Klubbmesterskapet avlyst

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Mar 2020

Med bakgrunn i Corona-situasjonen blir vi dessverre, men naturlig nok, også nødt til å avlyse årets klubbmesterskap som skulle vært arrangert 21. mars. 

Som tidligere annonsert er også klubbkvelden som var planlagt rett over påske avlyst. 

Tidligere i uken annonserte vi at premieutdeling for karusellrennene kommer til å skje ifm trening 2. april. Slik det ser ut nå er det nok lite sannsynlig at vi arrangerer trening 2. april, og vi vil holde dere oppdatert på når premieutdelingen vil finne sted. Det hele er i øyeblikket svært usikkert. 

Foreløpig er all organisert trening i BSK innstilt ut mars men vi må regne med at dette vil vedvare lenger.

Vi forholder oss selvsagt til alle råd og retningslinjer fra klubb, forbund og myndigheter i denne situasjonen.


0 Kommentar

Info om klubbkveld og premieutdeling fra karusellrennene

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mar 2020

I lys av koronautbruddet velger vi i år å ikke gjennomføre den tradisjonelle klubbkvelden i april som markerer sesongavslutning. Det er tydelige føringer fra helsemyndighetene og fra idrettsforbundet på at det vil være uklokt på dette tidspunkt å fylle en trang aula med alle klubbens medlemmer.

I stedet vil vi gjennomføre premieutdeling for karusellrennene inkludert 5- og 10-årspokaler, samt utdeling av vandrepokaler, i forbindelse med sesongens siste skitrening som vil være torsdagen før påske (2.april) dersom samlingsforbudet ifm Corona da er opphevet. Alternativt kommer en ny dato så snart vi får lov til å samles igjen.  

Dette vil da skje utendørs og vi vil lage en tidsplan som gjør at gruppene møter opp til ulike tider for utdeling av premier slik at vi ikke samler for mye folk. De yngste barna som ikke er del av noen treningsgruppe ennå men som har fullført to karusellrenn vil også få sine karusellpremier da. 

Premielister fra karusellrennene ligger her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/25929/bsks-karusellrenn,-resultater-2001-2017?ispage=true 

Det er jo litt trist at vi ikke får samlet hele skigruppa og markert avslutningen på en flott sesong, men slik får det bli i år. 0 Kommentar

Sesongens siste karusellrenn

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 4. Mar 2020

173 deltakere stilte til start når sesongens siste karusellrenn gikk av stabelen i tett snøstorm på Skullerud i kveld. Premie for mest kreativ målgang må gis denne gjengen i menn jr 17! 

Denne gang fikk vi endelig arrangert karusellrennet i klassisk stil, og selv om mang en smørepappa/mamma reiv seg i håret over nullføre og snøvær så ble det en fin kveld for alle. Imponerende at så mange stiller opp! 

Vi takker alle deltakere for årets karusell. Vi takker også alle foreldre som har stilt opp og hjulpet til å arrangere. Uten dere hadde det ikke blitt noen karusell. 

Premieutdeling vil skje på klubbkvelden i april. 

Litt statistikk fra årets karusell: 

  • Totalt 232 personer har deltatt
  • Renn 1: 184 fullførende
  • Renn 2: 163 fullførende
  • Renn 3: 173 fullførende
  • 186 utøvere har fullført minst to renn og får premie på klubbkvelden 
  • 15 utøvere fullførte sitt femte år med minst to karusellrenn og får 5-årsstatuett
  • 6 utøvere fullførte sitt tiende år med minst to karusellrenn og får 10-årspokal
  • Judith fullførte sitt 14. år i BSK-karusellen - noe som så langt vår statistikk dekker er en ubestridt klubbrekord! 

Resultater fra kveldens renn, sammenlagtresultater fra årets karusell og en oversikt over hvor mange år hver enkelt har deltatt ligger ute på karusellen sin resultatside (følg linken).  Dersom det er noe feil/mangler (spesielt med tanke på oversikten over hvor mange år man har fullført) så send en e-post til ski@bsknc.no med hva som må rettes så fikser vi det. Mye manuelt arbeid som ligger bak den lista... 


Velkommen tilbake til karusellrenn neste sesong! 


(og merk dere dato for klubbmesterskapet 21. mars som blir neste internarrangement)


Til slutt et stemningsbilde fra startstreken i vår yngste klasse 3 år:0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline