Handlekveld Oslo Sportslager 5.nov

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 30. Okt 2020

Oslo Sportslager arrangerer handlekveld for medlemmer i BSK torsdag 5. november. Handlekvelden er egentlig en handledag, for tilbudene gjelder fra klokka 11 og fram til butikken stenger klokka 20. 

I tillegg til våre normale rabattsatser har sportslageret spesialpris på en mengde utstyr som beskrevet i tilbudsplakaten. Husk å si at du kommer fra Bækkelaget når du er i butikken. 

Med bakgrunn i innskjerpede smittevernsregler ønsker Oslo Sportslager at vi fordeler besøket ut over dagen og ikke er mer enn 20-30 personer i butikken til enhver tid. For å unngå kødannelser og også lette eventuell smittesporing i ettertid ber vi derfor at dere registrerer planlagt tidspunkt for besøk i vår egen påmeldingsløsning. Velg et tidspunkt som ikke allerede er helt fullt. 

Påmelding her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=45

Det vil nødvendigvis være vanskelig å holde 1 meter avstand i butikken når man skal prøve utstyr. Derfor må vi også benytte munnbind ved besøket. 


0 Kommentar

Oslo Sportslagerløpet 29.okt

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2020

Torsdag 29. oktober arrangeres Oslo Sportslagerløpet i stedet for vanlig trening. Påmeldingsfristen er utløpt, men det er noen ledige nummer så om du ikke har fått meldt deg på så møt opp i god tid for etteranmelding. Viktig:

For å kunne arrangere dette er det svært viktig at alle forholder seg til smittevernsreglene som gjelder. Spesielt vil vi understreke viktigheten av at vi holder god avstand - minst 1 meter - til hverandre. Bildet over fra 2018 illustrerer hvor tett vi IKKE skal stå i år. 

For å få til løpet gjelder følgende - vær snill å informer barna om dette: 

 • Treningsgruppene (kohortene) skal ikke blandes. Hver treningsgruppe møter sin trener til avtalt sted (se facebookgruppen din) og holder sammen med gruppa både før og etter løpet. 
 • Trener henter ut startnummer for alle i gruppen samlet og deler ut disse innad i gruppen ved oppmøtestedet. Løpere som ikke har noen treningsgruppe (foreldre og småsøsken) henter sine startnummer ved mål. 
 • Treningsgruppene holder seg unna start/mål-området fram til 7 minutter før første starttid i gruppen, hvor de effektivt stiller seg opp ved start i startrekkefølge. Hold avstand til treningsgruppen foran og bak. 
 • Etter målgang går løperne raskt til avtalt møtested for gruppen sin - i avstand fra målområdet - og avslutter kvelden der. 
 • Foreldre holder avstand til start/målområdet under hele arrangementet. For de aller yngste løperne som ønsker følge av foreldre til start og underveis er det selvsagt OK å følge. 
 • Alle passer på å holde minst 1 meter avstand til hverandre under hele arrangementet. 

Forøvrig gjelder alle normale smittevernregler slik som vi praktiserer på treninger, slik som at du f.eks. holder deg hjemme om du har symptomer på sykdom. 

Dersom du skal etteranmelde deg henvender du deg til Pål Christian som er i nærheten av målklokka.  

Vi gleder oss! 


0 Kommentar

INVITASJON, PROGRAM OG PÅMELDING TIL ALLE AKTIVITETER I BSK UKA!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Okt 2020

Skigruppa inviterer til BSK UKA FRA 26. OKTOBER - 1. NOVEMBER 2020. Hele uken vil være full av morsomme konkurranser og aktiviteter som avsluttes med dugnad og suppe i lysløypa på Brannfjell. Onsdag 28. blir det "Mental Trening" foredrag for de eldste utøverne. Torsdag arrangeres Oslo Sportslager løpet etterfulgt av Hjemmesamling lørdag og søndag på Ekeberg.

PROGRAM UKE 44 - BSK UKA - MELD DEG PÅ HER

NÅRHVA
Tirsdag 27. oktoberFelles trening (alle grupper)
Onsdag 28. oktober Foredrag "Mental Trening" (15-16 og Jr. gruppa)
Torsdag 29. oktober Oslo Sportslagerløpet (alle grupper)
Lørdag og søndag, 31. oktober - 1. novemberHjemmesamling (alle grupper)
Søndag 1. november DUGNAD LYSLØYPA! (hele familien)


MENTAL TRENING FOREDRAG 28.OKTOBER KL. 18:00-20:00

For de fleste krever hverdagen mer av hjernen enn av kroppen. De fleste er ikke bevisste hva som foregår mellom tanker, følelser og atferd, og det gjør ofte at de av og til velger en mindre effektiv mental strategi i en situasjon. For å utvikle seg mentalt er man nødt til å bli oppmerksom på egne mentale svakheter, så vel som styrker. Dette skal Tinus Dahl fortelle mer om. Han er trener på Wang Toppidrett og har en Mastergrad i Coaching og Psykologi fra NIH.

Dette er et foredrag for de eldste gruppene (15-16, junior og senior). Påmelding til foredraget.  Videre vil det gis nærmere beskjed om oppmøtested for foredraget i respektive FB grupper.


OSLO SPORTSLAGERLØPET 29. OKTOBER!

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 29. oktober det årlige "Oslo Sportslager løpet". De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. 

Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl.18:00. Første start kl. 18:30. De yngste starter individuelt. Deretter fellesstart for 13-14 før siste fellesstart for 15 år og eldre. Pass på at du løper riktig løype. 

Påmelding utøvere og frivillige

Påmeldingsfristen utløper onsdag 28. oktober kl. 18:00, men det er satt av noen ledige startnummer i startlista for de som glemte det og likevel vil løpe. Møt i så fall opp tidlig på arena for etteranmelding. Vi må ha foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer!  Vi trenger 25-30 foreldre som kan hjelpe til under arrangementet. Blant annet løypevakter, mål, start osv. for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase:)

Startlister og resultater

Startlistene kommer her:

Link til live resultater:

Offisielle resultater kommer etter løpet. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 

 Løyper

Se løypekart her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2016/10/15/L%C3%B8ypekart2016.pdf

 0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.

 

HJEMMESAMLING HELGEN 31. OKTOBER - 1. NOVEMBER!

 

Hjemmesamlingen arrangeres for gruppene 7-8 år (f. 2013-2014), 9 år (f. 2012), 10 år (f. 2011), 11 år (f. 2010), 12 år (f. 2009), 13-14 år (f. 2008-2007), 15-16 år (f. 2006-2005) og junior/senior (f. 2004-) er alle invitert til samlingen. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 31. oktober 09:25 utenfor (gamle) BSK kontoret (vis a vis inngangen til Ekeberghallen) eller alternativt oppmøtested pr gruppe. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider søndag 25. oktober. NB! Følg din gruppes detaljerte program fra Facebook!

"Lunsjhjelpere"

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken som blant annet ligger nederst i artikkelen (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


DUGNAD I LYSLØYPA SØNSDAG 1. NOVEMBER -  SOSIALT OG GØY FOR HELE FAMILIEN!

BSK har fått klarsignal fra kommunen om rydding av lysløypen på Brannfjell og vi håper å se så mange nye som gamle fjes til felles innsats i lysløypa vår på Brannfjell.  Kanskje mange som ikke er klar over dette, men skigruppa har i mange år hatt ansvaret for rydding av lysløypen på Brannfjell. Dette gjør vi for at det skal være ryddig og pent samt at det skal være greit å ta seg frem med preppemaskin og for å unngå kvist og rask i løypa. Vi fjerner kratt og busker som vokser seg inn der hvor sporet skal settes. En fin anledning til å vise barn og unge at løyper ikke kommer helt av seg selv. 

OPPMØTE DUGNAD;  Hoppbakken/skihytta klokken 13:00,  Foreldre stiller kl. 13:00 deretter kan utøvere møte opp så fort de er ferdige med treningen.

NB! Viktig å ta med utstyr til å utføre arbeidet 

 1. Kraftig gresstrimmer
 2. Klippesaks for greiner
 3. Motorsag
 4. Rive/rake 

BSK stiller med varm suppe og saft til alle, uten mat og drikke duger helten ikke 😊 

FELLES PÅMEDLING TIL MENTAL TRENING FOREDRAG, OSLO SPORTSLAGERLØPET, HJEMMESAMLING OG DUGNAD GJØRES NEDENFOR;

Alle som skal delta på Oslo Sportslagerløpet 29. oktober, Hjemmesamlingen og Dugnad den 31.okt- 1.nov. må melde seg på via linken nedenfor.  Dette gjelder også lunsjhjelpere og løypevakter. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører og hvilke aktiviteter du ønsker å delta. Påmeldingen er for at vi skal vite hvor mange som kommer til hver aktivitet, samt registrering av navn innenfor smittvernsregler. 

Klikk her for å melde deg på

VI TAR SMITTEVERN PÅ ALVOR!

Fra og med i vår har vi i Bækkelagets Sportklub Skigruppa til enhver tid arrangert treninger og samlinger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med koronaviruset. Dette skal vi fortsette med! Arrangementene foregår etter gjeldene smittevernregler i tråd med koronaveilederen utarbeidet av NSF for klubber og kretser: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/10/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/ 

VEL MØTT TIL EN STRÅLENDE OG SOSIAL UKE!  #VIERBSK

Sportslig hilsen 

Hovedtrener Skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og Sportslig Komité0 Kommentar

Påminnelse om smittevern og NSFs koronaveileder

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Okt 2020

 

Vi er godt i gang med høstens langrennstreninger og det er stor aktivitet i mange grupper.

 

Fra og med i vår har vi i Bækkelagets Sportklub Skigruppa til enhver tid arrangert treninger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med koronaviruset. Dette skal vi fortsette med, og i den forbindelse oppfordrer vi alle medlemmer til å repetere NSF sine gjeldende retningslinjer for gjennomføring av treninger. 

 

Se Koronaveileder for klubber og kretser: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/8/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/

 

Vi er heldige som driver med en idrett der våre aktiviteter kan gjennomføres tilnærmet som normalt. For at det skal fortsette sånn, er det viktig at alle gjør sitt absolutt beste for å holde seg innenfor de retningslinjene som foreligger til enhver tid. Vi i Bækkelagets Sportsklub Skigruppa skal AKTIVT ta del i dugnaden mot smittespredning. 

 

 • Hold deg hjemme dersom du har symptomer på sykdom, eller er syk
 • Husk god håndhygiene til enhver tid
 • Hold god avstand til dem rundt deg

 


0 Kommentar

Webshop for BSK-tøy er nå åpen fram til 25.okt

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Okt 2020

Nettbutikken for bestille trenings- og konkurransetøy fra skigruppas kolleksjon er nå åpnet med forventet levering i uke 50. Dette blir siste mulighet til å bestille tøy før vinteren.

Nettbutikken stenger 25.10.2020.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/bsklangrenn

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: bsklangrenn

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


0 Kommentar

Snøsamlingen på Beitostølen er avlyst

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Okt 2020

Kjære skivenner

Det er med tungt hjerte vi må informere om at sesongens store høydepunkt i skigruppa -- den tradisjonsrike snøsamlingen på Beitostølen -- i år dessverre er avlyst. 

Snøsamlingen på Beitostølen er først og fremst en sosial samling, hvor store og små BSK'ere mingler og har det gøy sammen - både før, under og etter skiturene. Det vil med Covid-19 situasjonen ikke være mulig å arrangere en sosial samling slik vi ønsker. Arbeidskomiteen for samlingen har vurdert en rekke ulike alternativer for å se om samlingen kunne tilpasses gjeldende smittevernsregler, men ingen alternativer er vurdert som gode og trygge nok. Av den grunn har styret besluttet at årets samling dessverre må avlyses. 

Skigruppa har i år vært så heldige at vi har fått penger fra OBOS Jubel til å subsidiere snøsamlingen. Disse pengene skal selvsagt gå til alternative aktiviteter med tilsvarende formål i gruppene. Det jobbes nå med å planlegge og tilrettelegge for gruppevise aktiviteter/samlinger som erstatning for den felles snøsamlingen. Dette er lettere å gjennomføre innenfor gjeldende smittevernsregler. Mer om dette kommer. 

Og så skal vi selvsagt arrangere verdens beste snøsamling når ting forhåpentligvis er tilbake til normalen i 2021. Vi har et godt forhold til hotellet på Beitostølen, og samlingen i 2021 er allerede booket. Merk dere datoene 26-28. november 2021. 


Skihilsen fra styret i skigruppa0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline