Det BLIR BSK Arena!

Postet av Bækkelagets SK den 15. Mai 2020

Generalsekretær Pål Trælvik har jobbet med flere saker den siste tiden. Her er en oppdatering fra ham:

Fylkesmannen avviste klagen fra Ekebergsletta, og da har både Plan- og Bygningsetaten og Fylkesmannen kommet til samme konklusjon.

Klagen førte ikke frem. Det er bra for oss, for idretten og for Lambertseter videregående skole. Planen er at vi igangsetter bygging til høsten.

Vi arbeider med skolens ledelse, elever og ansatte for å tilpasse rom og løsninger for dem, slik at de får en flott skole som skal huse videregående-elever i 40 år.

Å starte byggingen av BSK Arena vil også gi Oslo og Oslos næringsliv noe å se frem til. Totalt vil prosjektene med arena og skole sysselsette ca. 700 mennesker.

Arenaen og skolen er planlagt å åpne til skolestart 2023.

Norway Cup

Som vi alle vet ble Norway Cup avlyst av regjeringen. Ingen glade barn og unge får minner fra uke 31 i 2020 på Ekebergsletta.

Det er selvfølgelig trist og det skaper utfordringer for klubben. Vi har permittert mange av medarbeiderne i administrasjonen og det arbeides

med et nytt budsjett for klubben, som skal vedtas på årsmøtet 15.juni. Dette budsjettet blir trangt, men vi søker å holde oppe et godt trenings- og aktivitetstilbud til klubbens medlemmer.

Vi søker selvfølgelig om erstatning fra avlysningen. Det økonomiske tapet for BSK er stort, og våre medarrangørklubber taper også mye på avlysningen.
Når vi får, eller hvor mye vi kan forvente å få, er ennå uklart. Vi søker også på de andre støtteordningene som utlyses.

Vi har mottatt noe erstatning for de arrangementene som ikke kunne gjennomføres i vår.

Bækkelagshallen
Skolebehovsplanen for Oslo konkluderer med at Holtet Videregående skole skal bli barneskole. I den forbindelse ønsker kommunen å erverve Bækkelagshallen fra Bækkelagets Sportsklub. Klubben har meldt fra at Bækkelagshallen AS ikke er til salgs. Vi vil antagelig kunne gi mer informasjon om dette å klubbens årsmøte 15.juni.
Årsmøtet blir gjennomført digitalt på grunn av smittevernsbestemmelsene. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

Vi ønsker dere en strålende nasjonaldag – den blir annerledes og vi får gjøre vårt til at den blir minneverdig.

Med sportslig og vennlig hilsen

Pål Trælvik, Generalsekretær


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline