Påmelding Hemingstafetten den 25. februar!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Feb 2020

PÅMELDING HEMINGSTAFETTEN!

Meld på her: Hemingstafetten

PÅMELDINGSFRIST: 21. februar !

Hemingstafetten 2020 arrangeres i Holmenkollen tirsdag 25 .februar. Hemingstafetten er en lag-tempo stafett med flere årsklasser på samme lag. Alle lag består av 6 løpere hvorav minst 2 deltagerne må være jenter. Jenteløpere kan gå i en stafettklasse yngre enn de er/tilhører. Hvert lag vil settes sammen på følgende måte: 11-12 år: 2 løpere, 13-14 år: 1 løper, 15-16 år: 1 løper, 17-99 år: 2 løpere. Foreldre oppfordres til å stille!  Vi vil sette opp lag basert på påmeldingsrekkefølgen 


Rennmodell: Løpet arrangeres i 2 omganger, der det er anledning til å bytte utstyr mellom omgangene;

  • første omgang går i klassisk stil
  • andre omgang i fristil

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. Den forreste løperen hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det. Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype. Startid første omgang for første lag er kl.18.00 Startid andre omgang for første lag er kl.19.00. 


Meld på her: Hemingstafetten 25. februar


Mer info fra arrangør Heming her0 Kommenta


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.


0 Kommentar

BSKs karusellrenn resultater

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Feb 2020

BSK følger NIF og skiforbundets bestemmelser og retningslinjer for langrenn for barn, som blant annet sier at det ikke skal publiseres tider og rangerte resultater for barn før tidligst det året de fyller 11 år. Tider slås opp på arena, men legges ikke ut på internett. Klikk her for nærmere informasjon om regelverket.


Alle som fullfører minst to karusellrenn hvert år får premie på klubbkvelden i april. Det deles ut ekstra premier til de som fullfører sitt henholdsvis femte og tiende år med minst to fullførte renn. Vi har en oversikt over alle løpernes deltakelser som ligger til grunn for dette. Denne oversikten finner du under. Dersom du oppdager feil i denne, så meld gjerne fra til ski@bsknc.no så får vi det korrekt:


Resultatlister 2020

Resultatlister 2019

Resultatlister 2018

Resultatlister 2017

Resultatlister 2016

Resultatlister 2015


Resultatister fra 2014 og tidligere har dessverre forsvunnet... 0 Kommentar

Invitasjon til hjemmesamling for de yngste gruppene lørdag 7. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa inviterer gruppene;

  • 7-8 år (f. 2012-2013)
  • 9 år (f. 2011
  • 10 år (f. 2010)  
  • 11 år (f. 2009)

Til høstens første hjemmesamling lørdag 7. september!


Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

De enkelte gruppene vil informere nærmere om treningsplanen i de de respektive facebookgruppene i forkant av samlingen.0 Kommentar

Sesongkickoff med Hjemmesamling helgen 4. -5. mai

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Apr 2019

Skigruppa inviterer alle grupper til sesongkickoff og årets første hjemmesamling lørdag 4. og 5. mai. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch imellom og søndag deltar vi på Ekebergstafetten.

Gruppene 7-8 år (f. 2012-2013), 9 år (f. 2011), 10 år (f. 2010), 11 år (f. 2009), 12 år (f. 2008), 13-14 år (f. 2007-2006), 15-16 år (f. 2005-2004) og junior/senior (f. 2003-) er alle invitert til samlingen som markerer starten på en ny sesong og en flott barmarksperiode. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 4. mai 09:25 utenfor BSK kontoret vis a vis inngangen til Ekeberghallen. Samlingen vil starte ved at det ønskes velkommen til ny sesong og gruppene vil deretter samles for presentasjon av sesongens trenerteam før gruppene starter sine treninger. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Nytt av året er Ekebergstafetten, som arrangeres på søndag fra kl. 11:30, vil være en del av samlingen for alle grupper opp t.o.m. 16 år. For de som ønsker det kan man også delta på Ekebergløpet senere på dagen. Se mer informasjon om begge arrangementer her: https://www.ekebergstafetten.no/om-ekebergstafetten

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong ) og hvilke dager du vil delta. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. Påmeldingen til søndag og Ekebergstafetten er grunnlaget for oppmennenes påmelding av lag til arrangør. Ønsker man å delta på Ekebergløpet senere på søndagen melder man seg på selv direkte til arrangør. Påmeldingsfristen er så tidlig som onsdag 1. mai av hensyn til at oppmennene skal melde på lag til stafetten.

Klikk her for å melde deg på


Lunsjhjelpere

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


Oslo Sportslager selger rulleski på hjemmesamlingen

Oslo Sportslager kommer til å være på hjemmesamlingen lørdag kl 11-13 for å selge rabattert rulleskiutstyr. Se vedlagte Prisliste rulleski 2019 .pdf. De stiller med rulleski, staver, pigger og hansker til gode klubbpriser. De kommer til samlingen på vår tydelige oppfordring, så jeg håper vi klarer å skape noe omsetning hos dem som viser at det var turen verdt.
Oslo Sportslager er skigruppas hovedsponsor og at vi oppfordrer alle til å legge sin handel av ski- og sportsutstyr til dem. Som medlem i BSK skigruppa får du alltid gode rabatter på Oslo Sportslager, men disse klubbprisene på rulleski er spesielt gode.
0 Kommentar

Resultatarkiv klubbmesterskapet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Mar 2019

Her kan du se resultater fra klubbmesterskapet.

I tråd med barneidrettsbestemmelsene publiserer vi ikke rangering eller tider i klasser under 11 år på nett.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline