Hjelp til snøproduksjon

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Des 2019


Skigruppa ønsker å tilrettelegge for skitrening og skileik i nærområdet vårt på Ekeberg. De siste årene har vi fått til det takket være en gjeng ildsjeler som har operert våre to snøkanoner og vårt flotte beltedyr som prepper løyper.

Vi trenger nå sårt hjelp av flere foreldre (og gjerne eldre utøvere) som kan ta i et tak og hjelpe til med snøproduksjonen når det brått blir kaldt i januar. Da haster det med å skrape sammen noen som kan hjelpe til med å sette opp og overvåke snøkanonene slik at vi er trygge på at det er snø og ikke vann som produseres. Målet er å ha en gruppe på 15-20 aktuelle navn som vi kan henvende oss til når kulda setter inn, slik at forhåpentligvis 2-3 stk kan stille opp en kveld. Det er en enkel men viktig oppgave, og det er ikke forpliktende å melde seg. Vi vet ikke hvilke datoer det blir kaldt, og vi har selvsagt full respekt for at det ikke vil passe for mange en gitt dag. Derfor ønsker vi også å være en stor gjeng aktuelle personer.  

Opplæring vil bli gitt, ingen forhåndskunnskaper nødvendig. 

Vi håper at nettopp DU føler et visst ansvar for å hjelpe til med å tilrettelegge skiforhold lokalt for barna våre, og melder deg som aktuell. Om vi ikke klarer å stille folk får vi ikke til å lage snø til vinteren. 

Påmelding: http://palisoft.no/bsk/?arrid=28

Mer info kan gis av Tore Bye (tore.bye@glasopor.no, 941 57 704)

0 Kommentar

Invitasjon til barneskileik 2020 for barn født i 2014 og 2015

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Des 2019


NB: Oppstarten av skileiken er utsatt som følge av snøforholdene på Ekeberg. Tidligst mulig oppstart er 10. februar


Har du barn som fyller 5 eller 6 år i 2020 (født i 2014 eller 2015)  som har lyst å bli med på mye lek og moro i snø og som har lyst til å lære å gå på ski eller bli bedre?

Bækkelagets SK Skigruppa har gleden av å invitere barn i Nordstrand bydel til skileik på Ekebergsletta!

Skileik 2020 for aldersgruppe 5-6 år (født 2014-2015)

På skileiken vil barna oppleve masse skiglede og lære grunnleggende skiferdigheter. 

Gjennom skileik kan vi tilby:

 • Mye lek og moro på ski!
 • Lekbaserte øvelser tilpasset til barnas alder og ferdigheter.
 • Inspirasjon til å gå mer på ski og fin introduksjon til eventuelt senere å være med på ordinære treninger

 

Program for vinteren 2020:

Vi har utsatt oppstart av barneskileiken pga snøforholdene på Ekeberg

Mandag

20. Januar

kl. 18.00 -19.00

 

Mandag

27. Januar

kl. 18.00 ­­-19.00

 

Mandag 

03. Februar

kl. 18.00 -19.00

 

Mandag   

10. Februar

kl. 18.00 -19.00


Skileiken foregår på Ekebergsletta ved Ekeberg Camping. Oppmøte ved porten til campingen. Første oppmøte  kl.17.45. Foreldre kan være tilstede under treningen.

Vi har egen snøproduksjon på Ekebergsletta som starter opp så snart det blir kuldegrader og som i en normal vinter sikrer gode forhold!

Følg med på våre nettsider www.bskskigruppa.no.


Påmelding:

Påmeldingen gjøres her Påmelding barneskileik 2020 

Påmeldingsfristen er 17. januar

 

Deltakeravgift:

Deltakeravgiften er kr. 300 og forfaller til betaling ved påmelding. Deltakeravgiften betales med VIPPS til 14945 (Bækkelagets Sportsklubb Ski). Skriv barnets navn i tekstfeltet under beløpet ved betaling.

     

Skigruppas øvrige treningstilbud for barn i skolealder (født i 2013 og tidligere)

Skileiken er et tilbud til de aller yngste. Fra det året barnet begynner på skolen har skigruppa et treningstilbud  med mye lek og moro hele året. Her kan man være med på noen treninger for å prøve før man eventuelt melder seg inn. Ta kontakt med oppmannen elelr hovedtrener for den aldersgruppen barnet ditt tilhører for å avtale nærmere. Kontaktinformasjon finner du her: Kontaktinformasjon skigruppa


0 Kommentar

Julegavetips til BSK medlemmer 30 % rabatt på Samsonite produkter!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Des 2019


Tilbudet gir 30 % på ALLE varer på Samsonite.no. (Unntak "Go Personal" produkter) 

Bestillings frist: 15. desember og levering innen 23. desember. Klubbspons.no tar kontakt når varene er ankommet. 


HVORDAN BESTILLER DU! 

BESTILLINGEN SENDES TIL POST@KLUBBSPONS.NO Innen 15. Desember!

Bestillingen må inneholde følgende informasjon:

Emnet: «Bestilling BSK 30% rabatt» 

Fornavn:

Etternavn:

Mobil:

Produktnavn:

SKU NUMMER: (finner du under produktdetaljer, viktig at dette er KORREKT)

Antall:

Farge:

Størrelse:

Ordrebekreftelse og fakturering:

Etter at vi har mottatt din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse som bekrefter produktet/er du har bestilt samt betalings og leverings betingelser. 

  

En duffelbagg på hjul kan være det perfekte valget når du har behov for stor kapasitet, men ikke har så god plass ti bilen på vei til og fra samling eller ferie. Til oppbevaring hjemme kan man også spare plass ved å brette sammen baggen til en brøkdel av den opprinnelige størrelsen. Backpacking med lite bagasje har aldri vært så enkelt som nå!

 

Julehilsen fra

Sponsoransvarlig BSK Andreas Alvenes

og vår kontakt i Klubbspons.no Peter Deinboll

 


0 Kommentar

Lyst til å lære deg tidtaking?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Des 2019

Skigruppa arrangerer store og små skirenn og løp. I disse dager skjer det meste av tidtaking på data, med eller uten løperbrikker. Vi bruker som regel eTiming-systemet til EMIT/EQtiming for dette formål.

Dette er ikke superkomplisert å operere men krever litt forståelse. Vi har et par personer i klubben som kan dette godt, men ønsker nå å lære opp flere som kan bistå slik at vi både får litt større kapasitet når vi har store renn slik som KM, og at vi blir litt mindre personavhengige i hverdagen. 

Kompetansekravene for å bli med på opplæring er relativt enkle; 

 • Du må ha en viss interesse for og kompetanse i data (type avansert Excel nivå)
 • Du må være strukturert og ørlitegranne detaljorientert
 • Du må være et ja-menneske som liker å bidra med å arrangere aktivitet for barna
 • Du må like å sitte innendørs i tørre og varme lokaler når vi arrangerer renn i sludd og stiv kuling, og ikke få dårlig samvittighet når løypevaktene utenfor bua fryser tærne av seg

Ta kontakt snarest med klubbens sjefstidtaker Pål Christian dersom du tror dette er noe for deg, og du kunne tenke deg å bli med på opplæring. Kontaktinfo: pingierd@gmail.com eller mob 91142521. 


0 Kommentar

Vi trenger din hjelp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Nov 2019

Skigruppa har et mangfoldig aktivitetstilbud for små og store. Vi ønsker at tilbudet skal være av god kvalitet og at det skal være tilgjengelig for alle ved at kostnadene ved å delta holdes så lave som mulig. For å oppnå dette er skigruppa drevet av mange foreldre som gjør en fantastisk innsats, enten det er som trenere og oppmenn, snøproduksjon, funksjonærer på arrangementer eller medlemmer av styret.

Nå strekker vi ut en hånd til alle skigruppas foreldre om å melde seg til innsats for vinterens arrangementer, slik at vi kan skape samfunnets beste aktivitetstilbud for våre barn og unge. Vi har laget en side som oppsummerer alle oppgavene vi trenger hjelp fra foreldre til her: 


http://ski.bekkelagets.no/p/48638/foreldreinnsats

På den linken finner du også påmelding til de ulike oppgavene. 


Vi fremhever spesielt nå: 

 • Kretsmesterskapet som vi arrangerer 25-26 januar
 • Snøproduksjon på Ekeberg
 • Karusellrenn til vinteren


Tusen takk for at du stiller opp! 

0 Kommentar

Rennsesongen 2019/20 og våre prioriterte renn

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Nov 2019

Fullstendig oversikt over alle aktuelle renn

Skigruppa ønsker å tilrettelegge for at det skal være enkelt å skaffe seg informasjon om aktuelle skirenn så vi har i denne artikkelen samlet en fullstendig oversikt over alle aktuelle renn for utøvere opp t.o.m. 16 år. Det er primært renn i Oslo Skikrets, men også renn som Ungdomsbirken og våre egne karusellrenn.

Prioriterte renn

Skigruppa velger hver sesong ut enkelte renn i Oslo Skikrets der vi tilrettelegger for at mange BSK medlemmer skal bli med, ikke bare de ivrige som går renn ofte. Vi vil ha med BSK telt slik at vi kan samle alle BSK'ere, skape et godt miljø og en spesielt god BSK stemning på disse rennene. Den enkelte gruppe vil også tilrettelegge for å yte smørehjelp og samle gruppen til felles oppvarming m.m. Som forrige sesong har vi inkludert Ungdomsbirken som et prioritert renn da det er sesongens store happening for 12 år og eldre.

Prioriterte renn er markert med blå uthevet skrift nedenfor

Startkontigent

BSK dekker ordinær startkontigent til skirenn, men ikke ved "No-Shows" med mindre dette skyldes akutt sykdom/skade etter påmeldingsfristens utløp. Se for øvrig Retningslinjer for dekning av startkontigenter m.m.

Fluorforbud

Norges Skiforbund innførte fluorforbud i klassene til og med 16 år fra og med sesongen 2018/19. Forbudet omfatter fluorholdige glidprodukter som f.eks LF og HF glidere fra Swix og tilsvarende fluorholdige glidprodukter fra andre produsenter. Skigruppa har siden i fjor vært tilsluttet alliansen "Tøffest uten fluor" og støtter fluorforbudet 100 %.

Hjelp fra foreldre

For å skape den riktige rammen rundt prioriterte renn trenger vi hjelp fra foreldre. Vi oppfordrer smørekyndige foreldre til å bistå sin gruppe med smøring av ski og i forbindelse med prioriterte renn vil vi også trenge hjelp med transport / oppsetting av teltet. Og viktigst av alt: Husk å heie på alle :-)


Sammenlagtcuper:

Buypass Cup 13-14 år:

Oslocup for klassene 13 og 14 år som består av av 10 renn, hvorav 5, og minst to i hver stilart, er tellende i sammendraget

Påmelding til cup'en må gjøres Min Idrett før oppstart

Oslo Skikrets har en egen app for aldersgruppen som heter "Team Oslo" for å gjøre kommunikasjonen med utøverne enklere og der vil man finne resultater fra Buypass cup i tillegg til på cupens websideSnø Cup 15-16 år:

Cup for utøvere i Oslo, Akershus og Østfold for aldersklassene 15 og 16 år med 8 renn i disse fylkene

5 renn er tellende i sammendraget i tillegg til det siste rennet

Egen påmelding til cup'en er ikke nødvendig, alle er automatisk med

Link til cupens webside: Snø Cup

 

Dato:Renn:Stilart:Alder:Sted:Cup:Info:
07.desKonnerudrennetFristil+8 år Konnerud Skistadion
Link
08.desKonnerudrennetKlassisk+8 år Konnerud Skistadion
Link
14.desHakadalsrennet Fristil+8 år VaringskollenSnø Cup 15-16Link
15.desHakadalsrennet Klassisk +8 år Varingskollen
Link
04.janLommedalsrennetKlassisk+8 år Eineåsen/ LommedalenSnø Cup 15-16Link
11.janKM Skagen Oslo Sprint (Kretsmesterskap i Sprint for 13-16 år)Fristil Sprint+9 år 
Buypass Cup 13-14Link
12.janLauritz Bergendahls MinneløpKlassisk+9 årSørkedalenBuypass Cup 13-14Link

14.janBSK KarusellrennFristil+1 år Skullerud
via klubben
18.janOslo SkifestivalFristil+8 år Holmenkollen Snø Cup 15-16
Buypass Cup 13-14
Link
19.janOslo Skifestival StafettKlassisk8-13 årHolmenkollen 
via klubben
25.janKretsmesterskap KM Oslo SkikretsKlassisk+8 år SkullerudBuypass Cup 13-14Link
26.janKretsmesterskap KM Oslo SkikretsFristil+8 år SkullerudBuypass Cup 13-14Link
01.febGjerdrumsrennetKlassisk fellesstart lang
Åsen SkistadionSnø Cup 15-16Link
01-02. febUngdommens HolmenkollrennKlassisk & Fristil13-14 årHolmenkollen
Link
08.febJutulcrossenSkicross fristil+8 år SkuiSnø Cup 15-16Link
08.febØstmarksrunden
(KM langdistanse)
Klassisk13 år SkullerudBuypass Cup 13-14Link
09.febKollmilaFristil+7 år Frønsvollstråkka - KringsåBuypass Cup 13-14Link
13.febBSK KarusellrennKlassisk1 år Skullerud
via klubben
15.febOver Kjølen-rennetKlassisk
ØrjeSnø Cup 15-16Link
21-23. febHovedlandsrennetFristil/Klassisk15-16 årNybygda
Link
25.febHemingstafettenFristil/Klassisk11 år Holmenkollen 
Link
26.febHemingrennetKlassisk9 årHolmenkollenBuypass Cup 13-14Link29.febVeidekkesprintenFristil sprint+7 årLinderudkollenSnø Cup 15-16Link
01.marRustadstafetten
+9 årSkullerud
via klubben
03.mar BSK KarusellrennKlassisk+1 årSkullerud

07.marRossignolrennetKlassisk Fellesstart+8 årLillomarka ArenaSnø Cup 15-16
 Buypass Cup 13-14
Link
09.marMartinCrossenSkicross fristil
BogstadBuypass Cup 13-14Link
15.marUngdomsbirkenKlassik 15 KM12-15 årSjusjøen
Link
18.marRustadsprintenSprintstafett fristil+13 år Skullerud
via klubben
21.mar BSK KlubbmesterskapFristil+1 årSkullerud
via klubben0 Kommentar

Tid for julekalendere!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Nov 2019

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppa inntekter til drift. 

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk julekalendere av klubben for til sammen 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendrene blir delt ut i etterkant av treningene ved BSK kontorene torsdag 14. november, samt tirsdag og torsdag i uke 47.

Faktura ettersendes på epost fra MinIdrett til alle som får utlevert julekalendere. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi epostadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe.

Skigruppa oppfordrer til deltakelse i dette for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann.


0 Kommentar

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 24. oktober 2019 det årlige "Oslo Sportslager løpet".

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Okt 2019

De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30. 


 

Påmelding

Påmeldingsfristen utløp onsdag kl 18, men det er satt av noen ledige startnummer i startlista for de som glemte det og likevel vil løpe. Møt i så fall opp tidlig på arena for etteranmelding. 


Frivillige

Vi må ha foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer! 

Meld dere på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=22

Vi trenger 25-30 foreldre som kan hjelpe til som løypevakter etc for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase :)

 

Startlister og resultater

Startlistene ligger her: Startliste Oslo Sportslager 2019.PDF

Link til live resultater: https://live.eqtiming.com/50855 

Offisielle resultater kommer etter løpet. 


De yngste starter individuelt. Deretter fellestart for 13-14 før siste fellestart for 15 år og eldre. 

Pass på at du løper riktig løype. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 

 

Løyper

Se løypekart her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2016/10/15/L%C3%B8ypekart2016.pdf

 

0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.

 

 

 


0 Kommentar

Webshop for BSK tøy er nå åpen fram til 27/10

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Okt 2019

 

Det er nå mulig å bestille klær fra skigruppas kleskolleksjon. Webshop'en er åpen fram til 27. oktober


Forventet levering i uke 50. Dette er siste mulighet til å sikre seg BSK-klær før jul og skisesong. 


BESTILLINGSFRIST: SØNDAG 27. oktober 2019

Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!


For å bestille gjør du følgende:

 1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 4. Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
0 Kommentar

Påmelding og Program til Hjemmesamlingen helgen 26. - 27. oktober

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Okt 2019

Skigruppa inviterer alle grupper til høstens hjemmesamling lørdag 26. - 27. oktober. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch imellom og søndag blir det den obligatoriske søndagsjoggen :)

Gruppene 7-8 år (f. 2012-2013), 9 år (f. 2011), 10 år (f. 2010), 11 år (f. 2009), 12 år (f. 2008), 13-14 år (f. 2007-2006), 15-16 år (f. 2005-2004) og junior/senior (f. 2003-) er alle invitert til samlingen.

Oppmøte for alle grupper er lørdag 26. Oktober kl. 09:25 utenfor BSK kontoret vis a vis inngangen til Ekeberghallen. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører og hvilke dager du vil delta. Velg deltakelse søndag hvis du skal delta på søndagsjoggen for gruppene 11 år og eldre. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. 

Klikk her for å melde deg på

Lunsjhjelpere

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 på BSK Huset og dere vil være ferdig ca. kl. 13. (14-15 hjelpere kl.14) Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe) Her 

Treningsprogram

Informasjon om treningene for den enkelte gruppe vil publisert på de respektive facebookgruppene.


Program hjemmesamling 26-27 oktober for gruppen 13-16 år og Junior

1.ØKT LØRDAG:

13-14 årsgruppa: Oppmøte 09:55 på Ekeberg. Økt start 10:00. Økten avsluttes 11:30 på Ekeberg. Andrew- økta (10x1min løp m/staver) HUSK STAVER

 

15-16 årsgruppa: Oppmøte 09:25 i Holmenkollen. Økt start 10:00. Økten avsluttes 13:00. Sprint-økt fristil sammen m/Lyn, Heming, Njård. HUSK SKIFT 

 

Juniorgruppa: Oppmøte 09.25 i Skulleruddumpa. Rulleski klassisk stakeintervall 2-2-3-3-3-2-2-1-1, 2min pause. Økta avsluttes 11:00. Husk refleksvest.

 

ALLE HUSK SKIFT MELLOM ØKTER OG KLÆR ETTER VÆR!

 

LUNSJTIDER: (Lunsjen vil være åpen i NC Fløyen fra 11-14 for alle grupper)

13-14 årsgruppa: 12:00-14:00

15-16 årsgruppa: 13:30-14:00

Juniorgruppa: 11:30-13:00

 

2.ØKT LØRDAG

13-16 + junior: Oppmøte 14:30 på Ekeberg. Økten avsluttes 16:00. Spenst/hurtighet i Ekebergskogen.

 

SØNDAG:

Alle grupper: Søndagsjoggen. Oppmøte 10:00 Skulleruddumpa. Turer av ulik varighet 1,5- 3 timer.

 

0 Kommentar

Takk for økta, Andrew!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Okt 2019

Tirsdagstreninga 8. oktober ble litt annerledes enn vanlig. Bækkelagets beste skiløper, Andrew Young, hadde ansvaret for økta. Over 50 ivrige utøvere fra 13 årsklassen og oppover møtte opp. Andrews mål var at alle skulle skikkelig slitne og ha det moro. Målet ble nådd!

Høstmørket og duskregnet la ingen demper på verken stemninga eller innsatsen. Skravla gikk under oppvarminga, og ved Ekeberg-restauranten var alle klare for intervaller à la Andrew: Først et par små stigningsdrag etterfulgt av 10 ganger 1 minutts motbakkeintervaller med staver. - Det høres ikke så tungt ut, var det noen som nevnte før start. Etterpå var det ingen som mente det.

Etter knallinnsats og syrefølelse i hele kroppen, ventet en velfortjent og god kveldsmat på BSK-huset. Utøvere og trenere koste seg, og kvelden ble avsluttet med at Andrew delte sine erfaringer med å være BSK-løper og verdenscup-deltaker.

Her er Andrews viktigste tips for å bli god:

 1. Du må TRENE
 2. Du må LIKE det du gjør
 3. Du må ha en PLAN

Og nå vet alle også hvorfor Andrew gjør sånn på startstreken i verdenscupen:


0 Kommentar

Invitasjon til snøsamling på Beitostølen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Okt 2019

Hvert år i starten på desember arrangerer skigruppa breddesamling for hele familien på snøsikre Beitostølen. Årets samling går av stabelen helgen 29. november til 1. desember.

Dette er en samling med stort sosialt tilsnitt hvor vi håper så mange som mulig av våre medlemmer blir med. Spesiell oppfordring til alle nye klubbmedlemmer også i de aller yngste gruppene å delta, dette er en perfekt arena for å bli bedre kjent sosialt i klubben. Dette er en skikkelig gøy samling.

Invitasjon og påmeldingsløsning er nå lagt ut og den finner du her: http://ski.bekkelagets.no/p/16660/innbydelse-2019 

Merk påmeldingsfrist søndag 3. november. Fristen er absolutt, så meld deg på i tide.

Nye medlemmer som aldri har meldt seg på skirenn eller samling i MinIdrett kan finne påmelding litt knotete første gang men det er en prosess man må gjennom for å komme inn i påmeldingsløsningen til forbundet. Det er lagt ut en forklaring på hvordan dette gjøres, men nøl ikke med å ta kontakt om du sliter med å få det til. Kontaktinfo ligger ute i saken. 
0 Kommentar

Ny deltakerrekord i Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Sep 2019

Med hele 237 deltakere på start ble det i kveld satt en solid ny deltakerrekord på skigruppa sitt tradisjonsrike Brannfjell Opp motbakkeløp. Supergledelig at vi klarte å samle så mange løpere også fra andre grupper i BSK enn skigruppa. Spesiell kudos til fotballgruppa som stilte mannsterke med godt over 60 personer til start, men vi hadde også deltakere fra håndball, friidrett, orientering og innebandy i år.

Aller raskest opp langløypa fra Middelalderparken til Brannfjelltoppen var skigruppas egen Vegard Lund Røer som gjorde unna den krevende løypa på tiden 16:17 som også er ny pers for Vegard. Langløypa er forøvrig aldri kontrollmålt i lengde, men utallige Strava-spor tilsier at løypa er ca 3,6 km og rundt 200 høydemeter. 

Men Brannfjell Opp! er ikke bare seriøs konkurranse for eliten, det er vel så mye en sosial og gøyal konkurranse på tvers av årsklasser og idretter. Yngste deltaker var 3 år! 

Gøy var det også med snaut 30 spreke foreldre som stilte opp i egen foreldreklasse! 

Bildet over viser starten for 2008-2009 kullene som startet fra sletta, rett nord for ankerpunktet til polarskipet Norge.  Under følger noen andre stemningsbilder. 

Resultatlister er lagt ut på våre resultatsider her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 

Klassevinnere i de rangerte klassene over 11 år kan få gratis startnummer til Oslos Bratteste førstkommende lørdag ved henvendelse til pingierd@gmail.com. Det er nok en viss sannsynlighet for at ikke alle klassevinnere orker å stille på nytt motbakkeløp allerede om to dager, så om du ikke vant men befinner deg i toppen av lista så ta kontakt så kanskje det er en billett til overs. 

Vi takker alle som bidro til å arrangere løpet, og håper å se alle igjen (og flere til) til neste år. Dette løpet går alltid av stabelen siste torsdag før høstferien. 

Noen flere bilder: 

Før start på toppen av Brannfjell

Vinner av langløypa - Vegard Lund Røer mot mål
Vinner av løypa fra Ekebergrestauranten - Nicolai Haug mot mål
Startfeltet 2010-2011På vei mot toppen!På vei mot toppen!


0 Kommentar

Anbefalte konkurranser høstsesong

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Sep 2019


Høsten byr på mange flotte løp og noen rulleskirenn. Høydepunktet for skigruppa er selvfølgelig vårt eget motbakkeløp Brannfjell Opp. I tillegg pleier mange barn, ungdom og voksne å delta på Nøklevann Rundt som både har eget barneløp og 5 og 10 Km. Nedenfor finner dere oversikten over anbefalte konkurranser i Oslo området:


Dato

Arrangement

Sted

Type

Alder og distanser

Informasjon

19. sept

Oslo Rulleskicup

Holmenkollen

Rulleskirenn Skate

9-16 år

Link info og påmelding

21. sept

Oslo Maraton/ Barnas Maraton

Oslo Sentrum

Gateløp

0-4 år (100M), 5-9 år (500M), 10-12 år (1 KM ), +12 år (10 KM, +16 år (21 KM), +18 år (42 KM)

Link info og påmelding

26. sept

Brannfjell Opp

Ekeberg

Motbakkeløp

 

2 år og eldre (0,5 – 3 km) (arrangert av BSK Skigruppa)

Link info og påmelding

28. sept

Oslos Bratteste

Wyllerløypa

Motbakkeløp

7 år og eldre (2,7 km)

Link info og påmelding

12. okt.

Nøklevann Rundt

Haraløkka

Grusveiløp

Fra 7 år (5 KM) og 11 år (9,7 km).

Link info og påmelding

20. okt

Bygdøymila

Bygdøy

Grus/asfaltløp

Alle aldre (1 KM, 3 KM, 6 KM), +12 år (10 KM)

Link info og påmelding

24. oktOslo SportslagerløpetEkebergGrusveiAlle aldre (arrangert av BSK Skigruppa)Kommer

0 Kommentar

Invitasjon og påmelding til årets første Trenerforum!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Sep 2019

Vår nye Hovedtrener i skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og BSKs Sportslige leder Tord Bakke Arvesen inviterer til årets første Trenerforum. Bækkelagets Sportsklub langrenn ønsker å skape en møteplass for alle trenere i skigruppa. Du er hjertelig velkommen om du er hovedtrener, hjelpetrener eller ungdomstrener,  eller om du bare er nysgjerrig med et ønske om å bli trener en dag. Trenerforumet vil være en møteplass for erfaring- og kunnskapsutveksling på tvers av aldersgrupper og utviklingstrinn. Målet er å skape engasjement, motivasjon og øke kompetansenivået blant klubbens tidligere, eksisterende og fremtidige trenere. Gjennom dette ønsker vi å gi kunnskap samtidig som man blir bedre kjent med hverandre. Målet er å etablere et godt trenermiljø der erfaringsutveksling henger løst, og som på sikt vil rekruttere flere trenere til skigruppa.

DATO/TID: TORSDAG 10. OKTOBER KL. 19:30-21:00

STED: BSK KONTORET NC-FLØYEN

TEMA: BSKs UTVIKLINGSTRAPP

MELD DEG PÅ HER

Tema for det første møtet er Utviklingstrappa i BSK, der vi vil gjennomgå steg for steg og åpne for diskusjon og innspill.  Bækkelagets utviklingstrapp ligger til grunn for all langrenns trening som utøves i klubben og er utviklet i tråd med  Skiforbundets retningslinjer. BSKs utviklingstrapp har som hensikt å presentere en tydelig treningsfilosofi for hvert steg i en utøvers utvikling. Utviklingstrappa skal sikre en helhetlig tankegang blant både trenere og utøvere. Målet er at alle trenere utøver BSKs utviklingstrapp og filosofi i sitt treningsarbeid, slik at vi får en positiv utvikling for alle utøvere med tanke på bredde og topp. Skigruppa vektlegger sterkt viktigheten av å bygge gode, sunne og bærekraftige miljøer i alle aldersgrupper.

Vi ser fram til en lærerik kveld og håper å se at så mange som mulig tar seg tid og ser viktigheten av å stille på dette. Vi ønsker å bli så gode som mulig sammen, for VI ER BSK!  

 

Med vennlig hilsen

Sportslig Komité BSK Skigruppa

 

 

   

 


0 Kommentar

Bli med på Brannfjell Opp 26. september 2019!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa takker alle deltakere for oppmøte i årets Brannfjell Opp. Det ble solid ny deltakerrekord med hele 237 deltakere på startstreken. Gledelig med mange deltakere fra andre grupper enn skigruppa. 

Resultatlistene er nå samlet og lagt ut på våre resultatsider som du finner her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 

Premier: Vinnere i klasser 11 år og eldre som ønsker gratis startnummer til Oslos Bratteste førstkommende lørdag bes umiddelbart ta kontakt med pingierd@gmail.com for utdeling av en kode som gir gratis påmelding. Er det andre i toppen av listene som ønsker startnummer kan dere gjerne også si ifra. Dersom vinnerne ikke er interessert i deltakelse, deler vi ut til den beste av de som er interessert.  Frist for å melde interesse er fredag kl 15.

Det er et litt halvmanuelt resultatsystem på dette arrangementet, så om du finner feil eller mangler kan du melde det til pingierd@gmail.com

Resultatene på nett inneholder ikke tider for klasser under 11 år. Ønsker du å vite tiden til ditt barn kan du ta kontakt med pingierd@gmail.com

Hall of fame lister vil oppdateres i løpet av høstferien.


Vil du måle kondisen mot de sprekeste i vår bydel? Tradisjon tro inviterer skigruppa i BSK til motbakkeløpet «Brannfjell Opp». Arrangementet går av stabelen på kvelden torsdag 26. september. Løpet er gratis og åpent for alle BSK-medlemmer og andre som ønsker å teste formen. Bli med og utfordre skiløperne i alle aldersklasser fra 2 år til gubbeklasse! Vi oppfordrer også foreldre til å bli med og måle seg mot andre foreldre – det synes barna er gøy! 

Arrangementet vil følge samme mal som tidligere år, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen i god tid før kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne i samlet gruppe nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken og hvor vi "slipper av" de yngre gruppene etter hvert som vi passerer deres startpunkt.

Etter løpet blir det gratis pølser og saft til alle deltakere.

Vi har i år vært så heldige å få 10 gratisbilletter til motbakkeløpet Oslos Bratteste som går 28. september som vil bli brukt som premier til beste jente og gutt i følgende aldersgrupper; 13-14, 15-16, junior, senior, foreldre. 


Påmelding:

Deltakelse er gratis. For å lette håndtering av startnummer og dimensjonere innkjøp av pølser og saft ber vi om at alle melder seg på i forkant. Frist for påmelding er satt til 26. september kl 14. Om du ikke har rukket det innen fristen er det mulig å melde seg på ved oppmøte, men som sagt - vi setter pris på forhåndspåmelding.

Påmelding gjøres her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=23


Frivillige:

Vi trenger som vanlig hjelp fra foreldre i skigruppa som ikke selv har tenkt til å løpe. Setter stor pris på om dere melder dere i god tid :)

Oppgavene vi trenger hjelp til er utdeling av startnummer, start av løperne, hjelp med tidtaking ved målgang, noen løypevakter, grille og dele ut pølser og saft. Om du kan hjelpe til så meld deg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=22. På forhånd tusen takk til alle som stiller opp!


Resultater:

Relativt manuell tidtakning, resultatlister lages etter løpet og publiseres på nett. Inntil da kan dere kose dere med "Brannfjell Opp Hall-of-Fame" som inneholder alle tidligere resultater her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 


Lurer du på hva dette løpet er kan du lese stemningsrapport fra fjorårets arrangement her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/132297/deltakerrekord-i-brannfjell-opp!?ispage=true 


Løyper:

Løpere født 2012 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2010-2011: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2008-2009: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2006-2007: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

 Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter.

Løypekart:


0 Kommentar

Invitasjon til hjemmesamling for de yngste gruppene lørdag 7. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa inviterer gruppene;

 • 7-8 år (f. 2012-2013)
 • 9 år (f. 2011
 • 10 år (f. 2010)  
 • 11 år (f. 2009)

Til høstens første hjemmesamling lørdag 7. september!


Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

De enkelte gruppene vil informere nærmere om treningsplanen i de de respektive facebookgruppene i forkant av samlingen.0 Kommentar

Klesbutikken vår åpen fram til 8/9

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Aug 2019

Det er nå mulig å bestille klær fra skigruppas kleskolleksjon. Webshop'en er åpen fram til 8. september. Forventet levering i uke 42. 

BESTILLINGSFRIST: SØNDAG 8. september 2019

Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

For å bestille gjør du følgende:

 1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 4. Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
0 Kommentar

VÅR NYE SPONSOR TILBYR KVALITETSPRODUKTER FRA SAMSONITE

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Aug 2019


RYGGSEKKER OG DUFFELBAGGER FRA SAMSONITE

Klubbspons.no som er formidler av Samsonite produkter, har inngått en samarbeidsavtale med skigruppa som varer over flere år. 

I tillegg til årlige sponsorinntekter fra Klubbspons.no mottar skigruppa payback på 10 % av hvert enkelt salg som formidles. 

Alle i skigruppa kan nå få kjøpt Samsonite bagger og sekker med 30 % rabatt på SPORTY CASUAL kolleksjonen PARADIVER LIGHT.

I forbindelse med treningen tirsdag 20. august holdes det en stand ved Bækkelagskontorene slik at vi får vist fram de enkelte produktene og kan ta imot bestillinger for alle gruppene, både før og etter trening. 

Alle produkter leveres med en eksklusiv BSK «NameTag» i aluminium gravert med BSK stjernen. 

Hva er Klubbspons.no? 

Klubbspons.no ble etablert våren 2019 som følge av et ønske om å dekke et behov for inntjening til klubber og idrettslag ved salg av ulike produkter. Ideen er å tilby kvalitetsprodukter til gode priser samtidig som klubbene får en andel av omsetningen (payback).

Klubbspons har inngått et samarbeid med Samsonite og kan tilby medlemmer av Bækkelagets skigruppe 30% rabatt på veiledende priser. 

Vi har funnet frem flere produkter som vi ser som aktuelle for våre medlemmer til bruk på samlinger, reiser, konkurranser, privat m.m


PARADIVER LIGHT BSK COLLECTION
Et bilde som inneholder gul, tilbehør
Automatisk generert beskrivelse

Produkt variant 1:

Paradiver Light PC Ryggsekk 15,6"

Bruk: Samlingssekk for digitalt utstyr. PC sekk til reise eller jobb, samt veldig fin som vanlig skolesekk.

Volum: 24 liter

Størrelse: 43x31x24 cm

Vekt: 0,8 kg

Farge: Valgfri

 •       Veiledende pris:     NOK  1 099,- 
 •       Pris BSK:               NOK     770,-
 •       Payback BSK:       NOK       77,-

      Se fargevalg og detaljer om produktet her


Produkt variant 2:

Paradiver Light Toalettmappe


Volum: 6,5 liter

Størrelse: 20x28x10 cm

Vekt: 0,2 kg

Farge: Valgfri

 •       Veiledende pris:     NOK  399,- 
 •       Pris BSK:               NOK   280,-
 •       Payback BSK:       NOK     28,-

      Se fargevalg og detaljer om produktet her


67 cm 74,5 liter

79 cm 121,5 liter

Produkt variant 3:                                                                

Paradiver Light Duffelbag Medium m/2 hjul - 67 cm                                                         

Bruk: Perfekt til å reise på treningssamlinger for utøverne.  En praktisk følgesvenn for barn og ungdom som reiser alene. Er enkel å trille slik at man ikke trenger å bære den tunge baggen. Smart til pakking i bil.

Volum: 74,5 liter

Størrelse: 67 cm - Mål: 28x67x42

Vekt: 2,6 kg

Farge: Valgfri farge

 • Veiledende pris:     NOK  2.299,- 
 • Pris BSK:               NOK  1.610,-
 • Payback BSK:       NOK    161,- 

Se fargevalg og detaljer om produktet herProdukt variant 4:                                                                

Paradiver Light Duffelbag Large m/2 hjul - 79 cm                                                         

Bruk: Perfekt bag til lengre treningssamlinger fra langhelg til ukesopphold m.m. Er også svært praktisk til neste familietur! Rommer mye!

Volum: 121,5 liter, 

Størrelse: 79 cm - Mål: 31x79x44

Vekt: 2,9 kg

Farge: Valgfri farge

 • Veiledende pris:     NOK  2.399,- 
 • Pris BSK:               NOK  1.680,-
 • Payback BSK:       NOK    168,

Se fargevalg og detaljer for produktet her


Produkt variant 5:

Paradiver Light Duffelbag u/hjul 61 cm   

Bruk: Perfekt som bag for treningssamlinger, helgeturer samt kortere reiser.

Volum: 84 liter

Størrelse: 61 cm Mål: 34x61x35 cm

Vekt: 1 kg

Farge: Valgfri

 • Veiledende pris:    NOK  1 199,- 
 • Pris BSK:               NOK    840,- 
 • Payback BSK:       NOK      84,-

Se fargevalg og detaljer om produktet herBestillingen sendes på mail til Post@klubbspons.no

Bestillingsmailen må inneholde følgende opplysninger;

EMNE: «Bestilling BSK Paradriver Light» 

FORNAVN:

ETTERNAVN:

ADRESSE:

MOBIL:

PRODUKTNAVN: 

FARGE:

STØRRELSE:

ANTALL:

VARENUMMER (SKU NUMMER):


Ordrebekreftelse og fakturering:

Etter at vi har mottatt din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på det du har bestilt. Denne bekreftelsen vil inneholde informasjon om fakturabeløp, betalingsbetingelser og leveringstidspunkt. 

Det er også mulig å ta kontakt med oss vedrørende behov for andre Samsonite produkter. Vi ønsker at du sender oss en forespørsel på Post@klubbspons.no på det du ønsker pris på.


Med vennlig hilsen

Sponsoransvarlig Skigruppa v/ Andreas Alvenes og Klubbspons.no v/Peter Deinboll

0 Kommentar

Takk for innsatsen, Eirik!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Aug 2019

Barna stimler sammen rundt ham. De har høye forventninger; ha det moro med venner, få ansvar for en egen bane og kanskje treffe en kjendis på sletta. Eirik Lund Røer er sjefen deres, i Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup, slik han har vært de siste 12 årene. Han er blid og rolig, uansett hvor mye kaos det er rundt ham, en egenskap som kommer godt med når cirka 6000 kamper skal gjennomføres på en snau uke. Nå har Eirik vært aktiv i skigruppa i BSK i 25 år, og for første gang tenker han på hva vil bruke tiden sin på når han nå trapper ned engasjementet sitt i BSK.   

Eirik og en gjeng barn fra Rydde og sykkel (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

Allerede som seksåring meldte Eirik seg inn i skigruppa. Ingen i klassen hans gikk på ski. Siden han var eldst i søskenflokken på fire, hadde han heller ingen storesøsken å henge på. Men pappa Knut Arne motiverte ham til å starte i BSK. Om han hadde noe talent? - Nei, jeg var aldri god på ski, men jeg elsker å konkurrere, sier han, og smiler beskjedent.

Sykdommen som endret alt
Eirik går skirenn i Sørkedalen rundt årtusenskiftet (foto: Knut Arne Røer/privat)Eirik var aktiv i flere idretter. Men da han startet i 10. klasse, bestemte han seg for å satse på ski og legge fotballen på hylla. Men den vinteren gikk alt galt. - Jeg endte nederst på resultatlistene og hadde veldig vondt i magen. Etter en periode med utredninger fikk jeg påvist kronisk leverbetennelse. Det var kroken på døra for skisatsinga. - Jeg fikk beskjed av legene om å ikke drive noen form for trening. I to år trente jeg derfor ikke aktivt på ski, og jeg visste at jeg ikke kunne komme tilbake. Men jeg ville ikke slutte i skigruppa, så jeg meldte meg som ungdomstrener, fortsetter han.


Stort engasjement
Elleveåringene var heldige og fikk Eirik som ungdomstrener, og 1995-kullet har han fulgt hele veien til senior. Først som ungdomstrener, deretter hovedtrener og smører. - Det var en periode vi ikke hadde noen juniorer og seniorer i klubben. Juniortreneren vår flyttet til Geilo og tok med seg den siste utøveren. Det ville jeg gjøre noe med, og foreslo et opplegg for å bygge opp junior- og seniorsatsingen, sier han. Slik gikk det til at Eirik sto i spissen for junior- og seniorsatsingen de senere årene. Den årlige vårsamlingen på Sognefjellet var blant tiltakene utøverne selv trekker frem som spesielt stas. Og det går gjetord om turene i bil hjemover med Eirik ved rattet, hvor han spilte høy rockemusikk og sang av full hals med hodet ut av bilvinduet, i allslags vær, bare for å holde seg våken.

I tillegg engasjerte Eirik seg i Oslo skikrets, som den første ungdomsrepresentanten noensinne og som medlem av langrennskomiteen. I BSK var han også ansvarlig for Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup og med i styret i skigruppa. – Det er egentlig lagt utenfor komfortsonen min å være med i styre og stell. Men jeg ville jo fortsette, og det går jo. Jeg er bedre på det nå, sier han.

Eirik som heier på og fotograferer Mille Bøhm Syversen under norgescup for juniorer I Granåsen i Trondheim (foto: Martin Thorland Jutkvam/privat) 

Kok i hop
Prøving og feiling er Eiriks metode også på andre felt. Selv med sin egen helse som innsats. - Jeg var så dårlig i den perioden jeg ikke trente skikkelig og gikk skirenn, at jeg bestemte meg for å prøve å gå skirenn igjen selv om legene hadde sagt nei. Jeg gikk mot meg selv, siden jeg alltid ble sist, men det gjorde ingenting. Jeg ble i bedre form av det, så trening og konkurranse ble faktisk redningen min, sier han. Han er skeptisk til leger som foreskriver stillesitting fremfor aktivitet.  

Som smører har Eirik vært med å utvikle Oslo skikrets til å bli Norges mest profesjonelle, etter landslaget. - Vi har ikke kapasitet til å teste så mye som dem. Men vi tester mye vi, og dokumenterer alt. Opplegget til kretsen er veldig bra. Eirik forteller om hvordan langrenn har forandret seg de siste to tiårene, om kravstore foreldre og profesjonalitet over hele linja. Profesjonaliteten innenfor smøring liker han.   - Temperaturene som står på skismøringene er i beste fall veiledende. Det er føreforholdene som er avgjørende, temperaturen i snøen, luftfuktigheten. Og så må man teste og føre logg, fortsetter han ivrig.

Eirik i smørevogna (foto: Knut Arne Røer/privat) Mannen som var litt tilbakelent og beskjeden da vi snakket om hans eget skiliv, har nå fått vann på mølla. Han lener seg fremover på stolen, armene ligger ikke lenger i kors og han snakker kontinuerlig. Om loggbøker, testing tidlig og sent, og om smøremikser utenom det vanlige. Hva om smøringa ikke sitter? - Da blir jeg sint og irritert på meg selv, jobber enda hardere og tester enda mer, sier Eirik.

Juniorene og seniorene har de siste årene fått nyte godt av Eiriks smørekunnskaper. Han har dratt med seg Bækkelagets smørevogn på alle Norgescup- og FIS-renn, og BSK-løperne har jevnt over hatt de beste skia. - Smøreinteressen startet med at jeg ofte hang sammen med Jørgen Jensud, smøreren i klubben. Jeg smurte tidlig både mine egne og skia til brødrene mine. Da Jørgen slutta, overtok jeg, utdyper han.     

Eirik tenker alltid på smøring når han ser snø, uansett hvor han er, og har raskt en hypotese om hva som kan fungere. Det er en yrkesskade han har, som perfeksjonist. Det er lett å få assosiasjoner til Peter Høegs Frøken Smillas fornemmelse for snø. Om glasiologen og eskimodattera som oppklarte et drap blant basert på kunnskapen sin om snø.


Skiplukking
 
Nå, etter 25 år i BSKs tjeneste, er turen kommet for å løfte blikket. - Før var det sånn at jeg syntes det var kjipt når en Norgescup-helg, eller Norway Cup-uka, var over. Jeg ville ha mer. Nå er det litt godt når det er over; jeg er litt forsynt og klar for nye utfordringer, sier han.

Eirik fortsetter som smører for Team OBOS, seniorsatsingen til Oslo skikrets, der BSK nå også er med. I tillegg jobber han for Braasport, der han forteller at han blant annet får muligheten til å lukke et kompetansegap han har innenfor langrennn. - Jeg skal lære meg å plukke ski, rett fra fabrikk. Jeg vet hvor viktig skiparene er, og kjenner jo på skiene om det er et godt par. Men nå skal jeg lære hvorfor, og lære å plukke de beste skiparene selv, til utøverne. Det blir moro, sier langrennsnerden som har viet så mange år til sporten og klubben han er så glad i. Alt tyder på at han blir en god skiplukker også.

Tusen takk for innsatsen for klubben, Eirik! 

Hilsen fra styret i skigruppa 

#VIERBSK   

 Eirik og AK'ene på Rydde og Sykkel under NC2019. Fra venstre: Thea Lund, Maren Østgård, Eirik Lund Røer, Asgeir Kråkenes og Cecilie Andersen. (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

5 om Eirik

Gudbrand Bakke, Leder av Oslo Skikrets og Lillomarka skiklubb

- Eirik har betydd mye for kretsstyret og langrennskomiteen i Oslo. Han var den første ungdomsrepresentanten i Oslo skikrets noensinne og bidro aktivt med sin dype kunnskap om det meste innen langrennssporten.

- Eirik er en rolig og balansert kar som er flink til å samarbeide. Engasjementet hans er helt strålende og jeg opplevde Eirik som svært dedikert. Han har mange relasjoner og har vært en viktig og god ressurs både administrativt og som tillitsvalgt.  

Andrew Young, senior eliteløper:

- Eirik er en viktig grunn til at jeg ble medlem i BSK. Han ønsket meg velkommen i klubben slik at jeg virkelig følte meg som en del av BSK fra dag én. Han har hjulpet meg i skisporet og har blitt en stor del av utvikling min som skiløper. 

- Eirik er også en meget dyktig skismører. Jeg kan faktisk ikke huske at han har smurt dårlige ski til meg! Det er alltid en glede å stille for BSK i NM med raske ski på beina! Eirik er ydmyk og har masse kompetanse, og han skryter aldri av seg selv.

Kai Frydenlund, Mannskapssjef på Norway Cup

- Eirik er en dønn ærlig fyr, alltid til å stole på. Det har vært fantastisk å ha Eirik på laget, først som mannskap i Rydde- og sykkel-tjenesten da han var en ung langrennsløper, deretter som AK (aktivitetsleder) og de siste årene som hovedansvarlig og min NK. Han er så nøye med alt han gjør og finner alltid løsninger. I tillegg er han alltid blid og positiv. Jeg har aldri fått en eneste klage på Eirik.

- Eirik utpekte seg tidlig som en lederperson, ryddig og interessert. Han er behagelig å jobbe med og sier fra kun når han må.

Håkon Stuge Bånerud, trener på NTG på Lillehammer 

- Eirik og jeg er samme årgang, og konkurrerte sammen frem til Eirik la opp. Deretter har vi jobbet sammen i seks år i Team Kollen. Vi utfyller hverandre på en god måte. Der Eirik er beskjeden, pedagogisk og svært kunnskapsrik, skyter jeg litt mer fra hofta og roper litt høyere. Det siste året var vi et bra tospann som hovedtrenere for Team Kollen

- Eirik er et ja-menneske som tar tak i alle ting som skal gjøres. Han er et skikkelig arbeidsjern - tidlig oppe om morgenen, jobber hele dagen, klager aldri. Han blir til og med ekstra motivert hvis ting går skeis. Han har imponert meg veldig og betydd mye for junior- og senior skisatsingen til Oslo. Hans dedikasjon og interesse for skismøring er uten sidestykke.

- Det er både fascinerende og inspirerende å jobbe med Eirik på rennhelger. Han jobber målrettet for å hente ut det lille ekstra for å skaffe utøverne fra oslo et konkurransefortrinn. Som kamerat er han omtenksom, et medmenneske jeg alltid kan stole på.

Nina Jutkvam – Rektor på Ekeberg skole og treneransvarlig i styret i skigruppa i den perioden Eirik var sportslig ansvarlig. 

- Eirik har imponert meg som trener, styremedlem og foresatt med sitt enorme engasjement for skigruppa og den enkelte utøver. Han har fra han var ung trener systematisk og strategisk bygget opp en ungdomssatsing med plass til alle. Han er kunnskapsrik og deler sin kompetanse med foreldre og utøvere.

- I tillegg til å være trener, har Eirik bistått yngre grupper med smøring, reportasjer fra skirenn og sekundering i løypa. Det er få som har lagt ned så mye jobb for en klubb og en gruppe som han


0 Kommentar

Påmelding til høstsamling i Torsby 6 - 8 september for utøvere født 2007 og eldre

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Jul 2019


Skigruppa inviterer denne gangen til høstsamling i Torsby fra 13 år og eldre.  De yngre årsklassene vil få invitasjon til hjemmesamling samme helgen. Avreise blir ettermiddagen fredag 6. september. Overnatting på Valbergsangen sportshotell - to døgn. To dager i skitunnelen. Hjemreise søndag ettermiddag 8. september.  Ca pris kr 1 800,- pr pers inkl mat, hotell og skikort. Frist for bindende påmelding er 5. august.

Det er behov for foreldre som sjåfører, så meld dere på og merk påmeldingen "Sjåfør"

TIL PÅMELDINGEN

Mer detaljert program vil etter publiseres når det nærmer seg.


Med vennlig hilsen

Sporslig Komite i Skigruppa


0 Kommentar

BSK tildelt Hovedlandsrennet 2021

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub er sammen med Heming, Lyn og Kollenhopp tildelt æren av å arrangere Hovedlandsrennet i 2021. Dette basert på det gode samarbeidet vi hadde rundt Norges Cup junior og NM sprint for junior i 2018. 

Arrangementet vil gå av stabelen i Holmenkollen og Midstuen (hopp/kombinert) helgen 25-28. februar 2021. Vi har inngått avtale med Scandic Holmenkollen Park hotell som blir utøverhotell for arrangementet. Viktig at de som bestiller rom refererer til Hovedlandsrennet for å få de gode fremforhandlede prisene.

https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-holmenkollen-park

Det er underskrevet intensjonsavtale mellom arrangørklubbene og etablert en hovedkomite for arbeidet. I denne komiteen sitter foreløpig fra BSK Pål Christian (skigruppas leder) og Andreas (skigruppas sponsoransvarlig). 

Hovedlandsrennet samler "alle" landets skiinteresserte 15-16 åringer til skifest, og vi kommer til å ha over 1000 utøvere til start hver dag. 

Kommende sesong (2020) arrangerer vi nok en gang KM for Oslo Skikrets. Det blir en generalprøve på våre arrangørferdigheter inn mot Hovedlandsrennet. 

Dette blir kanonbra! 

https://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?npid=92557&page=Arrangementstildelinger 0 Kommentar

Skigruppa trenger deg under Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Mai 2019

Nå er det innspurt i rekrutteringen til Norway Cup, og skigruppa trenger flere foreldre og utøvere som kan bidra. Meld deg på i dag!

Å jobbe som frivillig under Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. Les mer om verdens største dugnad og hva vi i skigruppa forventer av foreldre og barn her.

Hvor kan jeg bidra?
Utøvere til og med 13 år ønskes til Rydde og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner. Eldre utøvere og foreldre kan velge mellom ulike aktiviteter, men ifølge mannskapsansvarlig trenger vi flere frivillige til følgende aktiviteter:

 • Rigging av scenen fredag 26. juli
 • Åpningsshowet lørdag 27. juli
 • Parkeringsvakter, mannskap i bespisning og oppvarming av mat hele uka
 • Nattevakter på Brannfjell skole (kl. 24-06) hele uka.

Hvordan melder jeg meg på?
Dersom du var med i fjor: Benytt lenka som du fikk på e-post, for da kommer dine personalia opp.

Dersom du ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden fra menypunkt NorwayCup på www.bekkelagets.no/ og registrer deg via denne lenka: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK å registrere SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! 

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Bli med på 17-mai trening!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Mai 2019

Årets første hjemmesamling er over og en ny sesong har offisielt begynte. Om ikke så mange dager er Grunnlovsdagen og som alltid starter skigruppa dagen men den tradisjonelle 17. mai-treningen. 
 
Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2007 - senior).

 

17. mai-treningen er fra kl. 07.00 til 08.00. Det er altså fullt mulig å få med seg denne morsomme tradisjonen og samtidig rekke barnetog og alle andre 17. mai-aktiviteter! Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00. Økta består av lek, moro, konkurranser og noen premier. 

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen onsdag 15. mai her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=18  

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Beste antrekk kan for eksempel være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress eller det antrekket som best sier «17. mai!». Her setter bare kreativiteten grenser. 


Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole


Noen bilder fra tidligere 17.mai treninger:
(alle bilder tatt av Eirik Lund Røer)

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Fotball

Fotball

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore


0 Kommentar

Opprydding i medlemsregister og epostadresser

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mai 2019

Vi gjør en vårrengjøring i skigruppas medlemsregister, hvor vi sletter utøvere som har sluttet men ikke meldt seg ut og oppdaterer kontaktinfo på de medlemmer som ligger med feil epost. 

Onsdag 1. mai sendte vi ut en epost til alle registrerte epostadresser i vårt medlemsregister med tittel "Vårrengjøring i medlemsregisteret til skigruppa i BSK". Avsender var nestleder Elin Myrmel-Johansen. 

Dersom du er medlem men IKKE mottok denne eposten, så er grunnen at du ligger registrert med feil epostadresse i våre registre, eventuelt at du ikke ligger i registeret i det hele tatt.

I så fall - send en epost til ski@bsknc.no så skal vi sørge for at din informasjon blir oppdatert. 

Det er viktig at vi har korrekt epost til alle medlemmer. 


Les forøvrig oppdatert informasjon om skigruppas kommunikasjonskanaler her: 

http://ski.bekkelagets.no/p/46243/hvor-finner-jeg-informasjon 


0 Kommentar

Bli med på høstsesongens første søndagsjogg

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Mai 2019

Søndag 25. august er det klart for sesongens første søndagsjogg

Treningene er igang i gjen etter sommeren og Skigruppa fortsetter selvsagt også med søndagsjoggen for utøvere fra 11 år (f. 2009) og oppover og foreldre.

Det er seks år siden vi lanserte søndagsjoggen for alle utøvere, søsken, foreldre, tanter, onkler og de som kan røre på seg fra 11 år og oppover! Det har vært en kjempesuksess, og vi satser selvfølgelig på å fortsette suksessen.

Første søndagsjogg i høstsesongen blir søndag 25. august, og vi holder det gående helt frem til skiføret kommer.

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også kunne bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller.

Søndagsjoggen skal være en rolig langtur med fokus på det sosiale og naturopplevelsen. Foreldre hjelper til med å holde gruppen samlet og vi går i alle bratte oppoverbakker.

Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?


0 Kommentar

Nå kan du bestille BSK klær!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Apr 2019


Webshop hos Trimtex for våre BSK skigruppa produkter er nå åpen fram til 28.04.2019.

Nå er også sommerkolleksjonen inkludert i webshop. 

Levering forventes i uke 25.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

 • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 • Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


0 Kommentar

Sesongkickoff med Hjemmesamling helgen 4. -5. mai

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Apr 2019

Skigruppa inviterer alle grupper til sesongkickoff og årets første hjemmesamling lørdag 4. og 5. mai. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch imellom og søndag deltar vi på Ekebergstafetten.

Gruppene 7-8 år (f. 2012-2013), 9 år (f. 2011), 10 år (f. 2010), 11 år (f. 2009), 12 år (f. 2008), 13-14 år (f. 2007-2006), 15-16 år (f. 2005-2004) og junior/senior (f. 2003-) er alle invitert til samlingen som markerer starten på en ny sesong og en flott barmarksperiode. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 4. mai 09:25 utenfor BSK kontoret vis a vis inngangen til Ekeberghallen. Samlingen vil starte ved at det ønskes velkommen til ny sesong og gruppene vil deretter samles for presentasjon av sesongens trenerteam før gruppene starter sine treninger. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Nytt av året er Ekebergstafetten, som arrangeres på søndag fra kl. 11:30, vil være en del av samlingen for alle grupper opp t.o.m. 16 år. For de som ønsker det kan man også delta på Ekebergløpet senere på dagen. Se mer informasjon om begge arrangementer her: https://www.ekebergstafetten.no/om-ekebergstafetten

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong ) og hvilke dager du vil delta. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. Påmeldingen til søndag og Ekebergstafetten er grunnlaget for oppmennenes påmelding av lag til arrangør. Ønsker man å delta på Ekebergløpet senere på søndagen melder man seg på selv direkte til arrangør. Påmeldingsfristen er så tidlig som onsdag 1. mai av hensyn til at oppmennene skal melde på lag til stafetten.

Klikk her for å melde deg på


Lunsjhjelpere

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


Oslo Sportslager selger rulleski på hjemmesamlingen

Oslo Sportslager kommer til å være på hjemmesamlingen lørdag kl 11-13 for å selge rabattert rulleskiutstyr. Se vedlagte Prisliste rulleski 2019 .pdf. De stiller med rulleski, staver, pigger og hansker til gode klubbpriser. De kommer til samlingen på vår tydelige oppfordring, så jeg håper vi klarer å skape noe omsetning hos dem som viser at det var turen verdt.
Oslo Sportslager er skigruppas hovedsponsor og at vi oppfordrer alle til å legge sin handel av ski- og sportsutstyr til dem. Som medlem i BSK skigruppa får du alltid gode rabatter på Oslo Sportslager, men disse klubbprisene på rulleski er spesielt gode.
0 Kommentar

Vi trenger DEG som funksjonær på Norway cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Apr 2019

Skisesongen er over og snart starter barmarkstreningen. Nå er det på tide å melde seg på som funksjonær under Norway Cup (som starter lørdag 27. juli). Dette er skigruppas viktigste dugnad! 

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir både utøverne og foreldrene bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. 

Vi ønsker oss minst 5 skift fra alle utøvere og minst 3 skift fra alle foreldre! Påmeldingslinken er allerede sendt ut til tidligere deltakere, mens alle nye kan registrere seg nå. Det er førstemann til mølla for de mest attraktive skiftene.

Husk at du kan delta når det passer deg best; første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist under selve Norway Cup-uka. Det viktigste er å delta.

Praktisk informasjon

 • Utøvere som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift. For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
 • Alle som jobber minst 3 skift, får mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift får også glass og blir invitert på mannskapsfest søndagen den siste helga).
 • Utøverne tjener 100 kroner per skift hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For tre skift får utøverne 150 kroner. For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
 • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2020-sesongen :)
 • PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på!

Hva skal jeg melde meg på?
 
Foreldre kan melde seg på som funksjonær på den aktiviteten de selv ønsker (man velger dette i påmeldingsportalen). Det er stort behov for hjelp til bespisning. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Ønsker du å jobbe i en kiosk sammen med andre skiforeldre, er det bod 21 og 28 som er skigruppas salgsboder. 

For utøverne er gjelder dette: 

 • Utøvere t.o.m. 2006 skal primært jobbe i rydde- og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner.
 • 2006-barna kan også jobbe i bespisning (fylle vann, rydde, tørke bord), selge kaffe på sletta og bringe ut frukt til bodene.
 • 2003 eller eldre kan stå i salgsbod og parkering, og bidra til rigging før cup.
 • 2003 kan også være sherpa (kan også være en mulighet for yngre hvis de er innstilt på å jobbe mye og hardt).

Påmelding
 
De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på www.bekkelagets.no/ og registrer dere via denne linken: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det, går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Vi trenger din sponsorhjelp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Apr 2019

Vi trenger din sponsorhjelp!

Skigruppa til BSK er avhengig av velvillige sponsorer. Sponsorjakten er utfordrende, men det er enklere å få til avtaler der vi allerede har en fot innenfor og kjennskapen til skigruppa er etablert.

Nå er jeg på jakt etter Medlemmer som jobber i en bedrift som kan ha glede av å støtte skigruppas arbeid. 

Alle bidrag hjelper, enten det er i form av å være døråpner inn i en virksomhet, eller det handler om å gi tips eller innspill til sponsorarbeidet.

Skigruppa kan for eksempel tilby våre sponsorer markedsføring på draktene, på løypemaskinen vår som gjør en fantastisk jobb på Ekebergsletta hele vinteren, som arenareklame eller reklame i rennprogram. Men vi kan også tilby våre støttespillere andre ting, som smørekurs, teknikkurs eller et skirenn for bedriftens ansatte.

Sponsorinntektene er med på å dekke kostnadene til alt fra startkontingenter, samlinger for utøverne, lønn til trenere og utstyr til trening og renn m.m.

Har du mulighet til å hjelpe til med ideer eller bidrag fra en bedrift? Ta kontakt med leder for sponsorarbeidet i skigruppa, Andreas Alvenes på 90119208.0 Kommentar

Resultatarkiv klubbmesterskapet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Mar 2019

Her kan du se resultater fra klubbmesterskapet.

I tråd med barneidrettsbestemmelsene publiserer vi ikke rangering eller tider i klasser under 11 år på nett.
0 Kommentar

Klubbmesterskapet 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Mar 2019

Årets klubbmesterskap gikk av stabelen på Skullerud torsdag 28.mars. Mildværet den siste tiden gjorde snøforholdene slushy og vi måtte endre stilart fra klassisk til fristil, men det lot ikke til å legge noen demper på stemningen. 

Ca 200 utøvere fra 3 år til gubbe stilte til start, nye klubbmestre er kåret og mangfoldige kilo grillpølser ble fortært. 

Kveldens største skuffelse var at det ikke var en eneste mamma på startstreken. Det må vi få gjort noe med til neste år. 

Resultater ligger her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/30337/resultater-klubbmesterskapet-2000-2015?ispage=true 

Takk til alle funksjonærer som har hjulpet oss med å arrangere våre interne renn denne vinteren. Nå blir det rennpause for de fleste en god stund, men vi har allerede begynt å glede oss til neste sesong. 

PS: Husk klubbkvelden torsdag 4. april. Der blir det avslutning for sesongen med premieutdeling fra karusellrennene, vandrepokalutdeling med mer. 


Fotos: Mikael Clement


0 Kommentar

Skigruppas klubbkveld 2019 - torsdag 4. april

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 25. Mar 2019

Vi ønsker velkommen til skigruppas årlige klubbkveld og sesongavslutning torsdag 4.april i aulaen på Ekeberg Skole kl 18:00. 

På agendaen står det blant annet

 • Premieutdeling fra karusellrennene (alle med minst to fullførte renn får premie, uansett årsklasse)
 • 5 og 10 års pokaler karusellrenn
 • Vandrepremier
 • Utdeling av hederspriser
 • Sosialt
 • Kaker, brus og kaffe

Vi starter med premieutdeling for karusellen for de yngste årsklassene der barna kanskje ønsker å gå hjem i rimelig sengetid. 

Vi håper å se så mange som mulig av medlemmene - store som små! 

Velkommen! 0 Kommentar

Bli med og støtt BSK på NM del 2 på Lygna!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Mar 2019

Legg helgeturen til Lygna og NM Del 2-helgen 28-31.mars og støtt BSK utøverne som stiller til start!!

Våre spreke junior & senior utøvere i BSK Ski Elite skal delta og de trenger DITT heiarop og DIN støtte i skisporet. NM Del 2 på Lygna setter punktum for en resultatsterk vinter for våre utøvere, både som lag og enkeltindivider. 

Vi ønsker at BSK skal være synlig for hele Norge under NM helga, og dere kan være med å bidra. BLI MED Å HEIE FREM VÅRE UTØVERE TIL NYE FLOTTE RESULTATER!!

For mer info: https://www.lygna2019.no/ 


Program: 

Torsdag: Teamsprint, fri

Fredag: 5 & 10 km, fri

Lørdag: 30 & 50 km, klassisk

Søndag: 10, 15 & 30 km, klassisk Norges Cup Junior Finale
0 Kommentar

NB NB NB! Klubbmesterskapet torsdag endres til FRISTIL!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Mar 2019


PÅ GRUNN AV DEN VARME VÆRMELDINGEN OG ERFARINGER MED FORHOLDENE PÅ SKULLERUD PÅ TIRSDAGENS TRENING ENDRES KLUBBMESTERSKAPET 2019 TIL FRISTIL.


Årets klubbmesterskap blir på Skullerud torsdag 28. mars.  

Det blir i år som i fjor foreldreklasser for mammaer og pappaer og vi håper å se mange på startstreken. 

Etter rennet blir det premieutdeling og litt pølser og kos så ta med litt skift og varme klær. 

For at det ikke skal bli for seint for de minste å heie på mammer og pappaer i sporet starter vi litt tidligere enn på karusellrenn. Første start blir kl 18:00. Startnummerutdeling fra kl 1730. 

Av samme grunn må alle som skal delta melde seg på klubbmesterskapet. På den måten blir det færre no-shows og et mer kompakt arrangement. Påmelding i linken under.

Påmelding

Alle som skal delta på klubbmesterskapet må melde seg på. Påmelding gjøres her:

http://palisoft.no/bsk/?arrid=16

Vi oppfordrer til tidlig påmelding. Startlistene lages onsdag 27.mars. Det vil være mulig å etteranmelde seg helt fram til start, men vi setter av litt begrenset med ledige nummer for å gjøre arrangementet så kompakt som mulig. 

Spørsmål om påmelding til pingierd@gmail.com.

Startlister og resultatlister:

Startlistene ligger her: startliste_klubbmesterskap19.PDF

Resultater kommer live på EQ Timing her: https://live.eqtiming.com/48164#result 

Offisielle resultater legges ut etter løpet. 


Løyper

Løypene følger samme oppsett som på karusellrennene tidligere i vinter. Løypekart under.

MERK: for å senke terskelen for mammaer og pappaer har vi kuttet ned løypene for disse klassene med en runde. 

0 Kommentar

Fin avslutning på årets karusellrenn

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Mar 2019

Årets tredje og siste karusellrenn gikk av stabelen på Skullerud i kveld. Kong vinter meldte sin retur og skapte flotte rammer for alle de 205 flotte utøverne våre som stilte til start på kveldens fristilrenn. 

Totalt har vi hatt 273 deltakere med i årets karusell, og det er en solid oppgang fra fjoråret. Veldig gøy. 

Premieutdeling for karusellen skjer for alle klasser på skigruppas klubbkveld på Ekebergs skole den 4. april. Alle som har fullført minst to renn får premie. 

Resultatlister fra dagens renn og sammenlagt for karusellen som helhet ligger på karusellens resultatside. Sammenlagtresultatene er litt manuelt satt opp med fare for feil etter en sen kveld, så om du ser noe som ikke stemmer så meld fra til pingierd@gmail.com så blir det korrigert før premieutdelingen. 

Stor takk til alle frivillige foreldre som har hjulpet oss med å arrangere sesongens tre karusellrenn, og spesielt skigruppas arrangementsansvarlig Cecilie Clement som har dratt i trådene og sørget for at dette har blitt en suksess i år igjen. 


0 Kommentar

Hemingstafetten - påmelding 5.mars!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 5. Mar 2019

PÅMELDING HEMINSTAFETTEN! OBS!! FRIST I DAG 5.MARS!

Meld på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=14


Hemingstafetten 2019 arrangeres i Holmenkollen tirsdag 12.mars. Hemingstafetten er en lag-tempo stafett med flere årsklasser på samme lag. Alle lag består av 6 løpere hvorav minst 2 deltagerne må være jenter. Jenteløpere kan gå i en stafettklasse yngre enn de er/tilhører. Hvert lag vil settes sammen på følgende måte: 11-12 år: 2 løpere, 13-14 år: 1 løper, 15-16 år: 1 løper, 17-99 år: 2 løpere. Foreldre oppfordres til å stille!  Vi vil sette opp lag basert på påmeldingsrekkefølgen 


Rennmodell: Løpet arrangeres i 2 omganger, der det er anledning til å bytte utstyr mellom omgangene;

 • første omgang går i klassisk stil
 • andre omgang i fristil

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. Den forreste løperen hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det. Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype. Startid første omgang for første lag er kl.18.00 Startid andre omgang for første lag er kl.19.00. 


Meld på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=14


0 Kommentar

Karusellrenn nr 3 - tirsdag 5. mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Mar 2019

Tirsdag 5. mars er det duket for sesongens tredje og siste karusellrenn. Denne gang blir det fristil

Arena er som de to første rennene på Skullerud

Alle som har vært påmeldt ett av de to første rennene er automatisk påmeldt renn 3. Det samme gjelder de som er innmeldt i BSK etter renn 2. Dersom du ikke har deltatt på renn 1 eller 2, og ikke er innmeldt i klubben de siste dagene så ta kontakt med pingierd@gmail.com så skal vi få deg på startlista. 

Første start kl 18:30. Startnummerutdeling fra kl 18:00.

Karusellrennene er uhøytidelige og lavterskel - og vi håper alle medlemmene deltar. Det er sammenlagtpremier til alle som deltar på minst 2 av 3 renn i løpet av vinteren.

Det er individuell start hvert 15. sekund for alle under 13 år.
Fra og med 13 år er det fellesstart. 

Merk: I år blir premieutdeling for karusellrennene også for de yngste klassene på skigruppas klubbkveld på tampen av sesongen. Klubbkvelden blir på Ekeberg Skole den 4. april. 


Startlister

Startlister finner du her: startliste_renn3_v3.PDF

Merk: Vi har mistet startnummertrøyene for nr 11, 207, 254 og 257. Løpere som skulle gått med disse nummer går istedet med hhv 399,. 398, 397 og 396. De starter til oppgitt tid som om de skulle hatt de nummer som mangler. 

Resultater. 

Også denne gang prøver vi med live resultater på EQTiming. Link her: https://live.eqtiming.com/47602


Resultatene fra renn 1 og 2 finner dere her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/25929/bsks-karusellrenn,-resultater-2001-2017?ispage=true 


Vel møtt! 


Løypene er som renn 1 og 2:0 Kommentar

Karusellrenn 14. februar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Feb 2019

Det er duket og klart for sesongens andre karusellrenn - torsdag 14. februar. 

Også dette rennet går på Skullerud, ettersom løypemaskinen vår på Brannfjell har havarert og må repareres før det blir nye spor. 

Rennet går denne gang i klassisk stil

Alle som var påmeldt renn 1 er også påmeldt renn 2 og 3. Har også lagt inn de som er nyinnmeldt i klubben siden renn 1 og de som har meldt seg på manuelt. 

Om du ikke er påmeldt er det fremdeles håp - det finnes noen ledige startnummer ved oppmøte. 

Startnummerutdeling fra kl 18:00, første start fra kl 18:30.


Karusellrennene er uhøytidelige og lavterskel - og vi håper alle medlemmene deltar. Det er sammenlagtpremier til alle som deltar på minst 2 av 3 renn i løpet av vinteren.

Det er individuell start hvert 15. sekund for alle under 13 år.
Fra og med 13 år er det fellesstart. 

Startlister ligger her (oppdatert 14/2 kl 0800): startlister_karusell19_renn2_v3.PDF

Merk: Vi mangler 4 trøyer i startnummerserien vår. Dette gjelder 11, 207, 254 og 257. Løperne som skulle hatt disse nummer har blitt tildelt høyere startnummer. Det kan se litt rart ut i startlista, men de skal starte på de tidspunkt som er opplyst i startlista. 

Resultater:

Også denne gang satser vi på live resultater på EQTiming;

https://live.eqtiming.com/47227#contestants


Resultatene fra renn 1 finner dere her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/25929/bsks-karusellrenn,-resultater-2001-2017?ispage=true


Løyper:

Løypene er identiske med hvordan de var på renn 1:0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jan 2019


Innkalling til Årsmøte i BSK Skigruppa

Mandag 11. FEBRUAR 2019 KL. 18.00

Sted: Norway Cup fløyen på BSK-kontoret


Klokken 18:00 vil vi gjennomgå resultatene fra medlemsundersøkelsen vi gjennomførte i januar. Dette utgjør ikke en formell del av årsmøtets dagsorden. Vi oppfordrer medlemmer/foresatte fra alle årskull til å delta på dette, samt også delta på årsmøtet som starter umiddelbart etterpå. Årsmøtet er skigruppas høyeste organ og således viktig at vi har alle medlemmer med oss på beslutninger som fattes. 

Enkel servering. 

Årsmøtet starter formelt kl 18:30. For å ha stemmerett på årsmøtet må du være over 15 år og medlem i BSK. 


Dagsorden for årsmøtet:

 1. Åpning.
 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere
 4. Årsberetning for 2018
 5. Årsregnskap for 2018
 6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet, må være fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet
  • 6.a:  Styrets forslag til strategiplan for skigruppa 2019-24 
  • 6.b:  Forslag fra medlem Knut Arne Røer
  • 6.c:  Forslag fra medlem Asgeir Kråkenes
  • 6.d:  Styrets forslag til aktivitetsavgift 2019/20
 7. Budsjett for 2019
 8. Valg
  • Styret i skigruppa for 2019/20
  • Valgkomité i skigruppa for 2019/20 


Vi gjør oppmerksom på at innkommet forslag 6.c ble sendt etter den lovbestemte og annonserte frist. Styret i skigruppa anbefaler likevel årsmøtet å ta forslaget opp til behandling. 


Saksdokumenter: 


Velkommen!


Pål Christian Ingierd

Styreleder, BSK skigruppa


0 Kommentar

Bestille BSK-klær? NB: KORT TIDSFRIST!!!!!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jan 2019

Det har vært etterspørsel etter mulighet for å bestille klær fra BSK-kolleksjonen. Det er nå mulig i et veldig kort bestillingsvindu for å sikre så snarlig som mulig leveranse før sesongen er over. 

BESTILLINGSFRIST: MANDAG 28. januar 2019

Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

For å bestille gjør du følgende:

 1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 4. Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


BESTILLINGSFRIST: 28. januar!

Levering forventes i uke 10.


0 Kommentar

Velkommen til Kretsmesterskap for Oslo Skikrets 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 23. Jan 2019

Førstkommende helg arrangerer BSK kretsmesterskap for Oslo Skikrets fra den nyoppussede arenaen på Skullerud. 

Startlister, resultater og annen info om arrangementet finner du her:http://ski.bekkelagets.no/p/40338/km-oslo-2019

Er du ikke påmeldt så er det mulig å etteranmelde seg så lenge det finnes ledige startnummer. 


For medlemmer av BSK: Vi har fremdeles behov for flere funksjonærer - kontakt Cecilie Clement, cecilie@clement.no, tlf: 93432284. Vi setter utrulig pris på alle som bidrar. Tusen takk. 


0 Kommentar

209 deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2019

Kveldens karusellrenn på Skullerud ble en fest med masse blide barn! Så mange som 209 startende løpere på første karusellrenn i sesongen har vi aldri hatt før! Det er over 20% flere enn vi hadde på første renn i fjor - som også var en tilsvarende oppgang fra 2016! 

Skigruppa er i vekst - helt fantastisk! 

Resultatene finner dere i karusellens resultatarkiv (link). 

Som vanlig forholder vi oss til barneidrettsbestemmelsene til Norges Idrettsforbund og unnlater å publisere tidene til barn under 11 årsklassen på nett. Om noen er spesielt interesserte i sine barns tider kan de fåes av pingierd@gmail.com.

Rennet var som annonsert generalprøve på KM som vi arrangerer 26-27 januar. Som forhåpentligvis mange har fått med seg trenger vi sårt flere funksjonærer som kan hjelpe oss med å arrangere KM. Hjelp oss please - så slipper vi å ringe rundt og mase. Meld dere på som funksjonærer her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10. Om dere ikke kan jobbe hele helgen, så går det helt fint - alle bidrag hjelper. 


Neste karusellrenn er torsdag 14. februar og da er det klassisk stil på programmet. Alle som var påmeldt dagens renn er automatisk påmeldt neste renn. 


0 Kommentar

Karusellrenn 15. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Tiden har kommet til sesongens aller første karusellrenn. Det går av stabelen på Skullerud tirsdag 15. januar og blir da også siste generalprøve før vi skal arrangere kretsmesterskap samme sted 26-27 januar. 

PS: Har du ikke meldt deg som funksjonær til kretsmesterskapet ennå så gjør det NÅ - vi trenger mer folk for å få til det arrangementet!!!! Påmelding som funksjonær til kretsmesterskapet gjør du her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10


Altså karusellrenn nr 1 2019 - tirsdag 15. januar på Skullerud (i stedet for ordinær trening denne dag)

Rennet går i fristil, som for de fleste betyr skøyting men det er lov å gå klassisk om man vil.

Startnummerutdeling fra kl 18:00, første start fra kl 18:30.


Karusellrennene er uhøytidelige og lavterskel - og vi håper alle medlemmene deltar. Det er sammenlagtpremier til alle som deltar på minst 2 av 3 renn i løpet av vinteren.


Det er individuell start hvert 15. sekund for alle under 13 år.
Fra og med 13 år er det fellesstart. 


STARTLISTER

Merk: Vi mangler 4 trøyer i startnummerserien vår. Dette gjelder 11, 207, 254 og 257. Løperne som skulle hatt disse nummer har blitt tildelt hhv 330, 329, 328 og 327. Det kan se litt rart ut i startlista, men de skal starte på de tidspunkt som er opplyst.


RESULTATLISTER

Vi tester litt rutiner til KM som vi skal arrangere og forsøker å koble på live resultatservice gjennom EQTiming. Sjekk ut: https://live.eqtiming.com/46399


Alle registrerte medlemmer i skigruppas treningsgrupper er automatisk påmeldt. 

Er du ikke registrert som medlem i skigruppa kan du likevel delta på karusellrennet. Dette gjelder også småsøsken og foreldre, vi har deltakere helt ned i 3-årsalderen og tilogmed noen gamle gubber på startstreken. Det er ikke lenger mulig å forhåndspåmelde seg, men det er en del ledige startnummer så gode muligheter for å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid. 


Løyper:


0 Kommentar

Milla ble kretsmester i sprint!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Det var mange fra Bækkelaget som denne helgen hadde funnet veien til Sognsvann for å delta i Kretsmesterskapet i sprint. Sprintrennet var for klassene 9 t.o.m. senior.

Kretsrenn fra 9-12 år og kretsmester skulle kåret i klassene 13-16 år. Det var god stemning og stort engasjement i BSK leieren, og flott innsats av store som små BSKere.

Spesielt må vi GRATULERE de utøverne som gikk helt opp på pallen i helgens kretsmeterskap. Vi gratulerer Milla G. Andreassen (bildet over) som ble Kretsmester i Jenter 14 år. Finalen i jenter 14 år ble en parademarsj for Milla da hun ledet med svært god margin fra start til mål. Videre gratulerer vi Wilhelm Hjelpdahl Deinboll med en rask 3. plass i gutter 14 år. Helene Løken i jenter 13 år knallet til med 3. plass. I gutter 13 år ble Balder Myrmel Johansen snytt for 3. plassen på oppløpet, men gikk inn til en super 4. plass etterfulgt av Nicolai Haug på en fin 7. plass. 

Det var i dag sterk laginnsats av  alle jentene i klubben! Det er vi veldig stolte av. Jenter 16 år stilte som vanlig med sin sterke «jenteliga» og de gjorde det veldig bra, Tiril Mymel Johansen gikk inn til en fin 9 plass, deretter Eline (16 pl.) , Cecilie (19 pl.) og Caroline (24 pl.). I 15 års klassen gikk Stella Lauvstad inn til 12. plass og Oda W. Jutkvam inn til en svært bra 15. plass. I jenter 14 år viste Selma Jacobsen storhetstakter da hun så og si var blant de raskeste til å starte i alle sine heat, Selma gikk inn til sterk 23. plass. I jenter 12 år var det også fin innsats med Eline Bender og Maria Lauvstad til start, og Eline gikk inn til en fin 17 plass. Jenter 11 år hadde også fin laginnsats med flere gode resultater der Julie Holter Henriksen tok en flott 8. plass etterfulgt av gode lagvenninner Mathilde G., Hanna og Mathilde M.  

Gøy å se at aktivitetsnivået er så høyt!

Alle resultater finner dere her: 

https://lynski.no/resultater-og-bilder/?fbclid=IwAR0Fhg47y8YyPvY74QpDNhE90EROSVW16QzfjOS7iDco1IDw377X3MjqolQ

Under følger noen flere bilder:

Helene Løken 3. plass jenter 13 år

Wilhelm H. Deinboll  3. plass gutter 14 år

Kretsmester MIlla i farta!


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Jan 2019

Skigruppas årsmøte avholdes i NC-fløyen på BSK kontoret mandag 11. februar 2019 kl 18. Innkalling ble lagt ut på klubbens hjemmeside den 17. desember. 

http://www.bekkelagets.no/blog/post/135580/gruppearsmoter-2019?ispage=true

Ihht klubbens lover vil sakspapirer til årsmøtet legges ut senest 14 dager før årsmøtet. Tilsvarende må eventuelle forslag som gruppas medlemmer ønsker at årsmøtet skal behandle være sendt fungerende leder senest 4 uker før årsmøtet, det vil si innen 14. januar. Skigruppas leder Pål Christian Ingierd kan kontaktes på pingierd@gmail.com.


Med vennlig hilsen
BSK skigruppas styre

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline