år. 

Alle løpere fikk saft og grillpølser etter målgang, og jeg tror vi kan konkludere med at dette var en suksess. 

Vel møtt igjen til neste år. 

Resultater ligger her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater (løpstider i langløypa rettet opp 28/9)

Noen stemningsbilder: 

To glade unnasluntrere som valgte å heie istedet for å stille til start i år. 

Skyld på disse om noen tider ikke stemmer.... 

Dagens suverene vinner med ny løyperekord: Anders Sørensen! 

Klubbens sportslige leder og skigruppas hovedtrener for 13-16, Tord, stilte selvsagt også til start! 

Fra starten på Ekebergrestauranten. 


0 Kommentar

Velkommen til motbakkeløpet Brannfjell Opp torsdag 27. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Sep 2018

Vil du måle kondisen mot de sprekeste i vår bydel? BSK skigruppas tradisjonelle motbakkeløp Branfjell Opp går av stabelen på kvelden torsdag 27. september. Løpet er gratis og åpent for alle BSK-medlemmer og andre som ønsker å teste formen. Bli med og utfordre skiløperne i alle aldersklasser fra 2 år til gubbeklasse! Vi oppfordrer spesielt også foreldre til å bli med og måle seg mot andre foreldre! 

Arrangementet vil følge samme mal som tidligere, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne i samlet gruppe nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken og hvor vi "slipper av" de yngre gruppene etter hvert som vi passerer deres startpunkt.

Etter løpet blir det gratis pølser og saft til alle deltakere. 


Påmelding:

For å lette håndtering av startnummer og dimensjonere innkjøp av pølser og saft ber vi om at alle melder seg på i forkant. Frist for påmelding er satt til 27/9 kl 14. Om du ikke har rukket det innen fristen er det mulig å melde seg på ved oppmøte, men som sagt - vi setter pris på forhåndspåmelding.

Påmelding gjøres her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=4

Vi trenger også som vanlig bistand fra noen foreldre som ikke selv tenker å løpe. Må ha noen til å servere mat, ta tiden på løperne i mål, starte løperne osv. Om du vil hjelpe til så melder du deg til innsats her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=5. På forhånd tusen takk for alle som stiller opp!


Løyper:

Løpere født 2011 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2009-2010: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2007-2008: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2005-2006: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter. 


Tidligere års resultater:

Resultater fra tidligere år finner du her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater
PS: Merk at starten på den lengste løypa har blitt noe endret pga veiarbeider de siste årene, så tidene er ikke direkte sammenliknbare tilbake i tid. 


Vi håper å se mange deltakere også i år! 


0 Kommentar

Hold av helgen 26.-27. januar 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Sep 2018

Lørdag 26. og søndag 27. januar 2019 skal Bækkelaget igjen arrangere kretsmesterskap langrenn for Oslo Skikrets. Dette er noe vi har tradisjon for å gjøre hvert tredje år, og er viktig både i en sosial dimensjon i klubben og for å opprettholde kompetanse i å arrangere større skirenn. 

Vi forventer rundt 1200 startende hver dag, og vil trenger at alle familier i skigruppa deltar som funksjonærer for at dette skal bli en suksess. 

Rennkomiteen er på plass og har hatt sine første møter med Morten Skjørtvedt i spissen som rennleder, og vi starter snart rekruttering av funksjonærer. Ber alle om å holde av helgen allerede nå - som sagt trenger vi og forventer vi at alle familier stiller opp! 


0 Kommentar

Nå kan du bestille BSK-klær

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 5. Sep 2018

Vi åpner webshopen og det er igjen mulig å bestille BSK-klær før skisesongen fra vår leverandør Trimtex. Husk bestillingsfristen fredag 14. september- det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

Nyheter i kolleksjonen i år

 • Konkurransedressen Vision 2.0 kommer i et nytt og forbedret materiale som ikke er så stivt og matt som tidligere
 • To nye luer/pannebånd:
  • Pulse Merino erstatter den gamle BSK lua, med bedret passform og merino foring
  • Bi-elastic air er ny rendyrket racing lue tilsvarende den modellen elitegruppa har hatt tidligere (da i gul farge)

TRENERE bestiller selv gul trenervest. Nye trenere av året eller gamle trenere som eventuelt har utslitt/utvokst trenervest får denne refundert av kasserer, som del av treneravtalen. 

For å bestille gjør du følgende:

 • Gå inn på www.trimtex.no
 • Registrer deg som ny kunde hos Trimtex (nytt system, så dette må alle gjøre selv om man har en bruker på den gamle plattformen).
 • Legg inn teamkode: BSKlangrenn under fanen "Min Trimtex" for å få frem BSK sine produkter med priser.
 • Legg ønskede varer i handlekurven, betal med kort og bekreft ordre.

BESTILLINGSFRIST: 14. september!

Forventet levering i uke 43.
0 Kommentar

Datoer å merke seg for høsten 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Sep 2018

Høsten er i anmarsj og med det kommer en rekke arrangementer i regi av skigruppa. For de som liker å langtidsplanlegge så kan dere markere følgende datoer i kalenderen allerede nå. Påmelding og nærmere informasjon kommer senere.

 • Torsdag 27. september: Motbakkeløpet "Brannfjell Opp". 
  • Alle aldersklasser, foreldre oppfordres spesielt til å delta
  • Pølser og saft ved målgang
  • Dette erstatter vanlig trening denne torsdagen
 • Torsdag 25. oktober: Oslo Sportslagerløpet
  • Terrengløp ifm "BSK-uka"
  • Start/mål ved Ekeberghallen
  • Erstatter vanlig trening denne torsdagen
 • Lørdag 27. oktober: Hjemmesamling
  • To treningsøkter og felles lunch på BSK-kontoret
 • Søndag 28. oktober: Storsatsning på søndagsjoggen for 11 år+ 
  • Avslutning på "BSK-uka"
 • Søndag 28. oktober: Dugnad i lysløypa og på skihytta på Brannfjell
  • Vi gjør klar for vinteren! 
 • Fredag 30. november - Søndag 2. desember: Snøsamling på Beitostølen
  • Skigruppas årlige treningssamling på snø
  • For hele familien
0 Kommentar

Bli med i turlangrennsgruppa!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Aug 2018

Ønsker du å komme i form eller ønsker du noen å trene sammen med?


Da er BSK Turlangrennsgruppen noe for deg!


Vi trener tirsdager kl 18:00, torsdager kl 18:00 og lørdager kl. 09:00. Nå på høsten har vi som oftest løpetrening tirsdager, rulleskitrening torsdager og vi løper en rolig langtur på lørdager. Oppmøte er fast i Skullerud dumpa. Løpetreningen betyr gjerne en 10 – 15 km rundtur i Østmarka eller intervall trening mens rulleskiturene går mot Enebakk og Sigerud. Så snart snøen kommer blir det selvfølgelig skitrening.


BSK turlagrennsgruppa er for alle i alderen 15 - 99 år som liker å trene og ønsker å være del av et hyggelig treningsfelleskap. Målet er å få med så mange som mulig på treningen og det vi prøver derfor så langt det er mulig å tilpasse opplegget slik at flest mulig kan delta. I tillegg til fellestreninger arrangerer turlangrennsgruppa også turer og har felles opplegg i forbindelse med turrenn.


Tirsdag 28. august arrangerer vi en «bli kjent trening» hvor alle er velkommen. Møt opp på P-plassen i Skullerud dumpa kl. 18:00 med treningstøy og joggesko. Bli med denne kveld og bli kjent med turlangrennsgruppa i BSK Ski gjennom en 1,5 timers joggetur i rolig tempo i Østmarka. Oppfordr gjerne venner og kjente til å være med deg denne kvelden.


Mer informasjon om turlangrennsgruppa finner du her:http://ski.bekkelagets.no/p/6381/turlangrenn


Turlangrennsgruppas facebookside:https://www.facebook.com/groups/930434897090546/


Er noe du lurer på så ta gjerne kontakt med Harald Bø på epost:harald.bo@outlook.com


0 Kommentar

Hjemmesamling lørdag 1. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Aug 2018

Skigruppa inviterer gruppene 7-8 år (f. 2011-201), 9 år (f. 2010), 10 år (f. 2009) til høstens første hjemmesamling lørdag 1. september. De eldre gruppene har samling på Trysil den helgen.

Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

Program 7-8 år (2011-12):

Dato:
Klokkeslett:
Hva:
Hvordan:

Lørdag 1.sept.

9:25

Oppmøte Bsk-kontoret

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Lørdag 1.sept.


9:30

1.økt: Sykling, løp og lek

Husk sykkel, sykkellås, refleksvest og drikke

Lørdag 1.sept.


11:00

Felles lunsj

På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat.

Lørdag 1.sept.


12:00

1.økt: Sykling, løp og lek

Husk sykkel, sykkellås, refleksvest og drikke

Lørdag 1.sept.


13:30

Samlingen avsluttes

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Program 9 år (2010):

Program kommer

Program 10 år (2009):

Dato:
Klokkeslett:
Hva:
Hvordan:

Lørdag 1.sept.

9:25

Oppmøte Bsk-kontoret

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Lørdag 1.sept.


9:30

1.økt, løp og lek

Husk drikke og klær etter vær

Lørdag 1.sept.


11:00

Felles lunsj

På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat.

Lørdag 1.sept.


12:00

2.økt, sykling

Husk drikke og hjelm

Lørdag 1.sept.


13:30

Samlingen avsluttes

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen


0 Kommentar

Invitasjon til barmarksamling på Trysil for gruppene fra 11 år (2008) til senior

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jun 2018

 

Vi gjentar suksessene fra tidligere år og inviterer til barmakssamling på Trysil for som byr på flotte treningsforhold både for løping, rulleski og andre barmarksøvelser.

Datoer:

Junior og senior: Tirsdag 28. august – Søndag 2. september

Gruppene 11 år, 12 år, 13-14 år, og 15-16 år: Fredag 31. august – Søndag 2. september

Vi bor på Trysil Alpin hyttene rett ovenfor Turistsenteret som er i umiddelbar nærhet til rulleskiløypa på Trysil Knut Arena.Trysil Alpin hyttene har 9-12 senger fordelt på 3-4 rom. Vi vil så langt det er mulig plassere gruppene i samme hytte. Gruppene organiserer seg selv på samlingen og står for innkjøp og laging av mat på hyttene.

Lørdag morgen kjører vi en felles elghufs økt for alle gruppene og lørdag kveld samles vi på Peppes Pizza ved Turistsenteret nedenfor hyttene.

     

Kostnad for samlingen:

 • Mat handles inn av gruppene og kostnaden fordeles på de som bor på den enkelte hytte. Oppmannen for hver gruppe har ansvaret for dette.

 • Pizza på Peppes lørdag kveld betales pr. bord/gruppe og kostnaden fordeles. Oppmannen for hver gruppe har ansvaret for dette.

 • Hyttene bestilles samlet av Skigruppa og det beregnes en døgnpris pr. deltaker som faktureres i etterkant. Hyttekostnaden pr. deltaker i 2017 for fredag – søndag var i underkant av 600 NOK.

 • Trenere som ikke er foreldre får dekket kostnad ved samlingen av skigruppa.

 • Transport kommer i tillegg.

   

Transport

 • Transport ordnes av den enkelte, enten med private biler eller Trysilekspressen (https://www.nor-way.no) til stoppestedet Radisson Blue Resort Trysil som er i nærheten av hyttene.

   

Påmelding

 • Påmeldingsfristen er 5. august. Alle som melder seg på før denne datoen er garantert plass.

 • Det vil i tillegg være mulig å etteranmelde seg frem til 25. august, men da vil man ikke være garantert plass.

 • Frist for kansellering av påmelding er 5. august. Kanselleringer etter denne datoen vil i utgangspunktet medføre at hyttekostnaden må dekkes så fremt ikke plassen blir fylt opp av andre.

 • Utøvere i gruppene 11 og 12 år må ha følge av en forelder som har ansvaret for barnet utenom treningene, eventuelt at man gjør avtale med en annen forelder om å ha ansvaret for sitt barn.

 • Gruppene 13 år og eldre reiser uten foreldre med unntak av oppmenn og hjelpetrenere.

 • Eventuelle spørsmål om påmelding og kansellering av påmelding kan sendes til pkhaug@gmail.com.

Link til påmelding: http://palisoft.no/bsk/?arrid=...

 

 

 

 

 


0 Kommentar

Heder og ære til BSK'ere

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Mai 2018


Det årlige vårmøtet til Oslo Skikrets gikk av stabelen onsdag 23.mai. På programmet stod blant annet hedring av fantastiske resultater levert av Oslo Skikrets' utøvere i sesongen som er ferdig. Gledelig at hele fem BSK'ere ble kalt opp på scenen foran vårmøtet og hedret for sine flotte resultater. 

Bildet, fra venstre: Carl Henning Lippestad (hopp), Gøril Strøm Eriksen (telemark), Marthe Brekke (telemark) og Emil Tobias Langhus Bye (telemark). Trym Nygaard Løken (telemark) vant også som vanlig pris, men var ikke tilstede. 

Vi er stolte av dere - og gratulerer! 0 Kommentar

Klubbtilbud på rulleski

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Mai 2018


Barmarkstreningen og rulleskisesongen er godt i gang, og du finner gode klubbtilbud på rulleski hos vår hovedsponsor Oslo Sportslager.

Klikk her for å se hele tilbudet.

Klikk her for å lese mer om et nytt, spennende rulleskimerke Oslo Sportslager har tatt inn i år.


0 Kommentar

Skigruppa trenger flere frivillige til Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Mai 2018


Kjære skifolk! 

Per 15. mai har vi ca halvparten så mange påmeldte fra skigruppa til Norway Cup jobbing som vi hadde i 2017. Vi trenger nå å mobilisere alle dere som foreløpig ikke har meldt dere på. Husk at hvert eneste skift som jobbes gir inntekter til skigruppa - dette er vår viktigste inntektskilde, og våre budsjetter baserer seg på at vi leverer like mange skift til Norway Cup som tidligere år. 

PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på! 


Nå nærmer Norway cup seg med stormskritt (starter lørdag 28. juli) og vi må mobilisere for å tjene de viktige pengene til skigruppa i år igjen. Linker er allerede blitt sendt ut til tidligere deltakere, og nå er det førstemann til mølla for de attraktive skiftene.

I fjor jobbet de aktive i skigruppa veldig bra (snitt på over 5 skift per utøver samt en høy andel av utøvere som bidrar). Foreldreinnsatsen må imidlertid opp for å opprettholde inntektene til gruppen vår. Det er forventet at foreldre klarer å jobbe minst 3 skift hver!   

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og ekstremt sosialt, samtidig som man blir kjent med flere i nærmiljøet og i klubben. Ingenting er som å «flippe» 1000 hamburgere med mammaen eller pappaen til…

Husk at du kan delta første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist selve Norway Cup uka. Det viktigste er å delta og å bidra til klubbens beste :)

Praktisk informasjon

 • Aktive som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift (paraden teller ikke som skift i år). For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
 • Alle som jobber minst 3 skift får man mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift blir også invitert på mannskapsfest).
 • Aktive tjener 100 kr per skift, hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
 • Hvert eneste skift teller! 
 • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2019-sesongen :)

Påmelding

De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på nettsidene (NC Frivilighetsportalen) og registrer dere på denne linken:  http://www.bekkelagets.no/p/10...

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa Elin som er vår NorwayCup kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK at SALGSBOD nr 21 og 28 er skibodene. Jobber du der, treffer du mange kjente! I tillegg er det mange skifolk som jobber i Kulturavdelingen. Det er også store behov i bespisningen. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Nytt av året er at «brettvasken» ikke skal fylles opp med frivillige på samme måte som tidligere. Sørg derfor for å registrere dere på frivillighetsportalen for andre oppgaver.

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Skigruppa søker trenere

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Mai 2018


Skigruppa trenger flere trenere for å utvikle våre flotte utøvere. Spesifikt er vi på jakt etter trenere som kan gå inn i trenerteamet for aldersgruppen 13-16 år. 

Se annonse her for nærmere informasjon.


0 Kommentar

Hjemmesamling 5.-6.mai

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 25. Apr 2018


Skigruppa inviterer til årets første HJEMMESAMLING 5.-6. mai!

Hjemmesamlingen i skigruppa er en fin sosial arena for å stifte nye bekjentskaper i klubben og ikke minst startskuddet for en ny sesong! 

Samlingen er for alle årskullene fra 7-8 år (f. 2011-2012), 9 år (f. 2010), 10 år (f. 2009), 11 år (f. 2008), 12 år (f. 2007), 13-14 år (f. 2005-2006), 15-16 år (f. 2003-2004) og junior/senior (f. 2002-). Merk at vi nå med ny sesong har nye treningsgrupper ut fra konkurranseklassene årskullene tilhører neste vinter.


Påmelding ved å trykke her innen 3. mai  (ny link)

Utgangspunktet for samlingen lørdag er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se informasjon om påmelding, og de ulike gruppenes treningsprogram vil også komme her på denne siden etter hvert.

Søndag blir det langtur i Østmarka (søndagsjogg) for alle født 2008 og tidligere.

Meld deg på innen 3. mai og skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse du tilhører. Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at du har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Vi trenger påmelding for å beregne innkjøp til lunch.

Alle foreldre som har lyst til å bidra kan melde seg på som lunsjhjelp via det samme systemet.


Program:

7-8 år (f. 2011-2012)


DatoKlokkeslettHvaHvordan
Lørdag 5. mai09:25Oppmøte BSK-KontoretVis-a-vis inngangen til Ekeberghallen
Lørdag 5. mai09:301. økt, løp og lekHusk refleksvest og drikke
Lørdag 5. mai11:00Felles lunsjPå BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat
Lørdag 5. mai12:002. økt, løp og lekHusk refleksvest og drikke
Lørdag 5. mai13:30Samlingen avsluttes


9 år (f. 2010)

Program kommer


10 år (f. 2009)

Dato  Klokkeslett  Hva  Hvordan
Lørdag 5. mai 09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen
Lørdag 5. mai 09:30 1. økt, løp og lekHusk refleksvest, drikke og klær etter vær    
Lørdag 5. mai 11:00 Felles lunsj På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat
Lørdag 5. mai 12:00 2. økt, sykling      Husk refleksvest, drikke og hjelm    
Lørdag 5.mai       13:30Samlingen avsluttesVis-a-vis inngangen til Ekeberghallen


11 år (f. 2008)

Dato

 Klokkeslett

 Hva

 Hvordan

Lørdag 5. mai

09:25

Oppmøte BSK-kontoret

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Lørdag 5. mai

09:30

1. økt, løping og diverse øvelser     

Husk drikkebelte    

Lørdag 5. mai

11:00

Felles lunsj

På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat

Lørdag 5. mai

12:00

2. økt, rulleski

Husk rulleski, staver, skisko, refleksvest, drikkebelte hansker, hjelm og evt. annet beskyttelse-utstyr. Vi har fire par rulleski til utlån til de som ikke har   

Lørdag 5. mai

13:30

Samlingen avsluttes

Søndag 6. mai

09:55

Oppmøte Skulleruddumpa

Søndag 6. mai

10:00

Rolig langtur jogging

Søndagsjoggen på sti i Østmarka. Barna løper i grupper sammen med foreldrene sine på tvers av alle aldersgrupper (11 år og eldre)  


12 år (f. 2007)

Dato

 Klokkeslett

 Hva

 Hvordan

Lørdag 5. mai

09:25

Oppmøte BSK-kontoret

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Lørdag 5. mai

09:30

1. økt, løp, hopp og løft

Husk drikke

Lørdag 5. mai

11:00

Felles lunsj

På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat

Lørdag 5. mai

12:00

2. økt, rulleski

Husk refleksvest, hansker, hjelm og evt. annet beskyttelse-utstyr. Vi har med ski til utlån for de som vil låne. Det kan være lurt å ha en lang treningsbukse til denne økten da det tar bedre av ved evt. fall.

Lørdag 5. mai

13:30

Samlingen avsluttes

Søndag 6. mai

09:55

Oppmøte Skulleruddumpa

Søndag 6. mai

10:00

Rolig langtur jogging

Søndagsjoggen for de som vil ha en rolig joggetur sammen med de andre aldersgruppene i BSK.


13-16 år (f. 2006 - 2003)

Dato

 Klokkeslett       

 Hva

 Hvordan

Lørdag 5. mai

08:55

Oppmøte BSK-kontoret

Husk drikke/joggesko/rulleski/refleksvest, hjelm, rulleskistaver og eventuelt skift til andre økt.

Lørdag 5. mai

09:00 - 10:30

1. økt, Basis, spenst og hurtighet.

Hard basis trening m/foreldre. Vi lager et alternativt opplegg for å bli kjent på tvers av gruppen- Challenge: Utøver vs. foreldre

Lørdag 5. mai

11:00

Felles lunsj

 Det er også mulighet for dusj/skift

Lørdag 5. mai

12:00

2. økt, rulleski, fristil

Fokus på basisøvelser i fellesskap og i grupper. Vi oppfordrer foreldre til å være til stede og observere for å ta med seg fokus/øvelser til egentreninger.

Lørdag 5. mai

14:00 - 15:00

INFORMASJONS-MØTE

Oppmøte: BSK HUSET - FOR FORELDRE!

Søndag 6. mai

09:55

Oppmøte Skulleruddumpa

Søndag 6. mai

10:00

Rolig langtur jogging

 Søndagsjoggen, husk drikkebelteJunior (f. 2002 - )

Program kommer


0 Kommentar

Klubbkveld og sesongavslutning tirsdag 10. april

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Mar 2018

Velkommen til årets klubbkveld og markering av sesongavslutning for skigruppa. I tradisjon tro møtes vi i april og feirer sesongen som er over med premieutdeling, heder og kaker, brus og kaffe. 

Klubbkvelden er felles for langrenn, hopp og telemark. 

Det blir premieutdeling for karusellrenn for 11 år og eldre (de yngre løperne fikk sine premier etter siste karusellrenn). Videre blir det utdeling av 5- og 10-årspokaler for karusellen, vandrepokaler i gruppene 11 år og eldre samt hederspriser. 

Sted: Ekeberg Skoles aula
Tid: Tirsdag 10. april kl 18:00 - 20:00

Alle er hjertelig velkomne, også de under 11 år selv om premieutdeling for karusellen allerede er gjennomført for dem.

Om du ønsker å bidra med en kake er vi superglade - kontakt din oppmann for koordinering. 

Velkommen! 

Hilsen styret


0 Kommentar

Årets klubbmestere er kåret!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Mar 2018

Hele 155 deltakere stilte til start på årets klubbmesterskap som gikk i fristil fra skihytta på Brannfjell søndag ettermiddag. Spesielt imponert over alle deltakere som tidligere på dagen hadde fullført KM langdistanse, og som med det fikk to harde konkurranseøkter samme dag. 

Løypegjengen vartet opp med perfekte forhold ned på sletta og rundt lysløypa for de som gikk lengst. Etter rennet ble det servert grillpølser til premieutdelingen i kveldssola.  

Spesielt artig var det at vi hadde hele 26 deltakere i foreldreklassen!!!

Vi gratulerer alle nybakte klubbmestre og øvrige deltakere med suveren innsats.

Resultatlistene ligger her. 

Under følger noen stemningsbilder


0 Kommentar

Nå kan du bestille BSK-klær!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Mar 2018


Vi åpner webshopen og det er igjen mulig å bestille BSK-klær fra hele vår kolleksjon hos Trimtex. Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

Alle produkter - både fra vinter- og sommerkolleksjonen ligger i webshopen. 

For å bestille gjør du følgende:

 • Gå inn på trimtex.no/customer/BaekkelagetsSportsklublangrenn
 • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 • Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, for eksempel vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips: Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på "Min Trimtex" for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta
kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

BESTILLINGSFRIST: 24. april.

Levering i uke 23.


0 Kommentar

Klubbmesterskapet 2018 - Søndag 18.mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Mar 2018


Vi ønsker velkommen til årets Klubbmesterskap søndag 18.mars 2018. Rennet er planlagt på Brannfjell, med forbehold om at snøforholdene holder seg som de skal. 

Da mange er opptatt med Birken og cup-renn denne helgen starter vi opp klubbmesterskapet med første start kl 1530 så man rekker både i pose og sekk. 

Etter rennet blir det sosial samling med grilling og premieutdeling. Klubben står for grillmaten.


LØYPER OG KLASSER

Årets klubbmesterskap går i fristil, og det er klassetilbud fra de aller yngste og opp til foreldre. Vi oppfordrer spesielt alle foreldre til å melde seg på, da det blir eget foreldrerenn med barna som arrangører etter at barna er ferdige med å gå. Vi lover overkommelige distanser, og minner om at fristil ikke nødvendigvis betyr skøyting - det er fullt lov å gå klassisk. 

Løypekart finner du nederst på denne siden.


STARTLISTE OG PÅMELDING

Startlister ligger her.

Starttidspunkt for foreldreklassen er tentativt. Vi starter når vi er klare! 

Det er mulig å etteranmelde seg ved oppmøte! 


FUNKSJONÆRER

Vi trenger også at betydelig flere foreldre melder seg som funksjonærer for at vi skal få dette arrangementet bra for barna. Utagerende funksjonærjobbing er muligens den eneste gyldige grunn til ikke å stille i foreldreklassen i rennet - selv om det ikke er noen hindring for å gå. Meld dere som funksjonærer her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid...

Velkommen til klubbmesterskapet 2018! 

LØYPEKART


0 Kommentar

Fabelaktig punktum på årets skikarusell

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Mar 2018

Årets tredje og siste karusellrenn gikk av stabelen i kveld, med utgangspunkt fra den gamle skihytta på Brannfjell. Det er første gang på svært lenge vi har kunnet arrangere skirenn her, og vi takker værguder og ikke minst vårt eminente løypemannskap for strålende forhold. Såpass nostalgisk var dette for flere av oss gamle BSK-hjerter som løp våre barndoms karusellrenn i disse løypene at vi nesten ikke ville gå fra stedet når vi var ferdige. 

Totalt hadde vi 189 fullførende løpere i kveld, og det gir oss tilsammen 256 deltakere på ett eller flere karusellrenn i 2018. Det er veldig bra! 

Resultater fra kveldens renn, samt sammenlagt resultater for karusellen er lagt ut på karusellens resultatarkiv. Som normalt publiserer vi ikke tider eller rangerte lister på nett for klasser under 11 år, i tråd med barneidrettsbestemmelsene. 

Premier ble delt ut til alle med minst to fullførte renn i klassene 10 år og yngre. Dersom noen med to/tre fullførte renn i disse klassene ikke har fått premien sin kan de henvende seg til annkristingrosberghaugen@gmail.com. For 11 år og eldre så deles premier ut på klubbkvelden etter sesongen.

Da gjenstår det bare å takke for i år, og minne om klubbmesterskapet på ettermiddagen søndag 18. mars. Holder forholdene seg så kjører vi også dette på Brannfjell - da med pølsegrilling og litt sosialt i bakkant. Mer info om dette kommer snart. 

Noen flere stemningsbilder fra i kveld:


0 Kommentar

Årets siste karusellrenn tirsdag 6.mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Feb 2018

Tirsdag 6.mars går årets siste karusellrenn av stabelen. Også denne gang kjører vi rennet lokalt, men denne gang går vi virkelig tilbake til karusellrennets røtter og arrangerer rennet med utgangspunkt fra den gamle skihytta på Brannfjell. Rennet går i klassisk stil. 

Skihytta på Brannfjell var i "gamle dager" utgangspunkt for alle skigruppas renn, så dette blir nostalgisk for gamle BSK-hjerter. Skihytta er for de som måtte lure den øverste røde hytta opp fra sletta, opp langs lysløypa, rett ved den gamle hoppbakken. 


STARTLISTER LIGGER HER. MERK FØRSTE START KL 18:15.
Det finnes noen ledige nummer i startlisten, så mulig å melde seg på ved oppmøte om man ønsker. Møt tidlig. 

Sammenlagt resultatliste etter to renn er lagt ut her. 

Det blir premieutdeling for karusellen for alle klasser under 11 år umiddelbart etter målgang for respektive klasser. 

Husk at man trenger to fullførte renn for å få premie. Sammenlagtresultater beregnes ut fra sum av to beste plasseringer. Laveste sum vinner. Ved lik sum vinner den med best enkeltplassering. For 11 år og eldre blir det premieutdeling på klubbkvelden etter sesongen. 

Løypekart: 


0 Kommentar

Tirsdag 27. februar arrangeres Hemingstafetten i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Feb 2018


Hemingstafetten er en lag-tempo stafett, en morsom og hyggelig aktivitet for hele familien. Meld deg på!

Stafetten arrangeres i Holmenkollen tirsdag 27. Februar kl. 18:00. Vi oppfordrer både utøvere, søsken, foreldre og trenere til å delta. Dette er en stafett på tvers av årsklasser og alle fra G/J 11 år og oppover kan melde seg på. Vi gjør samtidig oppmerksom på at utfordringen som oftest ligger i å få med nok jenter og voksne, så vær så snill og bli med - dette er gøy! De siste årene har vi også slitt litt med deltakelsen i ungdomsgruppa (15-16 år), så vi håper/forventer at alle stiller derfra.   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!   

Om stafetten

Hemingstafetten er en litt annerledes stafett, der hvert lag består av 6 løpere. Lagene er satt sammen på følgende måte, i nedenstående rekkefølge:   

•   11-12 år: 2 løpere

•   13-14 år: 1 løper

•   15-16 år: 1 løper

•   17-99 år: 2 løpere

I tillegg må hvert lag bestå av minst 2 jenter!   

Løpet arrangeres i 2 omganger, én i klassisk og én i skøyting:

•   første omgang går i klassisk

•   andre omgang i fristil   

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. 1 løper hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.   

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det.

Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype.   

For mer informasjon se Heming.no/Hemingstafetten2018   

Påmeldingsinformasjon

Alle grupper har fått, eller får, e-post fra sin gruppeansvarlig med informasjon om påmelding. Det er bindende påmelding innen Lørdag 24. februar kl. 23:59, og vi trenger både utøvere, foreldre og trenere!   

Vi vil toppe 1-2 lag, mens resten av lagene blir et "puslespill" for å få kabalen til å gå opp. Det er mye organisatorisk arbeid, så vær så snill å husk påmeldingsfristen!   

Oppmøteinformasjon

Første start er kl. 18.00. Alle bør/må møte i Holmenkollen én time før start, senest tre kvarter! Laglederne som er satt opp i lagoppstillingen som kommer forventes å ta et ekstra ansvar for å samle sitt lag, og gjøre de nødvendige avtaler før start. Sørg for at alle vet hvem de går på lag med, varm opp sammen og gjør stafetten til en morsom og miljøskapende aktivitet! Vær også oppmerksom på at oppsatt lagoppstilling MÅ følges i første omgang av rennet, men at det kan rokkeres på rekkefølgen i andre omgang.   

Laguttak Vi har normalt veldig mange påmeldt i de yngste klassene, men litt færre i ungdomsklassene. Det gjør at lagoppstillingene er vanskelige å få til å gå opp. Utfordringen er å få to jenter på samtlige lag, SÅ IGJEN JENTER MELD DERE PÅ!   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

LAGOPPSETT KOMMER HER SØNDAG 25. FEBRUAR 


Lag 1Lag 2Lag 3
1. etappeMilla G. AndreassenIda Emilie MeldalenOda Jutkvam
2. etappeSarah RehnAlexander H. DeinbollSven August Tjernshaugen
3. etappeWilhelm H. DeinbollFredrik SchønfeldtNicolai Haug
4. etappeMarius MeldalenHelene LøkenMaren Milla T. Reinemo
5. etappeHenrik VelleEinar Brage HultmannEmil Langhus Bye
6. etappeFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo
LaglederFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo


Lag 4Lag 5
1. etappeHenriette StokkeIselin Olafsen
2. etappeJonas Fenne IngierdMarkus Hirsch
3. etappeVegard S. AndersenNicolai Eckhoff
4. etappeMikkel Langhus ByeJoachim Eckhoff
5. etappeCaroline SannessRikke Bjørbæk
6. etappePål Christian IngierdChristian Eckhoff
LaglederPål Christian IngierdChristian Eckhoff

Reserve:

Aksel Grimstad

Evt. forfall meldes til Elin Hjelpdahl, tlf. 92626220.

SMØRETIPS 

Glid:

 • Varm inn Swix CH6 eller tilsvarende én-to ganger. Sikles og børstes godt.

Feste:

 • Rubb festesonen med sandpapir #100.
 • Varm inn et lag med grunnvoks, type Swix VG30/35 og et lag med V30. Avkjøles over natten.
 • Ta med aktuelle vokser på renndagen. Dette kan være Swix V40-50 og/eller Rode Super Extra, Multigrade og Violet.

0 Kommentar

232 deltakere på kveldens karusellrenn på Ekeberg!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Feb 2018


Hele 232 deltakere stilte til start når årets andre karusellrenn gikk av stabelen på Ekeberg Camping - det er en økning på 60 barn fra renn 1!  Vanvittig morsomt!

Gøy var det også å bringe karusellrennet tilbake til lokalområdet vårt. Litt uvant arena å arrangere på, og løyper tegnet og preppet for anledningen, gjorde sitt til at noen gikk for langt og andre gikk for kort, men de aller fleste gikk akkurat riktig. Vi beklager til de som endte opp med litt feil løype. Om du vet du gikk feil (11 år og eldre), så send gjerne en epost til adressen under så skal vi oppdatere resultater med kommentar om det. 

Resultater er lagt ut på resultatsiden til karusellrennene

Som vanlig publiserer vi ikke tider og rangering på nett for barn under 11-årsklassen. Dersom du ønsker å se tidene kan du ta kontakt med pingierd@gmail.com. 

Ser du noe umiddelbart feil i resultatene, meld fra til samme adresse som nevnt over så skal jeg gå over manuelle målskjemaer på nytt.

Neste renn er tirsdag 6. mars, og da blir det klassisk stil igjen. Snøforholdene avgjør om det blir lokalt på Ekeberg/Brannfjell eller på Skullerud, så følg med! 


0 Kommentar

Karusellrenn 8. februar - PÅ EKEBERG!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Feb 2018

Torsdag 8. februar er det klart for årets andre karusellrenn.

MERK AT VI FLYTTER KARUSELLRENNET TIL EKEBERG SNØPARK! 

Vi synes det er spesielt hyggelig at forholdene er slik at vi for første gang på lenge kan arrangere karusellrenn på hjemmebane igjen! 

Merk også at første start vil være kl 18:15 for de minste barna - da vi denne gang har med litt flere utøvere i de yngste klassene.

Oppmøte ved Ekeberg Camping. Startnummerutdeling fra kl 17:45. 

Rennet går i fristil - og det vil bli satt spor dersom noen av de yngste deltakerne ønsker å gå klassisk. 

STARTLISTER LIGGER HER. 


Dersom du ikke står på startlista er det mulig å etteranmelde seg så lenge vi har ledige nummer ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid. 


Løypekart under. Merk at noen skal gå flere runder, i litt ulike varianter så fint om dere forbereder barna på dette. Vi har løypevakter som vil passe på, men det kan jo bli litt hektisk i løypa med så mange påmeldte. 

 0 Kommentar

Felix ble kretsmester i fristil!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jan 2018


Vi gratulerer vår egen Felix Tobiassen Reinemo som vant dagens kretsmesterskap i fristil i klasse Gutter 16 år! Det er helt rått! 

Tina Knutsmoen tok sin andre sølvmedalje for helgen i Kvinner 19/20, mens Vegard Lund Røer tok ett steg videre opp på pallen når han kapret sølvmedalje i Menn 18. Også Elise Røer Drabløs tok med seg sin andre medalje for helgen med bronse i Kvinner senior. I tillegg tok Simen Munch Wahl sølv i M19/20.

Mange andre sterke plasseringer også blant BSK sine 59 løpere (!) som stilte til start i Sørkedalen i dag. Nevner spesielt øvrige topp 6 plasseringer: Sarah Rehn (nr 4, J13), Ingvild Fossgård (nr 4, K18), Jørgen Jensen Borgersen (nr 4, M senior), Marius Meldalen (nr 5, G14),  Milla G. Andreassen (nr 5, J13), Helene Løken (nr 6, J12), Wilhelm H. Deinboll (nr 6, G13), Vegard Stokke (nr 6, M17) og Kristian H. Dahl (nr 6, G11). 

Vi gratulerer og er stolte over å ha så mange og ikke minst så gode løpere i klubben!

Komplette resultater her: http://live.eqtiming.com/40539...

BSKs utskremte fotograf var tilstede også i dag, men fikk som i går bare med seg slutten av rennet: 

BSKs medaljevinnere KM fristil 20180 Kommentar

God BSK innsats på KM dag 1

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Jan 2018

I dag var det duket for første dag av årets kretsmesterskap som går av stabelen i Sørkedalen med Heming som arrangør. Dagens øvelse var klassisk stil og BSK stilte som vanlig mannsterke med hele 47 deltakere fra store til små. Det var kaldt i luften og føret var etter mildværet som har vært realt klisterføre med dekning. 

BSK tok med seg 4 medaljer hjem:

 • Sølv til Tina Knutsmoen (K19/20)
 • Sølv til Elise Røer Drabløs (K senior)
 • Bronse til Milla G. Andreassen (J13)
 • Bronse til Vegard Lund Røer (M18)

Vi gratulerer! 

Ut over dette hadde vi også mange andre sterke plasseringer rett utenfor de tøffe pallplassene. Se komplette resultatlister her: 

http://live.eqtiming.com/40494...

I morgen er det skøyting på programmet, og vi håper på like god steming da :) 

Noen stemningsbilder under. 0 Kommentar

Velkommen til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Jan 2018

Innkalling til Årsmøte i BSK Skigruppa

5. FEBRUAR 2018 KL. 19.00

Sted: Miljøhuset (bua på sportsplassen)

 

Dagsorden: 

1. Åpning. 

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden 

3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere

4. Årsberetning for 2017 

5. Årsregnskap for 2017 

6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet, må være fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet  

 • Ingen forslag mottatt innen frist.

7. Budsjett for 2018. Vedta aktivitetsavgift.     

8. Valg 


Sakspapirer:

Regnskap oppdatert 25/1 etter korreksjon på regnskapet.
Årsberetning oppdatert 4/2 med avsnitt om sponsorarbeid.


Velkommen!

Pål Ingierd, Styreleder BSK Ski


0 Kommentar

Eventyrdag i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Jan 2018

Det var helt fantastiske vær og føreforhold under dag 2 av Oslo Skifestival i Holmenkollen i dag.

Dagen startet med skiathlon (fellestart med skibytte, klassisk + skøyting) for junior og senior. BSK stilte til start med Judith (nr 15 i K19/20), Vegard (nr 9 i M18), Nicolai (nr 19 i M18) og hovedtrener Eirik som slo til med 4.plass (!) i Menn Senior (vi trenger ikke nevne hvor mange deltakere det var).

Deretter var det duket for stafetter for de yngste og BSK stilte mannsterke med sin store bredde utøvere og støtteapparat. Vi hadde satt sammen jevne lag med det mål å få flest mulig samtidig over målstreken, og det lykkes vi ganske godt med. Hele 14 tremannslag stilte vi med på startstreken!

Litt av et syn å se 140 lag ut fra start når startskuddet gikk for 8-10 år mix-stafett for jenter og gutter. Med BSK-telt sentralt plassert 5 meter fra mål, tror jeg vi trygt kan si at vi vant heiekonkurransen når den ene etter den andre BSK-løperen kjempet seg til mål på sin etappe. Hele 6 lag hadde vi i denne klassen, og mange fikk gått sin aller første stafett. Veldig gøy.

Enda flere lag til start i mix stafett 10-11 år, og BSK stilte her 4 lag som beit godt fra seg i det sterke feltet. Det ryktes om at Balder plukket hele 65 plasser på sin siste etappe!  Gutten må ha blitt hes av all «løype»-ropingen!

Dagens beste stafettprestasjon stod som vanlig jentene i 13-14 for, som med to 13-åringer på førstelaget lenge lå i tet på hele stafetten, og til slutt kjempet seg inn til en helt suveren tredjeplass i denne sterke konkurransen. Gratulerer til Sarah, Stella og Milla!  I gutter 13-14 var vi godt representert med to lag.

Dagen ble avsluttet med jaktstart individuelt renn basert på gårsdagen for klassene 15-16 år. Her slo Felix (G16) til og gikk seg opp fra gårsdagens 8.plass til en knallsterk 4.plass bare 5 sekunder bak vinneren. G16 er sinnsykt hard konkurranse, så dette resultatet står det stor respekt av. Også Fredrik (G15) gikk seg jevnt og trutt opp og endte til slutt på en sterk 9.plass. Gratulerer!  BSKs eneste jente i jaktstarten, Tiril (J15) var uheldig og ble felt i bakken av trengselen på vei ut fra start men kjempet seg tilbake og endte på en god 23. plass.

Alt i alt en veldig flott helg for BSK i Holmenkollen, hvor vi tilsammen over to dager har hatt rundt 100 startende og masse gøy. Håper å se minst like mange neste helg når det er KM i Sørkedalen. Husk påmeldingsfristen 24. januar (klikk på lenken for å melde deg på)! 0 Kommentar

Stor innsats på Oslo Skifestival i dag

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Jan 2018

BSK stilte med hele 53 deltakere på dagens fristilrenn i Oslo Skifestival og stemningen var stor fra tidlig morgen til sent på ettermiddag. 

Dagen startet omtrent samtidig som fuglene våknet med jenter 8 hvor Victoria gikk et strålende renn og var første BSK'er i mål. Deretter gikk det slag i slag fram til fuglene gikk og la seg igjen. 

Dagens beste BSK plassering var det igjen Milla som stod for i jenter 13 med sin fjerdeplass noen få sekunder foran Sarah som ble nr 6 i samme klasse. Veldig bra. Felix slo også til med årsbeste konkurransen tatt i betraktning, og ble beste osloløper i gutter 16. Også Kristian i gutter 11 klare å komme seg inn i topp 10 med sin 9'ende plass. Dette er knallsterke prestasjoner i et av de tøffeste rennene i året, både med tanke på antall deltakere (2100 løpere totalt i dag) og med tanke på de tøffe løypene i Holmenkollen. 

Med 52 løpere på startstreken blir det for mange til å liste opp alle, men som støtteapparat på sidelinjen var det iallfall lett å konstatere at vi var mange og leverte en solid innsats. Bare blide fjes å se. 

Fullstendige resultater finnes her: http://live.eqtiming.com/40251...

I morgen er det nye muligheter, med stafetter for de yngste og jaktstart og skiathlon for de eldste. Håper å se like mange blide BSK-utøvere (og foreldre) der! 

Under følger noen bilder fra dagen - ikke nødvendigvis sortert helt i rekkefølge! 

0 Kommentar

172 blide deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Jan 2018


172 deltakere stilte til start når sesongens første karusellrenn gikk av stabelen på Skullerud i kveld. Denne gang gikk rennet i klassisk stil, og med snøfallet siste døgn som ga seg rett før start var rennet rammet inn av fantastisk vinterstemning. 

Deltakerantallet er forøvrig en solid oppgang fra fjoråret hvor vi hadde 147 deltakere på første renn! Største gruppe i kveld var 7-8 årsgruppa med hele 29 løpere på start, tett fulgt av 10-årsgruppa med 28 løpere. Det er helt suverent! 

Resultatlistene er lagt ut her.

Som vanlig følger vi barneidrettsbestemmelsene til NIF som sier man ikke skal publisere tider og rangerte lister for barn under 11 årsklassen på nett. Fikk du ikke med deg tiden til ditt barn på oppslagstavlen etter løpet, kan du få den av pingierd@gmail.com.

Vi benytter også anledningen til å takke alle foreldre som stilte opp og bistod i gjennomføringen. Uten deres hjelp hadde dette ikke blitt noe av. Tusen takk. 

Vi sees igjen til neste renn torsdag 8. februar. Da blir det fristil, og om snøforholdene holder seg så prøver vi kanskje å få det til på Ekeberg. 


0 Kommentar

Karusellrenn 16. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2018


Årets første karusellrenn går på Skullerud tirsdag 16. januar 2018 i klassisk stil. 

Startlister finner du her.  

Alle medlemmer er automatisk påmeldt. Etteranmeldte må fra dette tidspunkt melde seg på et ledig nummer ved oppmøte ved tidtakerbua. Startnummerutdeling fra kl 18. 

Husk å heie på alle!!! 

Vel møtt! 


Løypelengder (se kart under)

 • 0-6 år : 400 m
 • 7-8 år : 1 km
 • 9-10 år : 1,5 km
 • 11-12 år: 2 km
 • 13-14 år: 2,5 km
 • 15-16 år: 4,5 km
 • Junior damer: 6,5 km
 • Junior herrer + senior: 8,5 km

0 Kommentar

Kretsmester i sprint!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2018


Milla G. Andreassen sikret i dag BSK sin første kretsmestertittel av året da hun suste først over målstreken i jenter 13 år under KM sprint på Sognsvann. Vi gratulerer og er kjempestolte over deg! 

BSK markerte seg også sterkt ellers i konkurransen hvor hele 10 av vår utøvere kom helt til A-finalen i sine klasser. Totalt stilte vi 23 løpere til start under årets KM sprint, et heseblesende arrangement fra morgen til kveld hvor det tilsammen ble avfyrt hele 248 startskudd. 

Det har også vært konkurrert i Njårdrennet i helgen, hvor BSK stilte hele 42 løpere til start. Best av alle våre her var Sarah Rehn med andreplass i jenter 13 år og Judith Ingela Richertsen Hole med tredjeplass i kvinner 18-19 år. 

Vi gratulerer alle sammen! Suveren innsats!
0 Kommentar

Karusellrenn 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 4. Jan 2018


I tradisjons tro arrangerer vi også i vinter karsuellrenn. Rennene går i stedet for ordinær trening på oppsatte datoer, og alle registrerte medlemmer er automatisk påmeldt. Datoer for 2018 er:

 • Renn 1: Tirsdag 16. januar (klassisk)
 • Renn 2: Torsdag 8. februar (fristil)
 • Renn 3: Tirsdag 6. mars (klassisk)

Dere kan også merke dere søndag 18. mars for klubbmesterskap. Vil gå på ettermiddagen (kl 16:00) så folk som er på Birkebeineren rekker hjem fra fjellet. Klubbmesterskapet vil i år være i fristil. 

Oppmøte og start

Alle rennene går på Skullerud. Første start vil være kl 18:30. Startnummer kan hentes fra kl 18:00, og vi oppfordrer alle å møte i god tid så man rekker å hente ut startnummer så slipper barna stress og mas - det kan være litt kø ved nummerutdeling.

Vi kjører fremdeles manuell tidtaking, så ikke behov for personlige brikker. 

Startrekkefølge og løyper

Vi starter med de yngste klassene. Det er ingen nedre aldersgrense og vi oppfordrer spesielt yngre søsken til skigruppas medlemmer å melde seg på. Yngste deltaker så langt har vært 3 år. 

 • 0-6 år : 400 m, individuell start
 • 7-8 år : 1 km, indivuduell start
 • 9-10 år : 1,5 km, individuell start
 • 11-12 år: 2 km, individuell start
 • 13-14 år: 2,5 km, fellessart
 • 15-16 år: 4,5 km, fellesstart
 • Junior damer: 6,5 km, fellestart
 • Junior herrer + senior: 8,5 km, fellestart

Løypene vil bli tilpasset de lokale snø- og føreforhold på dagen så løypelengder vil kunne variere noe. 

Det vil bli lagt ut informasjon om det enkelte renn når det nærmer seg, inkludert startlister. 

Påmelding

Alle aktive utøvere som er registrert i medlemssystemet vårt blir automatisk påmeldt. Dersom du av en eller annen grunn ikke står i startlisten, så ta kontakt med Pål Christian (pingierd@gmail.com) så skal vi ordne det. 

Det er mulig for gjesteløpere å delta også - det være seg familiemedlemmer eller fra andre nærliggende klubber som vil være med. Disse må melde seg på manuelt til kontaktpersonen nevnt over. Familiemedlemmer deltar gratis, løpere fra andre klubber faktureres kr 150 for hele karusellen.  

Mannskap

Som vanlig arrangerer ikke karusellrenn og klubbmesterskap seg selv, og vi er avhengige av at foreldre bidrar som mannskap. Hjelp oss med å få dette til ved å melde deg på som mannskap her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid...

Resultater og premiering

Vi tilstreber resultatservice på løpet. Lister slås opp ved målbua. Urangerte lister med tider for barn under 11 år og rangerte lister for 11 år og eldre. Vi legger også ut resultater på nett, men kun for utøvere over 11 år. Dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene.

Alle som fullfører minst 2 renn vil bli premiert. Løpere som har fullført 2 renn hvert år i 5 år får den store statuetten. 

Klikk her for samleside over resultater fra tidligere år.

Stemning og moral

Karusellrennene skal være lavterskel og hyggelig for alle. Det viktigste er å delta, og alle oppfordres til å heie på alle! Vi minner også om at BSK oppfordrer til skirenn uten fluorbruk, og det gjelder i høyeste grad også på våre karusellrenn! 


Velkommen til årets karusellrenn! 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline