Julekalendersalget starter!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Nov 2020

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppas drift. 

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk. julekalendere av skigruppa for 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendrene blir delt ut i etterkant av treningene tirsdag 24. november og torsdag 26. november. Det kan være lurt å starte med forhåndssalg allerede nå slik at man rekker å få solgt unna før første luke skal åpnes. 

Faktura ettersendes på epost fra MinIdrett til alle som får utlevert julekalendere. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi e-postadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe.

Skigruppa oppfordrer til deltakelse i dette for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann.

NB! På grunn av Koronasituasjonen ber vi alle julekalenderselgere ivareta gjeldende smittevernregler.


0 Kommentar

Skigruppa tar i bruk Spond!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 3. Nov 2020

Skigruppa tar i bruk Spond!  

Skigruppa gjør som andre idretter i BSK og tar i bruk appen Spond for informasjon om og påmeldinger til treninger og klubbaktiviteter. Spond er en app som kan lastes ned gratis til din smartmobil, og kan også nåes via web på https://spond.no.  

Vi skal i første omgang bruke Spond til å annonsere fellestreninger og andre aktiviteter, senere kanskje også betaling. Medlemmer må skaffe seg en spond-konto (gratis) som gjør at de får invitasjoner til treninger/aktiviteter og kan svare på om de deltar eller ikke. Foresatte kan etablere egne spond-konti som kobles til barna slik at de kan holde seg oppdatert på aktiviteter og svare på vegne av barna om deltakelse. Foresatte kan også oppleve å få egne invitasjoner i Spond, f.eks. til foreldremøter eller annet. Har dere allerede konto i Spond for aktiviteter utenfor skigruppa så vil denne kunne benyttes.

Når du får tilgang til gruppas Spond kan du velge å koble den med din private kalender på telefonen. På den måten kommer alle treninger også automatisk inn i kalenderen din. 

Hvorfor gjør vi dette? 

I første rekke fordi Spond har vært etterspurt. Spond er en veletablert plattform for dette formål, og svært mange av våre medlemmer har allerede andre fritidsaktiviteter styrt i denne appen. BSK sentralt har etablert Spond som plattform, og skigruppas spond-grupper er koblet til BSK sin klubb-Spond. Spond gjør oss også uavhengig av facebook for treningsinformasjon, det finnes de som ikke liker seg på facebook og disse skal kunne få treningsinfo på en "nøytral" plattform.  

En annen viktig årsak i disse tider er at vi som skigruppe også er ansvarlige for å holde oversikt over hvem som har deltatt på våre ulike treninger og aktiviteter, i tilfelle behov for smittesporing. Spond er en utmerket plattform for dette formål. 

Det er dermed viktig at alle svarer bekreftende i Spond på om de kommer eller ikke på en aktivitet det er invitert til, og holder denne statusen oppdatert dersom planer endrer seg. Trener eller ansvarlig for aktiviteten sørger så for å ajourføre deltakerlista i forbindelse med at aktiviteten utføres slik at vi etter aktiviteten har en komplett deltakerliste å vise smittevernmyndighetene ved behov. 

Hva med facebook-gruppene?

Facebook-gruppene som eksisterer vil fortsatt være aktuelle for all sosial dialog ut over treningsinfo. Diskusjoner, deling av bilder/video og annen sosial interaksjon tenker vi fremdeles egner seg bedre i de lukkede facebookgruppene enn i Spond. 

Så snart Spond er oppe og går for din gruppe skal treninger og klubbaktiviteter deles der og ikke lenger på facebook, slik at vi bare har ett sted å holde oppdatert. Dobbelføring vil bare kunne skape kaos dersom planer endrer seg. 

Når kommer Spond for min treningsgruppe? 

Vi holder på med oppsett i uke 45-46. Det blir kommunisert på gruppens facebookside når Spond er klar for din gruppe. Du vil også oppleve å få invitasjon til Spond til den e-postadresse du har registrert i skigruppas medlemsarkiv (MinIdrett).

Spond Cashback - skru det gjerne på, så støtter du skigruppa! 

Spond har en cashback funksjon som gir penger tilbake til de gruppene du ønsker å støtte. Det fungerer slik at du må aktivere cashback i din Spond brukerkonto og oppgi nummer på dine betalingskort. Dersom du da handler med disse kortene i forretninger som Spond har avtale med (ganske mange) så drypper det automatisk noen kroner inn på kontoen til gruppene du støtter uten at det koster deg noen ting. Les mer om cashback-funksjonen her, og skru det på om du vil. Om du aktiverer cashback så husk å krysse av for å støtte skigruppa. Tusen takk! 

Spørsmål? 

Spørsmål om innføringen av Spond kan rettes til Jytte Seligmann (jytte.seligmann@gmail.com) som har vært så snill å melde seg som bistand til innføring i skigruppa. 


0 Kommentar

Handlekveld Oslo Sportslager 5.nov

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 30. Okt 2020

Oslo Sportslager arrangerer handlekveld for medlemmer i BSK torsdag 5. november. Handlekvelden er egentlig en handledag, for tilbudene gjelder fra klokka 11 og fram til butikken stenger klokka 20. 

I tillegg til våre normale rabattsatser har sportslageret spesialpris på en mengde utstyr som beskrevet i tilbudsplakaten. Husk å si at du kommer fra Bækkelaget når du er i butikken. 

Med bakgrunn i innskjerpede smittevernsregler ønsker Oslo Sportslager at vi fordeler besøket ut over dagen og ikke er mer enn 20-30 personer i butikken til enhver tid. For å unngå kødannelser og også lette eventuell smittesporing i ettertid ber vi derfor at dere registrerer planlagt tidspunkt for besøk i vår egen påmeldingsløsning. Velg et tidspunkt som ikke allerede er helt fullt. 

Påmelding her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=45

Det vil nødvendigvis være vanskelig å holde 1 meter avstand i butikken når man skal prøve utstyr. Derfor må vi også benytte munnbind ved besøket. 


0 Kommentar

Oslo Sportslagerløpet 29.okt

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2020

Torsdag 29. oktober arrangeres Oslo Sportslagerløpet i stedet for vanlig trening. Påmeldingsfristen er utløpt, men det er noen ledige nummer så om du ikke har fått meldt deg på så møt opp i god tid for etteranmelding. Viktig:

For å kunne arrangere dette er det svært viktig at alle forholder seg til smittevernsreglene som gjelder. Spesielt vil vi understreke viktigheten av at vi holder god avstand - minst 1 meter - til hverandre. Bildet over fra 2018 illustrerer hvor tett vi IKKE skal stå i år. 

For å få til løpet gjelder følgende - vær snill å informer barna om dette: 

  • Treningsgruppene (kohortene) skal ikke blandes. Hver treningsgruppe møter sin trener til avtalt sted (se facebookgruppen din) og holder sammen med gruppa både før og etter løpet. 
  • Trener henter ut startnummer for alle i gruppen samlet og deler ut disse innad i gruppen ved oppmøtestedet. Løpere som ikke har noen treningsgruppe (foreldre og småsøsken) henter sine startnummer ved mål. 
  • Treningsgruppene holder seg unna start/mål-området fram til 7 minutter før første starttid i gruppen, hvor de effektivt stiller seg opp ved start i startrekkefølge. Hold avstand til treningsgruppen foran og bak. 
  • Etter målgang går løperne raskt til avtalt møtested for gruppen sin - i avstand fra målområdet - og avslutter kvelden der. 
  • Foreldre holder avstand til start/målområdet under hele arrangementet. For de aller yngste løperne som ønsker følge av foreldre til start og underveis er det selvsagt OK å følge. 
  • Alle passer på å holde minst 1 meter avstand til hverandre under hele arrangementet. 

Forøvrig gjelder alle normale smittevernregler slik som vi praktiserer på treninger, slik som at du f.eks. holder deg hjemme om du har symptomer på sykdom. 

Dersom du skal etteranmelde deg henvender du deg til Pål Christian som er i nærheten av målklokka.  

Vi gleder oss! 


0 Kommentar

INVITASJON, PROGRAM OG PÅMELDING TIL ALLE AKTIVITETER I BSK UKA!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Okt 2020

Skigruppa inviterer til BSK UKA FRA 26. OKTOBER - 1. NOVEMBER 2020. Hele uken vil være full av morsomme konkurranser og aktiviteter som avsluttes med dugnad og suppe i lysløypa på Brannfjell. Onsdag 28. blir det "Mental Trening" foredrag for de eldste utøverne. Torsdag arrangeres Oslo Sportslager løpet etterfulgt av Hjemmesamling lørdag og søndag på Ekeberg.

PROGRAM UKE 44 - BSK UKA - MELD DEG PÅ HER

NÅRHVA
Tirsdag 27. oktoberFelles trening (alle grupper)
Onsdag 28. oktober Foredrag "Mental Trening" (15-16 og Jr. gruppa)
Torsdag 29. oktober Oslo Sportslagerløpet (alle grupper)
Lørdag og søndag, 31. oktober - 1. novemberHjemmesamling (alle grupper)
Søndag 1. november DUGNAD LYSLØYPA! (hele familien)


MENTAL TRENING FOREDRAG 28.OKTOBER KL. 18:00-20:00

For de fleste krever hverdagen mer av hjernen enn av kroppen. De fleste er ikke bevisste hva som foregår mellom tanker, følelser og atferd, og det gjør ofte at de av og til velger en mindre effektiv mental strategi i en situasjon. For å utvikle seg mentalt er man nødt til å bli oppmerksom på egne mentale svakheter, så vel som styrker. Dette skal Tinus Dahl fortelle mer om. Han er trener på Wang Toppidrett og har en Mastergrad i Coaching og Psykologi fra NIH.

Dette er et foredrag for de eldste gruppene (15-16, junior og senior). Påmelding til foredraget.  Videre vil det gis nærmere beskjed om oppmøtested for foredraget i respektive FB grupper.


OSLO SPORTSLAGERLØPET 29. OKTOBER!

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 29. oktober det årlige "Oslo Sportslager løpet". De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. 

Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl.18:00. Første start kl. 18:30. De yngste starter individuelt. Deretter fellesstart for 13-14 før siste fellesstart for 15 år og eldre. Pass på at du løper riktig løype. 

Påmelding utøvere og frivillige

Påmeldingsfristen utløper onsdag 28. oktober kl. 18:00, men det er satt av noen ledige startnummer i startlista for de som glemte det og likevel vil løpe. Møt i så fall opp tidlig på arena for etteranmelding. Vi må ha foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer!  Vi trenger 25-30 foreldre som kan hjelpe til under arrangementet. Blant annet løypevakter, mål, start osv. for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase:)

Startlister og resultater

Startlistene kommer her:

Link til live resultater:

Offisielle resultater kommer etter løpet. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 

 Løyper

Se løypekart her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2016/10/15/L%C3%B8ypekart2016.pdf

 0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.

 

HJEMMESAMLING HELGEN 31. OKTOBER - 1. NOVEMBER!

 

Hjemmesamlingen arrangeres for gruppene 7-8 år (f. 2013-2014), 9 år (f. 2012), 10 år (f. 2011), 11 år (f. 2010), 12 år (f. 2009), 13-14 år (f. 2008-2007), 15-16 år (f. 2006-2005) og junior/senior (f. 2004-) er alle invitert til samlingen. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 31. oktober 09:25 utenfor (gamle) BSK kontoret (vis a vis inngangen til Ekeberghallen) eller alternativt oppmøtested pr gruppe. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider søndag 25. oktober. NB! Følg din gruppes detaljerte program fra Facebook!

"Lunsjhjelpere"

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken som blant annet ligger nederst i artikkelen (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


DUGNAD I LYSLØYPA SØNSDAG 1. NOVEMBER -  SOSIALT OG GØY FOR HELE FAMILIEN!

BSK har fått klarsignal fra kommunen om rydding av lysløypen på Brannfjell og vi håper å se så mange nye som gamle fjes til felles innsats i lysløypa vår på Brannfjell.  Kanskje mange som ikke er klar over dette, men skigruppa har i mange år hatt ansvaret for rydding av lysløypen på Brannfjell. Dette gjør vi for at det skal være ryddig og pent samt at det skal være greit å ta seg frem med preppemaskin og for å unngå kvist og rask i løypa. Vi fjerner kratt og busker som vokser seg inn der hvor sporet skal settes. En fin anledning til å vise barn og unge at løyper ikke kommer helt av seg selv. 

OPPMØTE DUGNAD;  Hoppbakken/skihytta klokken 13:00,  Foreldre stiller kl. 13:00 deretter kan utøvere møte opp så fort de er ferdige med treningen.

NB! Viktig å ta med utstyr til å utføre arbeidet 

  1. Kraftig gresstrimmer
  2. Klippesaks for greiner
  3. Motorsag
  4. Rive/rake 

BSK stiller med varm suppe og saft til alle, uten mat og drikke duger helten ikke 😊 

FELLES PÅMEDLING TIL MENTAL TRENING FOREDRAG, OSLO SPORTSLAGERLØPET, HJEMMESAMLING OG DUGNAD GJØRES NEDENFOR;

Alle som skal delta på Oslo Sportslagerløpet 29. oktober, Hjemmesamlingen og Dugnad den 31.okt- 1.nov. må melde seg på via linken nedenfor.  Dette gjelder også lunsjhjelpere og løypevakter. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører og hvilke aktiviteter du ønsker å delta. Påmeldingen er for at vi skal vite hvor mange som kommer til hver aktivitet, samt registrering av navn innenfor smittvernsregler. 

Klikk her for å melde deg på

VI TAR SMITTEVERN PÅ ALVOR!

Fra og med i vår har vi i Bækkelagets Sportklub Skigruppa til enhver tid arrangert treninger og samlinger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med koronaviruset. Dette skal vi fortsette med! Arrangementene foregår etter gjeldene smittevernregler i tråd med koronaveilederen utarbeidet av NSF for klubber og kretser: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/10/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/ 

VEL MØTT TIL EN STRÅLENDE OG SOSIAL UKE!  #VIERBSK

Sportslig hilsen 

Hovedtrener Skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og Sportslig Komité0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline