Presentasjon junior/senior

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Mallorca15_ELR 232.JPG

Junior/seniorgruppen er en "satsningsgruppe". Vi legger forholdene til rette for de som ønsker å bli bedre på ski, men skal samtidig ta vare på de som også er med mest for gøy - her er det plass til alle! Oppfølging er viktig for de som ønsker å satse, og i BSK får juniorene/seniorene oppfølgning! Individuelle planer, rapportering til trener og tilbakemeldinger jevnlig er sentrale "verktøy" i treningsprosessen.

Vi skal ha det moro på trening, men det venter også litt slit. Juniorgruppa i BSK er en del av Team Kollen og har et godt og variert samlingstilbud der Norges Cup og junior-NM er natulige høydepunkt. Eldre junior og senior går inn under satsingen "BSK Elite", som tilbys et utvidet samlingsopplegg i tillegg til profesjonelt rennservice på de største rennene. Fellestreningene tilbys for både junior- og senior, men består i år i hovedsak av juniorløpere. I tillegg tilbys 15-16 års gruppa å hospitere ca. én gang i uka. Her er det bra matching for alle, og vi har et godt miljø i gruppa.

Vi er en voksende juniorgruppe, og vil til vinteren ha med ca. 10 løpere i Norges Cupen. På seniorsiden teller vi også ca. 10 satsende løpere. Men vi har plass til flere! Er dette noe du har lyst til å være med på, eller ønsker ytterligere informasjon om - ta kontakt.

Om trenerne
Hovedtrener og sportslig leder i skigruppa, Eirik Lund Røer, har T4-utdanning fra Norges Skiforbund. Han har trenererfaring fra Bækkelaget de siste elleve årene, og har også være hovedtrener i en aldersgruppe i Lillehammer Skiklub. I tillegg har han hatt en deltidsstilling i Norges Skiforbund langrenn og Oslo Skikrets, samt en rekke øvrige idrettslige verv og småjobber. Ved siden av trenerjobben i Bækkelaget arbeider Eirik som ansvarlig redaktør i magasinet SKIsport.

Hjelpetrener er Joakim Skirbekk Vister. Han har nylig avsluttet T3-utdanning (tidligere T4) fra Norges Skiforbund, og har seks år trenererfaring fra Bækkelaget. Joakim er utdannet på Norges Idrettshøgskole, og har i tillegg bred erfaring som satsende junior- og seniorløper.

Trenere 2016/2017: Eirik Lund Røer (96234569) og Joakim Skirbekk Vister (91574504)
Oppmann: Kristin Lund (senior) og Inger Lise Velle (junior)
Smører/rennservice: Eirik Lund Røer, Joakim Skirbekk Vister, Morgan Doknæs, Fredrik Skirbekk Vister, Magnus Fossgård, Erlend Røer Drabløs

11412327_10153287544973260_3530588747603277965_o.jpg

Mallorca15_ELR 124.JPG

Lierrennet15_ELR 008.JPG


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline