Skitreningene er i gang - nye medlemmer ønskes velkommen!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Aug 2020

Skolestart markerer også starten på høstsesongen i skigruppa, og fellestreningene på barmark er allerede i full gang! 

Ønsker du å prøve ut skitrening, så er du hjertelig velkommen til det. Vi har treningsgrupper helt ned til og med 1.klasse på skolen. Treningene foregår utendørs i all slags vær, og er preget av lek og moro. 

Bli med i et knallgodt sosialt miljø som skaper livsvarige sunne verdier og vennskapsbånd! 

Les om treningstilbudet og kontaktinfo per årstrinn her: http://ski.bekkelagets.no/p/6476/treningstilbud 

Du trenger ikke melde deg inn i skigruppa for å prøve ut skitrening, men om du liker tilbudet og ønsker å fortsette etter et par prøverunder ønsker vi at du registrerer ditt medlemskap her: http://ski.bekkelagets.no/p/6488/bli-medlem 

Husk at i BSK kan du delta i alle idretter, under en og samme aktivitetsavgift! Helt suverent godt tilbud! 0 Kommentar

Nå kan du bestille skigruppas BSK-tøy!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Aug 2020

Trimtex har nå åpnet skigruppas webshop hvor du kan bestille nytt BSK-tøy for sesongen. 

Kolleksjonen er som tidligere år med unntak av at det er lagt inn ett nytt produkt nemlig Pulse Shorts. Dette er en overtrekks-shorts i samme design som overtrekksbuksa. Samme tykkelse som Pulse overtrekksbukse, og går ned til kneet. Faktisk helt nydelig å trene med når man får litt lufting på legger og samtidig holder varmen rundt hofter og lår. 

MERK:
Webshop'en vil være åpen for bestilling fram til 6. september kl 23:59. Det vil ikke være mulig å bestille etter dette tidspunkt. Forventet levering i uke 42.  Webshopen vil først gjenåpne på nytt i slutten av oktober med levering før jul. 

Bestillingsprosedyre:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/bsklangrenn

Eller logg inn med teamkode: bsklangrenn

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.0 Kommentar

Kjøp munnbind gjennom skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Aug 2020

Er du eller noen du kjenner på jakt etter munnbind så kjøp de gjerne gjennom skigruppas samarbeidspartner Norvitae. Kjøp gjennom denne linken gir skigruppa salgsprovisjon og viktige inntekter i en sesong hvor vi ikke fikk gjennomført Norway Cup.

Legg inn din bestilling her, og støtt skigruppa:
https://www.norvitae.com/product/medisinske-munnbind-50-pk-kr-299-en-14683-class-iir/?wpam_id=6

Linken fungerer for alle, også de som ikke er medlemmer av skigruppa. Del den gjerne med venner og familie som kan være interessert. Viktig å bruke denne linken og ikke gå direkte til norvitae for å sikre skigruppa provisjoner.

Dette er medisinske munnbind av høyeste kvalitet (EN14683 Type IIR), laget i henhold til den europeiske standarden  EN14683.  Dette er munnbind med filter.  Filter effektivitet for Type I er 95%.  Type II og IIR filtrerer minst 98%. Forskjellen på II og IIR er at IIR har et væske resistent ytterlag.

Tilsvarende produkter koster betydelig mer på apotek, så ikke bare støtter du en god sak men det blir også rimeligere. Se eksempelvis her: https://www.apotek1.no/smittevern/munnbind-ved-smittevern 


0 Kommentar

Høstkickoff med Hjemmesamling helgen 22-23 august

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Aug 2020

Skigruppa inviterer alle grupper til Høstkickoff og årets første hjemmesamling lørdag og søndag 22 og 23 august. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch i mellom,  og søndag blir det langtur løp.


 

 Gruppene 7-8 år (f. 2013-2014), 9 år (f. 2012), 10 år (f. 2011), 11 år (f. 2010), 12 år (f. 2009), 13-14 år (f. 2008-2007), 15-16 år (f. 2006-2005) og junior/senior (f. 2004-) er alle invitert til samlingen som markerer starten på en ny sesong og en flott barmarksperiode. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 22. august 09:25 utenfor BSK kontoret (vis a vis inngangen til Ekeberghallen) eller alternativt oppmøtested pr gruppe NB: Følg beskjeder pr gruppe på  Facebook. Samlingen vil starte ved at hver gruppe ønskes velkommen til høstsesongen og  presentasjon av sesongens trenerteam før hver gruppe starter treningen. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong ) og hvilke dager du vil delta. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. Påmeldingen til søndag er Langtur (se nærmere info pr gruppe på FB)

Klikk her for å melde deg på

"Lunsjhjelpere"

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


VEL MØTT TIL EN STRÅLENDE OG SOSIAL HØSTKICKOFF!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline