Presentasjon telemark

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Gruppa er for tiden den eneste aktive telemarksgruppa i Oslo og består idag av ca 15-20 utøvere fra 7 år og oppover til godt voksne.

Vi liker alle å kjøre på telemarkski enten det er i løssnø ned fra fjelltopper eller det er i preparert løype med porter, hopp og reiplykkje. Telemarksmiljøet er veldig uformelt og inkluderende både i klubben vår og i renn blant andre klubber.

De fleste stiller til start i telemarksrenn, NorgesCup-renn og Regionscup Oslo/Akershus. Vår beste utøver Trym er også på landslaget og kjører WorldCup-renn rundt i Europa.

De mest ivrige reiser på treningsleir i Hintertux i høstferien på en tradisjonsrik tur som NSF arrangerer og samler store deler av telemarksmiljøet i Norge.

I vintersesongen trener vi 2 ganger pr. uke i Oslo Vinterpark Wyller tirsdager og torsdager fra 18-1930. Detaljert info finnes under menyen Treningsbeskjeder. Treneransvarlig er Glenn Løken (mob 91826635) godt hjulpet av Jan Løken og Didrik Marksten.

Når det ikke er snø har vi barmarkstrening på Ekeberg. Her er det øvelser som går på styrke, line, balanse og kroppskontroll - mye lek og moro!

Vi har det fint som en liten gruppe men skulle gjerne ønske oss enda flere medlemmer. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller møt oss i Oslo Vinterpark Wyller.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline