Vi er tilbake på Facebook!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Des 2016

BSKBeitostølen_des16_ELR 051.JPG

Skigruppa "gjenåpner" sin tidligere Facebook-side, og lover hyppige oppdateringer fra all aktivitet i skigruppa.

Skigruppa har i mange år vært flinke til å produsere eget innhold på nett, og de siste årene også på Facebook og Instagram. I fjor samlet vi hele klubben på én felles Facebook-side, men nå "gjenåpner" vi vår gamle skigruppe-side for å kunne dele enda mer godt ski-innhold med våre følgere.

Facebook-siden, som går under navnet "Bækkelagets Sportsklub Skigruppa", har som mål å komme med daglige innlegg fra aktiviteten i skigruppa, og vi har fått på plass et godt team som sikrer god spredning fra alle grupper.

Har du innspill, bilder eller gode historier du ønsker å dele med andre er du hjertelig velkommen til å dele det med oss på ski@bsknc.no.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at det kan bli tatt og publisert bilder på trening, samling og renn. Det blir aldri tatt sensitive bilder, men dersom dere ikke ønsker at vi skal ta bilder av deres barn er det fint om dere gir oss beskjed om dette på ski@bsknc.no. Dersom bildene skal brukes i aviser eller mangfoldiggjøres i trykk vil vi be om egen tillatelse fra foreldrene.

Følg oss på Facebook her!

Til slutt minner vi om at telemarksgruppa også har sin egen Facebook-side du kan følge.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline